Evet oldumseninle kimse ilgilenmemiş ki kons olmuşsun.konuşturma beni gece gece.
Eee defol git ?Asabım bozuldu, bu nedir ya…
Yok artık ceycey kadının ne suçu var dur bi sakinbuna sen mi karar vereceksin?bir de savunmuştum.geri aldım hepsini
Eee demek ki övünmüş bir şey görmüşüm sanane abi benim hayat tarzım? Ya hadi uyu kızını satmaktan uyuyamadınha bu arada zorunlu olarak o hayata düşmüşlere değil laflarım.senin gibi yıllardır övünerek anlatanlara.
suçu şu banlanırsınız şikayet ettim dese haklı zaten banlanacağız biliyoruz.ama 3 günlük üye siteden atılırsınız vs yazmış.bu yönetimi ilgilendirir ona mı kaldı bu yorum?Yok artık ceycey kadının ne suçu var dur bi sakin
Artık çok geç çabuk okuAllah için raporlamayın, 20 sayfadayım kavgayı anca okur yorumlarım. Allahh rızağsı için raporlamayın ahshs
Hmmm o açıdan doğru pardonsuçu şu banlanırsınız şikayet ettim dese haklı zaten banlanacağız biliyoruz.ama 3 günlük üye siteden atılırsınız vs yazmış.bu yönetimi ilgilendirir ona mı kaldı bu yorum?
okusun rahatça elleme.ayın kavgası oldu belki deArtık çok geç çabuk oku
Babanızın cıfligı sanıyorsunuz sanırım burayı herkeze hakaret kufur edemezsın ..Eee defol git ?
Çocuğunuza akıllı saat alırsanız, hem sürekli iletişimde olursunuz hem de konumunu görebilirsiniz.Okuldan aç geliyor,ocagı yakıp yemek ısıtamaz,ayrıca bulunduğumuz muhit çok güvenilir değil.
tek bana ediyordu halbuki.cümleten iyi gecelerrr.banım açılırsa görüşürüz dostlarBabanızın cıfligı sanıyorsunuz sanırım burayı herkeze hakaret kufur edemezsın ..
buna sen mi karar vereceksin?bir de savunmuştum.geri aldım hepsi
suçu şu banlanırsınız şikayet ettim dese haklı zaten banlanacağız biliyoruz.ama 3 günlük üye siteden atılırsınız vs yazmış.bu yönetimi ilgilendirir ona mı kaldı bu yorum
"umarim" dedim.umarim atilirsiniz dedimHmmm o açıdan doğru pardon
Bosverin konuda cok çirkin yazışmalar oldu.Anneanne değil mevzu babaanneydi zatenÇocuğunuza akıllı saat alırsanız, hem sürekli iletişimde olursunuz hem de konumunu görebilirsiniz.
Ayrıca neden ocağı yakıp yemek ısıtsın ki? Sandwich tarzı birşey hazırlayın, içeceğini de koyun. Siz işten gelip yemek hazırlayana kadar atıştırmış olur. Ananeyi de bu kadar bunaltmamış olursunuz. Anneler bir tane evlat veriyor, ardından 2-3-4 geliyor. Valla zor....
tek bana ediyordu halbuki.cümleten iyi gecelerrr.banım açılırsa görüşürüz dostlar
Oklar fılm delısıne dondu sanırımtek bana ediyordu halbuki.cümleten iyi gecelerrr.banım açılırsa görüşürüz dostlar
Yok yok valla konudan bile haberim yok, son mesaj olarak bir evlada küçücük bir kız çocuğuna edilen lafları küfrü gördüm sadece. Hiçbir şey bilmiyorum, bilmek de istemiyorum.Oklar fılm delısıne dondu sanırım
üste çıkacağim laf sokmaya çalışacağim diye insanların çocuğunu gencecik kızını bile dilinize dolayacak kadar çiğ olan karakteriniz midemi bulandırdı.Aynen seni satacaklar bir de kızını