senin küfürlerin sadece seni bağlar beni değil.bu arada hani sütünü içip yatıyordun ama bak benden kopamıyorsun.boşa uğraşma ama seni evlat almam.evlat olsan sevilmezsin çünküSanane kızım sen son insansın deli gibi burdasın bir kere kızınla ilgilen istediğime ders veririmdedikoducu pislik sana ettiğim küfürlerden sonra hala yazıyorsun yüzsüz
Senin evladın olacağıma… neyse dkdkdkd evet içtim şimdi uyuyorum annecimsenin küfürlerin sadece seni bağlar beni değil.bu arada hani sütünü içip yatıyordun ama bak benden kopamıyorsun.boşa uğraşma ama seni evlat almam.evlat olsan sevilmezsin çünkü
Ay gülün ya banane, oturup kk da bir kadın gülüyor diye ağlayacak mıyım, Allah daha da güldürsün dedim kesmedi mi sizi
Gece kahvesi içtiniz de benim niyetime fal mı açtınız hayırdır?
Bakın site gelenekleri şöyle: önce mutsuz ilan ediyorsunuz sonra öfkeli ilan edip dilerim ki bla bla diye devam edip bedduayla bitiriyorsunuz
Mutsuz olan sizsiniz hanımefendi sizin dertleriniz yazıyor burada benim herhangi bir şikayetim değil
Böyle insanlara asla sinirlenmem,hiç tanımadığınız birine böyle tepeden inme bir yorum yapıyorsanız sanirim zor bir hayatınız var, kolaylıklar dilerimçocuğumu evde 1 saat bile yalniz birakmaya guvenmedigim bir semtte de oturmazdim sanirim, siz evdeykende olacak olan olur sonucta oyle bir yerde. Ama bu arkasina saklandiginiz bahane bana gore. Yasina göre geride kalmis ve kendini idare etmekten aciz bir cocuk yetistirmissiniz, bu sorunu cozun oncelikle
Daha ne olacaksın sana olmuş olanSenin evladın olacağıma… neyse dkdkdkd evet içtim şimdi uyuyorum annecim
tövbe de.allah yazdıysa bozsun.annen olmak mı ?Senin evladın olacağıma… neyse dkdkdkd evet içtim şimdi uyuyorum annecim
Allah Allah sinirlenin diyen mi oldu? Kafanızda kurmaya mı başladınız?Böyle insanlara asla sinirlenmem,hiç tanımadığınız birine böyle tepeden inme bir yorum yapıyorsanız sanirim zor bir hayatınız var, kolaylıklar dilerim
boyle davranarak ancak aileniz hakkinda kotu dusunmemizi saglarsiniz. Nasil terbiye vermisler, hicbir sey öğretmemisler deriz. Ayip.Ben mi dkeldld nerde demişim dkdldldldld ya git hadi ya mal karı
Sizi yanlışlıkla ekledim , ama diyaloğu lütfen keselimAllah Allah sinirlenin diyen mi oldu? Kafanızda kurmaya mı başladınız?
Yok zor bir hayatım malesef bu da tutmadı daha tahmin etmeye devam edecek misiniz yoksa diyaloğu keselim mi hayırlısıyla
Memnuniyetle iyi geceler dilerimSizi yanlışlıkla ekledim , ama diyaloğu lütfen keselim
evet konu sahibiyle minare bıraksınlar tartışmayı.ama bana karışmaHanımlar yetmez mi artık yahu, cidden sarfedilen sözler o kadar çirkin ki, çok rahatsız edici oldu. Konu sahibine ayrı ayıp, okuyanlara ayrı ayıp. Hiç yakışmıyor kocaman insanlara. Nolur bitirin polemiği
TamamDaha ne olacaksın sana olmuş olan
Ya hadi S***** G** (Defol)tövbe de.allah yazdıysa bozsun.annen olmak mı ?
Köpeklerin düşüncelerini hiç umursamamboyle davranarak ancak aileniz hakkinda kotu dusunmemizi saglarsiniz. Nasil terbiye vermisler, hicbir sey öğretmemisler deriz. Ayip.
neyse ben de uyuyayım bari.sana hayırlı işlerrr hayırlı müşterilerrr.tarla tapan satanlar gelirse bu ay kazancın da iyi olur.hadi bye
Aynen seni satacaklar bir de kızınıneyse ben de uyuyayım bari.sana hayırlı işlerrr hayırlı müşterilerrr.tarla tapan satanlar gelirse bu ay kazancın da iyi olur.hadi bye
Aynen seni satacaklar bir de kızını
yaz yaz dur.kendini rezil edersin sadece.Aynen seni satacaklar bir de kızını