Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çocuğumu evde 1 saat bile yalniz birakmaya guvenmedigim bir semtte de oturmazdim sanirim, siz evdeykende olacak olan olur sonucta oyle bir yerde. Ama bu arkasina saklandiginiz bahane bana gore. Yasina göre geride kalmis ve kendini idare etmekten aciz bir cocuk yetistirmissiniz, bu sorunu cozun oncelikle.

Sanane kızım sen son insansın deli gibi burdasın bir kere kızınla ilgilen istediğime ders veririm dedikoducu pislik sana ettiğim küfürlerden sonra hala yazıyorsun yüzsüz
senin küfürlerin sadece seni bağlar beni değil.bu arada hani sütünü içip yatıyordun ama bak benden kopamıyorsun.boşa uğraşma ama seni evlat almam.evlat olsan sevilmezsin çünkü

senin küfürlerin sadece seni bağlar beni değil.bu arada hani sütünü içip yatıyordun ama bak benden kopamıyorsun.boşa uğraşma ama seni evlat almam.evlat olsan sevilmezsin çünkü
Senin evladın olacağıma… neyse dkdkdkd evet içtim şimdi uyuyorum annecim

Böyle insanlara asla sinirlenmem,hiç tanımadığınız birine böyle tepeden inme bir yorum yapıyorsanız sanirim zor bir hayatınız var, kolaylıklar dilerim

Böyle insanlara asla sinirlenmem,hiç tanımadığınız birine böyle tepeden inme bir yorum yapıyorsanız sanirim zor bir hayatınız var, kolaylıklar dilerim
Allah Allah sinirlenin diyen mi oldu? Kafanızda kurmaya mı başladınız?
Yok zor bir hayatım malesef bu da tutmadı daha tahmin etmeye devam edecek misiniz yoksa diyaloğu keselim mi hayırlısıyla

Hanımlar yetmez mi artık yahu, cidden sarfedilen sözler o kadar çirkin ki, çok rahatsız edici oldu. Konu sahibine ayrı ayıp, okuyanlara ayrı ayıp. Hiç yakışmıyor kocaman insanlara. Nolur bitirin polemiği
evet konu sahibiyle minare bıraksınlar tartışmayı.ama bana karışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…