Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an protez tırnak yapıyorum bi güzellik merkezinde. Sizi bu kadar merak ettiren nedir?
Ben sanki sizi eski nickleriniz ve eski konularınız dan çikaricam gibi...tırsi miydi … matruska mıydı ... düşünüyorum iki saattir. Ama yok olamaz canım, o ailesiyle yaşamıyor ve başka bir " meslek" icra ediyordu zaten...di mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz cok yaşayın :) bir musait zamanda dilerseniz tekrar göz gezdirin yazdiklarima

Ya siz ne komik birisiniz cevaplarınız cok güldürdü beni kızmayın kv ye. Aldırmayın. Düşünemedi herhalde diye düşünün safa yatin. Boşverin
Yani geldiğim noktada kayinvalideme haksızlık ettiğini dusunuyorum:)))) Sabah kahvaltıya da gelsin madem .Sandvicler benim kizdan

Ben yorumları okumadan direk sizin ilk yazdığınıza istinaden yazdım, başka kişiler de aynı durumu garipsemis demek ki, nasıl bir yerde yaşıyorsunuz ki, kimse yok mu etrafta, servis zaten kapının önünde indirmiyor mu, servis ablasına rica edin kızınız kapıdan içeri girince ayrılsınlar oradan, okb var gibi sizde

Evet oyum. Ama şu an ailemleyim ve başka meslek yapıyorum. Çok mu garip!

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz cok yaşayın :) bir musait zamanda dilerseniz tekrar göz gezdirin yazdiklarima

Yani geldiğim noktada kayinvalideme haksızlık ettiğini dusunuyorum:)))) Sabah kahvaltıya da gelsin madem .Sandvicler benim kizdan
Oyy o minnos parmaklar ne tatli yapar o sandvicleri

Allah bağışlasın yavrunuzu afiyetler olsun şimdiden

Konu aldı başını gidiyor Aslinda mevzu ikisi de değildi de ama konu zaten kaynadı .Şu güvenlik konusuna bir kac fikir gelseydi bari

Çözüm sormadım.Çözüm sordugum tek bir cümle gösterebilir misiniz ? Kayinvalideme serzenişte bulundum ben
Tek değil birsürü cümle var. Bir tane daha vardı da aramak istemedim.
Ya yanlış anlaşılıyorsunuz ya da yanlış cümle kuruyorsunuz.
Ben sizi kötü şekilde eleştirmedim. 1 saat 1,5 saat durabilir, aç kalsa bile ne olacak o günlük. Ya da izin alın böyle şeyleri kafaya takmayın dedim.
Siz hemen hakaretler sıraladınız. Üzücü olan bu.
Yazdıklarınızı da hatırlamıyorsunuz.
Belki biraz rahatlamaya ihtiyacınız vardır. Ben bu sebeple düşüncemi ilettim size. Üzmek istemedim. Elbette güvenlik önlemi çok önemli. Ama başlarına heryerde birşey gelebilir. Servis şoförü de kaçırabilir ona bakarsanız. Bu korkularla bu şekilde yaşamamak lazım sanki.
Yapmayan yardımcı olmayan insan için üzmeyin kendinizi.

Bu saydiklarinizin hic biri yok servis sokağın başında indiriyor.Muhit güvenilir değil bende kesin ve net soyleyebilirim okb yok.Cozumunuz nedir?
Oyy o minnos parmaklar ne tatli yapar o sandvicleri

Allah bağışlasın yavrunuzu afiyetler olsun şimdiden
Tesekkurler:)

protez tırnak yaparak benden iyi yaşıyorsun yani?valla bravo.saygı duydum sana
Aylık maaşlarına bak istersen? merak etme senden daha iyi olduğum kesin. Çünkü kuaföre giderken bir kere hesap yapmadım ha bıyıklı gezme kız kocan iğrenmesin dkdkdld git aldır

okb var gibi sizde
Ay ama rica edeceğim kafanıza göre tanı koymayın. Psikiyatrist misiniz? Gerçekten insanları psikiyatrik hastalıklarla iğnelemek moda oldu.

Okb ile alakası yok ayrıca hanımefendinin. Okb nedir önce onu okuyun bari. Lütfen ama gerçekten kırıcı oluyor böyle hastalıklar aracılığı ile insanları iğnelemek

Konu bir gelinin kayinvalidesine kizginligiydi.Ama bir grup benim anneligimden girdi çocuğumun ozguvensizliginden beceriksizliginden çıktı.Çocuklarımız çok kıymetli onlarla ilgili yapılan yanlışların telafisi yok.Tabii ki herşeyin önüne geçemeyiz ama risk olarak görüp akıl ettiginiz birşeyi göz göre göre yok sayabilirmisiniz ? Allahim evlerden irak ama acı olaylar yaşayan ailelerin bir ömür yakası bırakmayan pismanliklatini düşünsenize bir an.
o 50 metre mesafeyi yürürken biri arkasından gelip evine girse ne yapabilir bir cocuk.
Ayrıca kayinvalidemin musait olup olmayacağını 3 aydır konuşuyoruz .O kizim ben burdayken baska cozum aramakta neymis dedigi icin ben bu plani yapmistim

Cok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…