Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kızım su an yedi yaşında, 11 olduğunda benzer bir durumda evde tek kalsın istemem, bırakmam. Evde bırakıp bakkala gitmek değil ki. Konu sahibi bence çok haklı.

Benim kızım sosyal bir cocuktur, servisten inip biri merhaba dese cevap verir. Allah korusun kötü niyetli birine denk gelse ne olacak.

Ben 12 yaşındayken annem bir sene kadar çalıştı. Okuldan kardeşimle gelir, kışın soba yakardım, karnımı doyururdum. Ama çocuğuma yaptırmam. Evde tek kalmanın ne kadar ağır olduğunu biliyorum çünkü.

11 yaşında kek yapıyorduk yumurta haşlıyorduk tost yapıyorduk yazanlar olmuş şaştım kaldım.anca anne ya da başka bir yetişkin yanındayken yapılabilir bunlar.şu anki 11 yaş ortaokul 5. sınıf ama eskinin ilkokul 5. sınıfı.çocuk yahu bunlar .odasını toplasalar masa hazırlamaya yardım etseler arada ödevlerini düzenli yapsalar saygılı olsalar büyüklere öğretmenlere yeter de artar
Tam olarak..Yakın zamanda sacma bir olaylar zinciri sonucu mutfak perdem ocaktan alev aldı.Normal şartlarda erişilmez noktalarda ocak ve perde ama kornis dusmus perde savrulmus.Bu ben evde yokkende yasayabiliriz mesela

Benim kızım su an yedi yaşında, 11 olduğunda benzer bir durumda evde tek kalsın istemem, bırakmam. Evde bırakıp bakkala gitmek değil ki. Konu sahibi bence çok haklı.

Benim kızım sosyal bir cocuktur, servisten inip biri merhaba dese cevap verir. Allah korusun kötü niyetli birine denk gelse ne olacak.

Ben 12 yaşındayken annem bir sene kadar çalıştı. Okuldan kardeşimle gelir, kışın soba yakardım, karnımı doyururdum. Ama çocuğuma yaptırmam. Evde tek kalmanın ne kadar ağır olduğunu biliyorum çünkü
Cocugun çocuksu dertleri olmalı..:KK43:

Cocugun çocuksu dertleri olmalı..:KK43:

Çok katılıyorum. Bir senem zehir oldu
Tamam canım annem bizim ise girdi ama bana eziyet oldu. Zaten ne alti ay filan sürdü, baktı zorlanıyorum çıktı işten, çocuklarına baktı yaşım otuz beş oldu hala evde tek kalmayı hic sevmem.

Yanlız bırakmayın, her annenin doğrusu farklıdır ve çocuğu için en doğru olanı bilir.

Okuldan aç geliyor,ocagı yakıp yemek ısıtamaz,ayrıca bulunduğumuz muhit çok güvenilir değil.
Hergün ilaç yazdırmayacak yalnızca bir gün….onda da akşamdan ısıtılmadan yenebilecek bir tabak yemek masa üzerine bırakıverin ya, çocuğa da tembih edin ne yapması gerektiğini, eve gelip el yüz yıkayıp üstünü değiştirecek direk kumandayı eline alacak yemeğe bile başlamadan babaanne eve gelmiş olur zaten

Hergün ilaç yazdırmayacak yalnızca bir gün….onda da akşamdan ısıtılmadan yenebilecek bir tabak yemek masa üzerine bırakıverin ya, çocuğa da tembih edin ne yapması gerektiğini, eve gelip el yüz yıkayıp üstünü değiştirecek direk kumandayı eline alacak yemeğe bile başlamadan babaanne eve gelmiş olur zaten
Bir kac aciklama mi okuyabilirseniz sevinirim,sorun bu yazdiklariniz degil

Sizin derdiniz çözüm bulmak mı, çocuğun eve gelip güvenli bir şekilde karnını doyurup bir saat yalnız kalması mı yoksa kv yi gömüp çocuğu sefil etmek mi? Bunu açıkça belirtirseniz alacağınız cevaplarda yardımcı olur
Bu arada benim oğlum 8 yaşında, ben hastalandığımda hazır çorba pişirip yanına da sandviç yapıp hem beni hem kendini doyuruyor, hiç mi bir şey öğretmediniz 11 yaşına kadar bu çocuğa?

S
Sizin derdiniz çözüm bulmak mı, çocuğun eve gelip güvenli bir şekilde karnını doyurup bir saat yalnız kalması mı yoksa kv yi gömüp çocuğu sefil etmek mi? Bunu açıkça belirtirseniz alacağınız cevaplarda yardımcı olur
Bu arada benim oğlum 8 yaşında, ben hastalandığımda hazır çorba pişirip yanına da sandviç yapıp hem beni hem kendini doyuruyor, hiç mi bir şey öğretmediniz 11 yaşına kadar bu çocuğa
😂😂😂Hanım efendi 13 sayfa konuşuldu konu ben açıkça herşeyi yazdım zaten,zahmet buyurup okursanız fark edersiniz.Ayrica actigim kpnuyu dikkatli okursaniz cozum arayisinda oldugumu ima eden tek bir cumlem yok.Kayinvalideme kizdim derdimi anlattim

Neden aldığınız cevaplara göre yön değiştiriyorsunuz bu çok itici olmuyor mu sizce de?
Hiç mi tanıdığınız kimse yok yaşadığınız yerde yada yakınında, çocuğu servisten alıp eve sokacak bir Allah kulu yok mu?

Bana göre tek sorununuz çocuğunuzu bir saat yalnız kalıp karnını doyuramayacak kadar boş yetiştirmeniz, bir de kv gömbilgi sahibi olmadığı konularda fikir yurutmey

Bana göre tek sorununuz çocuğunuzu bir saat yalnız kalıp karnını doyuramayacak kadar boş yetiştirmeniz, bir de kv gömme isteğiniz
Okuduğunu anlasın, bilgi edinmeden fikir yurutmesin kafi
Birde tanımadığı insanların coluguna çocuğuna laf etmesin tabii

Bana göre tek sorununuz çocuğunuzu bir saat yalnız kalıp karnını doyuramayacak kadar boş yetiştirmeniz, bir de kv gömme isteğiniz
Evet biz buraya kayinvalideyi ovmeye degil gommeye geldik. Sizin sorununuz da koca kafanizin koca kicinizdan buyuk olmasi ama o koca kafanizla bu sayfaya kadar yazilanlari okumaya zahmet etmemeniz

Akıllı saat alın takın koluna her daim ulaşa bilirsiniz. 1.5 satte yemek yemese de olur kek sandviç tarzı atıştıra bilir. 11 yaş küçük bir yaş değil. Güvenliğe gelince artik kimse güvenli yerde değil eski zaman da değiliz. Eve girdiği zaman açar telefonu,saati bilgi verir biter olay. Sanki siz kvye bilenmişsiniz çözüm değil sıkıntı arıyorsunuz. Herşeyi geçtim bir çocuğu bu kadar özgüvensiz yetiştirmek hiç doğru değil. Allah muhafaza size birşey olsa yarın birgün o çocuk 2 gün kendini idare edemeyecek.

Akıllı saat alın takın koluna her daim ulaşa bilirsiniz. 1.5 satte yemek yemese de olur kek sandviç tarzı atıştıra bilir. 11 yaş küçük bir yaş değil. Güvenliğe gelince artik kimse güvenli yerde değil eski zaman da değiliz. Eve girdiği zaman açar telefonu,saati bilgi verir biter olay. Sanki siz kvye bilenmişsiniz çözüm değil sıkıntı arıyorsunuz. Herşeyi geçtim bir çocuğu bu kadar özgüvensiz yetiştirmek hiç doğru değil. Allah muhafaza size birşey olsa yarın birgün o çocuk 2 gün kendini idare edemeyecek.
Ozguvensiz ? Pardonda bu sonuca nerden vardiniz .Tabiiki kayinvalideme bilendim konu bu zaten .Konu çocuğumu ne yapacağım değilki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X