- 30 Ocak 2018
- 2.352
- 3.140
- 133
- 35
- Konu Sahibi duru beylice
-
Ben ordan aldım garantisi de oluyor ancak süpürge geldi ki hep çizik. Hatta saçlar falan var ağız kısmında. Geri gönderdik hemen . Bir daha öyle bir şey almam mesela o siteden.Ya arkadaslar konuyla pek alakası yok ama
Hep.....com olan siteden philipsin elektrikli süpürgesini alıcam
Aklıma garanti işi takıldı
Nasıl oluyo acaba bilen varmı
Fatura garanti belgesi yerine mi gecşyo acaba
Borcam kullanışlı kızz..Borcam :) ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getiriyor evli değilim ama yeni ev aldığımızda ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getirmişti şimdi evde bir sürü borcam var.
Storlari nasil yikiyorsunuz
Borcam kullanışlı kızz..
Yazın pike olarak kullanılan yatak örtüleri çok kullanışlı. Hem hafif hem de fonksiyonel.Abartılı yatak örtüsü...
Ağır oluyor. Sermesi bir dert, katlaması, kaldırması bir dert. Ayrıca ucuz birşey de değil.
Ben 10 yıl önce Phillips süpürgemi bu siteden aldım. Garantide de sıkıntı olmadı. Zaten garantilik bir sıkıntı çıkmadı. Piyasadan daha ucuza aldım. Süpürgeden de çok ama çok memnunum. Hâlâ kullanıyorum. Bu arada 4 yıl önce de aynı siteden Phillips buhar kazanlı ütü aldım. Öyle memnunum ki. O site de gayet iyi bence. Öyle çok şey aldım ki oradan...Ya arkadaslar konuyla pek alakası yok ama
Hep.....com olan siteden philipsin elektrikli süpürgesini alıcam
Aklıma garanti işi takıldı
Nasıl oluyo acaba bilen varmı
Fatura garanti belgesi yerine mi gecşyo acaba
Sevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)
Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
Anneni dinlemedin di mi,kesin söylemiştir:)Benim yaptigim en buyuk yanlis bembeyaz hali almak oldu 4 halimi da ne kafayla bembeyaz aldiysam simdi oglum 11 aylik ve nerdeyse her ay hali yikamaya yollamaliyim bide cikmayan lekeler var uzerinde bayada pahaliya almistim simdu imkanim olsa koyu renkte hali alirdim
Biz 2013 model almıştık la serisi onda dediğiniz gibi kanal geçişleri yavaştı sonra 2015 model aldık lb serisiydi sanırım onda kanal geçişleri gayet hızlıLG tavsiye ederim görüntü kalitesi güzel tek sıkıntı kanal geçişlerinde beklemesi
Aman şu hiç bir misafirin oturmadığı misafir odasini yapma yeter atsan atilmaz Satsan satılmaz dur bakalım bir gün başına bir iş getiricemde ne zamanSevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)
Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
Cikarip makineye atsam geri takamam gibi geliyor birde normal perde gibi yumusak degil kati ya bisye olabilirÜç sene boyunca hiç yıkamadım. Hiç kir göstermiyordu garip bir şekilde . Üstelik de açık renk olduğu halde.
Sonra çıkarıp balkonda fırça ve su ile yıkadık. İnanmayacaksınız ama su bembeyazdı, garip bir şekilde gene hiç kir çıkmadı.
Ben yıkadıktan sonra öğrendim bizim yaptığımıza da gerek yokmuş; yengem sökmüş tepesinden makineye atmış; sonra da geri geçirmiş. Çok kolay yıkamjş yani kendininkileri hiç de bir şey olmamış.
Ama dediğim gibi üç yıl yıkamasan da sorun olmuyor:)))
Ben çok seviyom stor perde
Onlar çok kolay temizleniyor,balkona ser,duş lifleri var ya,adını unuttum,büzgülüCikarip makineye atsam geri takamam gibi geliyor birde normal perde gibi yumusak degil kati ya bisye olabilir
Cikarip makineye atsam geri takamam gibi geliyor birde normal perde gibi yumusak degil kati ya bisye olabilir
Kullanışlıda kullanılmayanlar evde duruyor :) paket halinde bir sürü var.Borcam kullanışlı kızz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?