sakın alma dediğiniz neler var?

Alma hediye geliyor nasılsa demek istemiş galiba:))
Aynen ev borcam dolu,hatta şuan bile yeni tanıştığımız kişiler çaya yemeğe vs davet ettiğimizde hediye borcam oluyor,onun yerine kek gelse daha iyi olur :kk77::kk77:

Şimdi aklıma geldi tüylü halı oluyordu adını umuttum :) onuda almayın görünüşü şık olabilir ama temizliği zor diyorlar kullananlar elektrik süpürgesi ile halısını temizleyen tanıdığım bir gün halıyı kaldırınca aslında temizlenmediğini anlamış sanırım altından çıkmış kirler süpürdügü.

Mutfak robotu... aklima gelen bu. Sanirim aldigim en gereksiz seydi. Bir suru de yer kapliyor.
Cay makinesi... kullanan vardir mutlaka ama caydanlik kullanan biri icin gereksiz.
Vitrin, gumusluk...
Kirk yilda bir gelecek olan misafirler icin yemek takimina verilen onca para...
Misagir odasi... evin bir odasini bos yere isgal eder belki misafir gelir diye, gelmwyen misafir icin de o esyalar her temizlikte temizlenir, toz alinir.

katı meyve sikacagi alma derim okadar cok parcasi var ve hepsi okadar kirleniyorki temizlemeside cok zor ve bisürü vaktini alıyor ben aldım ama şuan hiç kullanmiyorum toplasan 3veya 4 kez kullanmisimdir

Aynen ev borcam dolu,hatta şuan bile yeni tanıştığımız kişiler çaya yemeğe vs davet ettiğimizde hediye borcam oluyor,onun yerine kek gelse daha iyi olur :kk77::kk77:
Çünki kolayına kaçılıyor işin, ondan.5 10 tllik birşey bile alsam,farklı bir ihtiyacı karşılaması için emek veririm,düşünürüm,dolaşırım.Örneğin geçenlerde arkadaşıma giderken 2 güzel bez kutu aldım,çekmece içi ya da raflarda kullanilabilir parçalar.5 tlydi 2 tane götürdüm,çok memnun oldu,devamını alacak şimdi.

Çatal bıçakları en üstte dizmeli olan bulaşık makinesi almayın aldıysanız bile servisinden sepetini de alın onu dizmek ölüm
O hataya ben de düştüm, gittim 3 sepetli bulasik makinesi aldım yıkamasını beğenmedim çıkarıp kaldırdım

Modası geçti ama shaggy halılar.ne yersen ne dökülse halının içinde!!ters çevrilmeden tamamen temizlenmiyor.o ağır halıyı ters çevir çırp Allah çırp!! Elden çıkaramıyorum da.bir kaç sene daha kullanır atarım.
Vitrin gümüşlük gibi şeyler.konsol yerine güzel bir ünite alınabilir.

Elektrikli siyah cam ocak kesinlikle tavsiye etmem. Isınan yerin üzeri battıysa sıcakla yanıyor ve yapışıyor. Ayrıca elektrikli olmasına hiç alışamadım ısı ayarında çok zorlanıyorum.
Davlumbaz kullanımı da zor üstü hep toz oluyor onun yerine aspiratör öneririm.
Eğer yeriniz müsaitse olabilecek en büyük buzdolabını alın derim acayip hayat kurtarıyor.
Bulaşık makinasını 2-3 programlı alın yeter fazla para vermeyin zaten çok olsa bile o kadar program kullanılıyor günlük hayatta da.
Mikrodalga en çok kullandığım şeylerden biri kesinlikle elim ayağım. Ben herkese tavsiye ediyorum.

Ya arkadaslar konuyla pek alakası yok ama
Hep.....com olan siteden philipsin elektrikli süpürgesini alıcam
Aklıma garanti işi takıldı
Nasıl oluyo acaba bilen varmı
Fatura garanti belgesi yerine mi gecşyo acaba
İstanbulbilisimi tavsiye ederim hatta istanbulda oturuyorsanız yerinden de alabilirsiniz. Şehir dışından da problem olmuyor. Fiyatlar da bazen baya piyasanın altında oluyor. Faturanızı saklayın garanti yerine geçer internetten.

@duru beylice Çoğu kişi söylemiş ama mobilyalarınız hatta gardrobununuz bile yüksek olsun. Bir süpür sil heryer tertemiz. bulca bulca borcam candır. :KK70: ama bana getirmeyi kimse akıl edememiş. Bekledim nasılsa gelir diye sonra gidip kendim aldım. :KK70:

Modası geçti ama shaggy halılar.ne yersen ne dökülse halının içinde!!ters çevrilmeden tamamen temizlenmiyor.o ağır halıyı ters çevir çırp Allah çırp!! Elden çıkaramıyorum da.bir kaç sene daha kullanır atarım.
Vitrin gümüşlük gibi şeyler.konsol yerine güzel bir ünite alınabilir.
Aynen bahsettiğim halı buydu :) adını unuttum demiştim süpürdüğünü zannettiğin kıl vs hep halının altından çıkıyormuş.

İstanbulbilisimi tavsiye ederim hatta istanbulda oturuyorsanız yerinden de alabilirsiniz. Şehir dışından da problem olmuyor. Fiyatlar da bazen baya piyasanın altında oluyor. Faturanızı saklayın garanti yerine geçer internetten.

@duru beylice Çoğu kişi söylemiş ama mobilyalarınız hatta gardrobununuz bile yüksek olsun. Bir süpür sil heryer tertemiz. bulca bulca borcam candır. :KK70: ama bana getirmeyi kimse akıl edememiş. Bekledim nasılsa gelir diye sonra gidip kendim aldım. :KK70:
Ben sana kargo yapayım :) istanbul bilişim sanırım biz tv oradan almıştık şehir dışına gelmişti :) hemide marmaradan akdenize çünkü daha uygun gelmişti fiyatı.

Çayçı,kettle,fritöz,kızartma makinesi,katı meyve sıkacağı,bunlarıda alma derim evet pratik gibi gelebilir ama elektriği çok yükseltiyor,bir tanıdığımın a dan z ye herşeyi elektrikli yumurta haşlama makinesi bile aldı faturası hep yüksek geliyor sonrada neden böyle diyor herşeyde elektrik kullanıyorsun abla dedim :)

Kızartmayı yapacaksam tavada yapıyorum tavada az yağda yapılıyor sonuçta çok kalabalık değilim,çay için çaydanlık daha kullanışlı oluyor,Eski usul havan kullanıyorum eğer birşey ezmem gerekecekse,yinede eskiden kullanılan limon sıkacağı kullanıyorum elde daha pratik oluyor yıkamasıda basit,sarımsağı ezeceksem küçük bir aleti var elimle çevirdiğim onu kullanıyorum bu bahsettiğim abla hergün yemek yaparken soğan,sarımsak vs için bile rondo çalıştırır.

Eğer benim gibi çok sıcak şehirde yaşıyorsan sebil tavsiye ederim,45-50 derece sıcaklıkta kurtarıcı oluyor çok fazlada yakmıyor dolaptan içsek suyu günlük dolabı aç kapa dolap birçok kez açılıp kapanıyor o zaman oda dolabın soğutmamasına neden oluyor.
Çaycı kettle benim hayat kurtaranlarım :)

Ayy tam benlik konu olmus..tasinma arefesindeyim salondaki vitrin gümüşlük cok gereksiz bide 8 sene once ici dolacak diye o zamanin parasiyle icine 2000 liralik sus aldim bardak canak falan simdiki aklim olsa asla almazdim belki bir gümüşlük akirdim yeterdi en fazla...shagg hali almazdim tum ev onlarka dolu ....
Bu arada kizlar ankastre ocaktan bahsetmissiniz ya benim yeni eve almam lazim davlumbazi siyah takmislar siyah alacağım bende mecbur marka oneriniz var mi cok pahali olmayan birsey bide ankastre firinlar iyi pisirmiyo diyorlar dogru mu

Back
X