sakın alma dediğiniz neler var?

Ne marka hamur yoğurucu riva.

Ben de istiyorum camasir kurutma mak.
Camasirlarin liflerini toplama ozelligi var yanlis anlamadiysam ? Eger oyleyse sahaneymis. Toz derdi olmuyordur.
Elektrik faturaniz cok geliyor mu ? Sadece bu sebepten kararsizim =)

Ben de istiyorum camasir kurutma mak.
Camasirlarin liflerini toplama ozelligi var yanlis anlamadiysam ? Eger oyleyse sahaneymis. Toz derdi olmuyordur.
Elektrik faturaniz cok geliyor mu ? Sadece bu sebepten kararsizim =)

Evettt çamaşırların üzerindeki minik toz gibi şeyler oluyor ya hep. Onları topluyor. Kurutmadan sonra filtreye bakınca ne kadar toz topladığına, ağzım açık kalıyor. :)
Faturalarımızı kayınbabam ödüyor inanın ne kadar geldiğini hiç bilmiyorum ama öyle dudak uçuklatacak bi fark olmaz diye düşünüyorum. :)

Aklıma birşey daha geldi ben heveslenip köşe koltuğu almıştım ama meğer onların orta kısmı iki boymuş ve ben büyük boy almışım . Odaya sigmadi .. mobilya alırken aşırı büyük olmamasına dikkat edin hele ki kiraciysaniz

Ben de hep kurutma kullanınca ütüye gerek kalmıyor diye okudum sırf ütü yapmamak için almak istiyorum kırıştırdığını ilk defa okudum

Gümüşlük
Ünite
Saggy halı
Stor perde
Aman aman evlerden ırak.

Yaa deneyeyim o zaman nefret ediyorum onları doğramaktan. YIkayıp buzluğa atıyorum sonra çıkarıp parçalıyorum doğramamak için

Kesinlikle dene. Bende doğrarken eline yapışmasını sevmiyorum ama bu makasla daha rahat oluyor ve ufak ufak da doğramış oluyorsun. Yukarıda linkini de bıraktım eğer o makas ise işine yarar

Kesinlikle dene. Bende doğrarken eline yapışmasını sevmiyorum ama bu makasla daha rahat oluyor ve ufak ufak da doğramış oluyorsun. Yukarıda linkini de bıraktım eğer o makas ise işine yarar
Şokta görmüştüm bir kere bi ara gidip bakayım yine kaldıysa kapayım hemen

Ahh nerde ütülemeden giymekk.. Ama nasıl isterdim nasıll anlatamam nefret ediyorum ütüden nefrettt.
Hemen biter bitmez çıkarıp katlamak gerekiyormuş. İçinde beklerse kırışıyormuş. Markası neydi sizin alırsak o markayı es geçelim o zaman.

Anka Tabii bu söylediğim eşimin gömlekleri için ya da özel kıyafetler için geçerli. Bluz gibi falan.
Yoksa diğer şeyleri ütülemeden giyiyoruz biz kurutmadan çıktığı gibi. Bence al tavsiye ederim ben kesinlikle.

Hemen biter bitmez çıkarıp katlamak gerekiyormuş. İçinde beklerse kırışıyormuş. Markası neydi sizin alırsak o markayı es geçelim o zaman.

Tam da size mesaj atmıştım. Arçelik bizdeki. Ama gömlekleri ütüsüz giyebileceğiniz bi marka yoktur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…