- 28 Şubat 2018
- 227
- 358
- 103
- 31
- Konu Sahibi duru beylice
-
Borcam :) ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getiriyor evli değilim ama yeni ev aldığımızda ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getirmişti şimdi evde bir sürü borcam var.SevgiliLess-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)
Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
SevgiliLess-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)
Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
Ocak içinse ne gri ne siyah en iyisi beyaz,gri ve siyah sil sil aynı hani akasya durağında osman karakteri vardı sinirlenince baltayı alıp parçalayacaksın derdi şimdi aynen ben de onun gibi düşünüyorum bazen şu ocağı bir parçalayıp atayım diye ama sonrada kıyamıyorum çünkü yeni henüz :)SevgiliLess-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
Borcam :) ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getiriyor evli değilim ama yeni ev aldığımızda ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getirmişti şimdi evde bir sürü borcam var.
Ama bence siyah cam ocak çokkkkk kullanışlı
Demekki değerlendirmeler öznel
Bana kalırsa herşeyi az almak lazım ihtiyaç olursa yeniden alınır
Yani 100 küsür parça çatal bıçak 250
parça porselen vs yetersiz
Ya da 20 yastık örtüsü 10 çarşaf vs vs
3 lt düdüklü tencerede tüm tavuk haşlayamaz . Benim 3 ve 6lt 2 düdüklüm var fissler marka geçen gün büyük düdüklü ile reçel kaynattım mesela geçen sene de aynı büyük düdüklü ile konserve domates kaynattımBüyük yemek odası takımları. Konsol gümüşlük vs. 2.senede elden çıkardım bunları..
Büyük bilmem 151609 parça porselen yemek takımı.
7-8 litrelik düdüklü tencere. 3 litre kâfi..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Vitrin gümüslük asla alma asiri gereksiz.oturma odasi yapma bence salonda oturun simdiki aklim olsa oyle yapardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?