sakın alma dediğiniz neler var?

Dediklerim yaşanmıyor mu yani... patatesleri kürek gibi önüne katıp götürmüyor mu??
Evet öyle karıştırıyor biraz fazla miktar koyuncacüstü alta altı üste iniyor. Yağı bir kaş8k değil daha fazla koyunca çıtır çıtır da oluyor,kızarıyor da tavadaki gibi. Herkesin zevki bir değildir tabii ama ben özellikle patates ve biber kızartmalarına bayılıyorum.

Çatal bıçak takımlarının günlük olanlarını kaybolduğunda yerine tek tek koyabiliceğiniz ikea gibi mağzalardan alın en büyük pişmanlığımdır

Ben patlicanida aktifryda yapiyorum. Cokta guzel oluyor. Evin bas kosesinde actifry. Ustelik benimkineski modellerinden bozulsada yenisini alsam diyorum. Kanat incik efsane oluyor ayrica.
Ben bekarken almıştım annem kullansın diye. O kullanmayınca aldım geldim 7-8 yıl ömce almıştım. Bir kere karıştırma aparatı kırıldı onu yeniledim. Dedim ya bozulsa yine alırım. Iyi ki almışım dediğim mutfak aletlerinin başında 1- actifry 2 - doğrayıcılarım (ipli el rondosu ve nicer dicer)
Olmazsa olmazlarım,zamandan ve enerjiden acayip tasarruf sağlıyorlar

camlı mutfak masası kesinlikla alınmaması gerekenlerden neden derseniz masanın üstü cam olduğu için daha taşıma sırasında dikkatsizlikten kırılıyor. bizimki kırıldı cam olduğundan çabuk tozlanıyor ve çabuk kirleniyor. ayakları ve sandalyesi normal ebatlardan küçük mutfağınız yeteri kadar geniş değilse sıkıntılı ben sandalyeleri balkona taşıdım masanın camını kaldırıp üzerine tahtadan bir ekleme yaptırdım ek masraf oldu yinede siyah olmasından muhtemelen çocuk odasında çocukların kullanımına açacağım.

Benim yaptigim en buyuk yanlis bembeyaz hali almak oldu 4 halimi da ne kafayla bembeyaz aldiysam simdi oglum 11 aylik ve nerdeyse her ay hali yikamaya yollamaliyim bide cikmayan lekeler var uzerinde bayada pahaliya almistim simdu imkanim olsa koyu renkte hali alirdim

Almayın ilerde pişman olursunuz diyeceğim 4 yıllık evliyim. Konsol Gümüşlük kısaca yemek odası takımı orta sehpa sivri köşeli olmaları çocuk olunca keşke böyle almasaydım dedirtiyor:) misafire özel yemek takımı vs. Alınan herşeyi kullanıyorum valla çatal bıçak bardak ne varsa birde renklerde koltukları krem seçtiğime pişmanım çabucak kirleniyor gösteriyor şimdiki aklım olsa grili filan alırdım yani kendinizi düşünerek alışveriş yapmalısınız o evde siz yaşayacaksınız fazlalıklara gerek yok bu arada ocak 3 lü setim siyah cam memnunum BİM’den mikrofiber bezlerden alıyorum ikili cam bezi
Gibi normal deterjanlı bezle silip kirini alıp en son onunla kuruluyorum pırıl pırıl ayna gibi oluyor bazen fırının dışını camsil sıkıp o bezle kuruluyorum anında parlıyor evde bol bol stokladım çok işime yarıyor gerçekten. Allah hayırlısını nasip etsin ne güzel heyecanlar

Gümüşlük iki takım koltuk takımı gereksiz

Tek takım koltuk al en iyisi den olsun
Gümüşlük alma kullanışlı TV sehpası yada ünite al

Hem yemek masası hem mutfak masası çok gereksiz bizim zamanımızda mutfağın kırmalı ydi masa modelo onlar balkonda iş görüyor

Fazla yastık yorgan alma

Evimde 8 tane yorgan var el emeği kıyamıyorum da

Çaycı eğer çay sevmiyorsan çok gereksiz

Beyaz eşyaları beyaz renk alın bence arkadaslar.kesinlikle gri olmasin.hele ki ocak beni benden alıyor nefret ettim.az kaldi aticam çöpe.normal beyaz ocaklik alicam

Aa nicer dicer i da ben kullanamadim. Yani monte bile edemedim. Benimki biraz tuhaf modeldi ama.

Bence evde en gereksiz şey oturma odası
Yemek odası alırken Gümüşlük gereksiz ama aynalı konsol lazım oluyor içine yemek takımı falan tıkmaya
Süslü çeyizlik nevresim takımlarına da gerek yok

Ya arkadaslar konuyla pek alakası yok ama
Hep.....com olan siteden philipsin elektrikli süpürgesini alıcam
Aklıma garanti işi takıldı
Nasıl oluyo acaba bilen varmı
Fatura garanti belgesi yerine mi gecşyo acaba

Si ile başlayan markalı ürün almayın hemen bozuluyor et kıyma makinesi almıştı eşim kurban bayramında 2.kurban bayramına gelmeden bozuldu

Büyük düdüklü sakın almayın alırsanızda
Küçük boy olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…