- 15 Kasım 2009
- 1.419
- 633
- 688
- Konu Sahibi duru beylice
-
Evet öyle karıştırıyor biraz fazla miktar koyuncacüstü alta altı üste iniyor. Yağı bir kaş8k değil daha fazla koyunca çıtır çıtır da oluyor,kızarıyor da tavadaki gibi. Herkesin zevki bir değildir tabii ama ben özellikle patates ve biber kızartmalarına bayılıyorum.Dediklerim yaşanmıyor mu yani... patatesleri kürek gibi önüne katıp götürmüyor mu??
Ben bekarken almıştım annem kullansın diye. O kullanmayınca aldım geldim 7-8 yıl ömce almıştım. Bir kere karıştırma aparatı kırıldı onu yeniledim. Dedim ya bozulsa yine alırım. Iyi ki almışım dediğim mutfak aletlerinin başında 1- actifry 2 - doğrayıcılarım (ipli el rondosu ve nicer dicer)Ben patlicanida aktifryda yapiyorum. Cokta guzel oluyor. Evin bas kosesinde actifry. Ustelik benimkineski modellerinden bozulsada yenisini alsam diyorum. Kanat incik efsane oluyor ayrica.
Aa nicer dicer i da ben kullanamadim. Yani monte bile edemedim. Benimki biraz tuhaf modeldi ama.Ben bekarken almıştım annem kullansın diye. O kullanmayınca aldım geldim 7-8 yıl ömce almıştım. Bir kere karıştırma aparatı kırıldı onu yeniledim. Dedim ya bozulsa yine alırım. Iyi ki almışım dediğim mutfak aletlerinin başında 1- actifry 2 - doğrayıcılarım (ipli el rondosu ve nicer dicer)
Olmazsa olmazlarım,zamandan ve enerjiden acayip tasarruf sağlıyorlar
Benim öyle almayın diyeceğim birşey yok.
Tv öneriniz var mı peki marka olarak ?
Arzumun hicbir şeyini almayinArzum marka ütü, tost makinesi ve mutfak robotu alma
Zaten mutfak robotu yerine blender seti al üçlü yeter
Evet fatura garanti belgesi yerine geciyorYa arkadaslar konuyla pek alakası yok ama
Hep.....com olan siteden philipsin elektrikli süpürgesini alıcam
Aklıma garanti işi takıldı
Nasıl oluyo acaba bilen varmı
Fatura garanti belgesi yerine mi gecşyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?