sakın alma dediğiniz neler var?

Anka Anka Tabii bu söylediğim eşimin gömlekleri için ya da özel kıyafetler için geçerli. Bluz gibi falan.
Yoksa diğer şeyleri ütülemeden giyiyoruz biz kurutmadan çıktığı gibi. Bence al tavsiye ederim ben kesinlikle.
Teşekkür ederim canım. O kadar olsun yaa nevresim havlu çocuk kıyafetleri falan ütü istemesin yeter :bicak:

Teşekkür ederim canım. O kadar olsun yaa nevresim havlu çocuk kıyafetleri falan ütü istemesin yeter :bicak:

Çocuk kıyafeti kısmını bilmiyorum henüz çocuğum yok ama havlu falan hayatta ütülemiyorum. Dediğim gibi ütülediklerim sayılı hani şu dışarıda jilet gibi giydiklerimizi. Çamaşırları yıpratıyor dediler o da yalan. 2.5 sene olacak hep kullanıyorum.

Bu arada hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahç :anne::anneadayı::KK200:

benimde kesinlikle aldığıma pişman olduklarım mutfağa stor perde şagi halı misafir için aldığım tabak kaşık çatal seti olduğu gibi duruyor.cam su seti o da duruyor boşuna yer kaplıyor. koca koca tencereler almamak lazım ilk evlendiğinde zaten iki kişi oluyorsun koca koca tencerelerde yemek yapmak zor oluyor.hep ziyan oluyordu benim yemeklerim.aile genişledikçe almak daha mantıklı :)

Ben 3 aydır artık tamamen sevgilimin evine yerleştiğimden ben de olmayan eşya alma hastalığı malesef onda var ne alsa anında iade ettiriyorum bana göre az eşya gayet makul geçen hafta tek gözlü türk kahvesi makinesi ve türk fincanı takımı aldım 6 kişilik oda gerekli olduğu için hadi çıkalım bi türk kahvesi içelim diye diye boşu boşuna dışarda cafelere para saçıyoruz öle işime yarıcak şeyler alıyorum zaten tüm gün işteyiz

Ben 4 senelik evliyim hani şu fon perdeler varya pişman oldum keşke almasaydım fuzuli para...çünkü hiçbir işe yaramıyor tül perde ve güneşlik yeterli bence. Biz evi tutmadan önce almıştık salonum küçük bide güneş almadığı için oda karanlık fon perdeyide koyu renk almıştım yazık oldu
Bi tanesini çıkardım kullanmıyorum zaten tek parça takılı onuda çıkaracaktım eşim illa dursun dedi.
Onun dışında vitrinde kesinlikle gereksiz. Evi küçük olanlar için heleki dert... ben yemek odası takımımın içinde olduğu için mecbur almıştım ama onuda kullanmadım ama atmadımda şöyle yaptım evim küçük olduğundan dolap alamamıştık yer yok diye o yüzden vitrini girişe koyduk içindeki cam rafları çıkardım ve kapağındaki camlara (içi görünmemesi için) parlak dekoratif kağıtlardan yapıştırdım yüklük olarak kullanıyorum şimdi içinde havlular çarşaflar falan var:)
Şu elektrikli çay termosunada gerek yok ocakta demlikle demlemek en güzeli... zaten elektirikli aletler çok elektrik harcıyor
biz set üstü ocakla mini fırın almıştık bunlardan memnunum işimizi görüyor öbürleri hem çok pahalı oluyor hemde koyacak yer sıkıntısı olabilir... ha bide tavsiyem tül perdenizi makarna tül almayın kaba ve çok ağır yıkarken zorlanıyorum en güzeli ince hafif desenli
Bide çamaşır makinanızı kesinlikle 8 yada 9 kiloluk alın ben 7 kg almıştım pişman oldum çocuk olmadan önce yetiyordu ama şimdi küçük geliyor hergün çamaşır yıkıyorum
Koltuk takımım koyu mor rengi şimdiki aklım olsa kesinlikle açık renk alırdım çok toz topluyor bide 4'lü aldık 3'lü alsak yeterdi oda küçük olunca sadece 2'sini koyabildim berjerler diğer odalarda duruyor...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
benimde kesinlikle aldığıma pişman olduklarım mutfağa stor perde şagi halı misafir için aldığım tabak kaşık çatal seti olduğu gibi duruyor.cam su seti o da duruyor boşuna yer kaplıyor. koca koca tencereler almamak lazım ilk evlendiğinde zaten iki kişi oluyorsun koca koca tencerelerde yemek yapmak zor oluyor.hep ziyan oluyordu benim yemeklerim.aile genişledikçe almak daha mantıklı :)

Evet ilk zamanlarda büyüğe gerek yok ama set olarak alınca irili ufaklı her boydan oluyor orta boylar işimizi görsede misafirleri hesaba katarak büyük boyda gerekli bence... mevlitte falanda lazım oluyor bizzat eksikliğini yaşadığım için başkasından ödünç almak zorunda kalmıştım misafir için kesinlikle şart

Çocuk kıyafeti kısmını bilmiyorum henüz çocuğum yok ama havlu falan hayatta ütülemiyorum. Dediğim gibi ütülediklerim sayılı hani şu dışarıda jilet gibi giydiklerimizi. Çamaşırları yıpratıyor dediler o da yalan. 2.5 sene olacak hep kullanıyorum.

Bu arada hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahç :anne::anneadayı::KK200:
Sağol canım:36:

Back
X