sakın alma dediğiniz neler var?

Teflon malzemesinden her bişey çok kullanışsız

Sırf hevesim var diye eşyaya saldırmamak lazım. Evi tıka basa eşyayla doldurmak bana saçma geliyor.

İlk mesjdada belirtilmiş yemek odası takımı tamamen gereksiz ve kötü görüntü. Masa sandalye takımı yeterli oluyor.

Siyah cam ocaktan bende çekiyorum malesef leke iz çok sıkıntı, küçücük su damlasa hemen leke oluyor. Ama görüntü olarak çok şık.

Birde herkesin kendi fikri tabiki ama nişanda düğünde yapılan albümlerde artık bana gereksiz geliyor. Kocaman hantal albümler toplasan kaç kişiye gösteriyorsun sanki? Birde 1000 küsür lira veriyoruz her birine.

Benimkilere toplasan 10 kişi anca bakmıştır. Nişanda ayrı yaptırdım düğünde ayrı Genelde herkese telefonumdan gösteriyorum daha pratik. Eee o zaman niye yaptırıyoruz diyorum kendi kendime.

Fotoğraf çekimi yapılır sonra fotograflar dijital ortamdan flash belleğe atılır hatıra olarak saklanacaksa da yine öyle saklanır. Telefonumda zaten hepsi var.

Birçok şeyin gereksiz olduğunu evlendikten sonra farkediyorsun aslında. Şimdiki aklım olsa bir çok şeyi yapmazdım veya almazdım.

Mesela Gümüşlük kesinlikle alınmamalı ama konsol şart

Tefal actifry alma göründüğü gibi değil. Tost makinesi alacaksan plakaları çıkanlardan seç. Üçlü blender, mikser falan o setten alacaksan arzum markanın mikser hızı ayarı yok haberin olsun.
Tefal actifry benim mutfakta elim kolum, ben de kesinlikle almalısın diyecektim
Patlıcan hariç tüm kızartmaları onda yapıyorum. Şimdi pek yapmasam da soteyi çok güzel yapıyor, kestaneyi çok güzel pişiriyor. Geç gelmişsem eve, yemeğim yoksa ya da başka işlerle beraber yemeği de halletmem gerekiyorsa atıyorum tefale karıştıra karıştıra pişiriyor başında beklemeden diğer işlerimi yapıyorum ben, bozulsa yine alırım yine alırım yani

Ortadaki o çevirme parçası bütün malzemeyi önüne yığıp götürüyor. Arkalı önlü pişirmiyor. Ben müdahale edeyim okey diyorum bazen ama pişirmesi çok uzun sürüyor zaten değmiyor. Patatesler çıtır olmuyor yumuşak oluyor. Derinliği olmadığı için kızartma dışında bir şey zaten koyamıyorum, tencere misali malzeme dolduramıyrum. Ne dertliymişim bee :))

Deniz butik'ten alışveriş yapmayın. Kıyafet kalitesine göre aldığı parayı haketmiyor. Aldığım bir ürün bana olmadı, iade yok fakat değişim var. Başka bir ürünle değiştirdim. Triko bir elbise aldım. Görseldekiyle alakası yok; örmeler her an dağılabilir halde. Hiç ama hiç memnun kalmadım. Birine bile vermedim direkt çöpe. Aman diyim.

Ben de niyeyse elime ne geçtiyse atıyorum içine

Arzum mutfak robotu almayın, 1 senelik evliyim daha doğru düzgün kullanmadan kendi kendine bozuldu servise verdik sizin hataniz dediler para aldılar. Bir iki kere kullandım yine kendi kendine bozuldu...

Bence tv ünitesi bile gereksiz evde. TV ünitesi alacağın paraya tv koyacağın duvara taş veya duvar kağıdı kaplat duvara monte mis.

Evde boy aynası şart.

Birde gri siyah beyaz eşya almayın. Beyaz en güzeli ne leke oluyor ne damlacık ne el izi. En iyisi adı gibi beyaz eşyayı beyaz almak. Ocak fırın dahil

Ben patlicanida aktifryda yapiyorum. Cokta guzel oluyor. Evin bas kosesinde actifry. Ustelik benimkineski modellerinden bozulsada yenisini alsam diyorum. Kanat incik efsane oluyor ayrica.

Siyah cam ocağı kesin alın onun rossmann da kazıma spatulası ve kazıma deterjanı var tertemiz oluyo temizliği aşırı kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…