- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi duru beylice
-
Teflon malzemesinden her bişey çok kullanışsızSevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)
Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
Mesela Gümüşlük kesinlikle alınmamalı ama konsol şartSevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)
Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
Tefal actifry benim mutfakta elim kolum, ben de kesinlikle almalısın diyecektimTefal actifry alma göründüğü gibi değil. Tost makinesi alacaksan plakaları çıkanlardan seç. Üçlü blender, mikser falan o setten alacaksan arzum markanın mikser hızı ayarı yok haberin olsun.
Almayın aldırmayın azalarak yok olsun mümkünseEvet benim var ama hurcta bazanin altinda bir kere yikayip balkona atmistim komsular gelinligim sanmislardi
Ortadaki o çevirme parçası bütün malzemeyi önüne yığıp götürüyor. Arkalı önlü pişirmiyor. Ben müdahale edeyim okey diyorum bazen ama pişirmesi çok uzun sürüyor zaten değmiyor. Patatesler çıtır olmuyor yumuşak oluyor. Derinliği olmadığı için kızartma dışında bir şey zaten koyamıyorum, tencere misali malzeme dolduramıyrum. Ne dertliymişim bee :))Tefal actifry benim mutfakta elim kolum, ben de kesinlikle almalısın diyecektim
Patlıcan hariç tüm kızartmaları onda yapıyorum. Şimdi pek yapmasam da soteyi çok güzel yapıyor, kestaneyi çok güzel pişiriyor. Geç gelmişsem eve, yemeğim yoksa ya da başka işlerle beraber yemeği de halletmem gerekiyorsa atıyorum tefale karıştıra karıştıra pişiriyor başında beklemeden diğer işlerimi yapıyorum ben, bozulsa yine alırım yine alırım yani
Bencede :)Almayın aldırmayın azalarak yok olsun mümkünse
Ben de niyeyse elime ne geçtiyse atıyorum içineOrtadaki o çevirme parçası bütün malzemeyi önüne yığıp götürüyor. Arkalı önlü pişirmiyor. Ben müdahale edeyim okey diyorum bazen ama pişirmesi çok uzun sürüyor zaten değmiyor. Patatesler çıtır olmuyor yumuşak oluyor. Derinliği olmadığı için kızartma dışında bir şey zaten koyamıyorum, tencere misali malzeme dolduramıyrum. Ne dertliymişim bee :))
Dediklerim yaşanmıyor mu yani... patatesleri kürek gibi önüne katıp götürmüyor mu??Ben de niyeyse elime ne geçtiyse atıyorum içine
Ben patlicanida aktifryda yapiyorum. Cokta guzel oluyor. Evin bas kosesinde actifry. Ustelik benimkineski modellerinden bozulsada yenisini alsam diyorum. Kanat incik efsane oluyor ayrica.Tefal actifry benim mutfakta elim kolum, ben de kesinlikle almalısın diyecektim
Patlıcan hariç tüm kızartmaları onda yapıyorum. Şimdi pek yapmasam da soteyi çok güzel yapıyor, kestaneyi çok güzel pişiriyor. Geç gelmişsem eve, yemeğim yoksa ya da başka işlerle beraber yemeği de halletmem gerekiyorsa atıyorum tefale karıştıra karıştıra pişiriyor başında beklemeden diğer işlerimi yapıyorum ben, bozulsa yine alırım yine alırım yani
Siyah cam ocağı kesin alın onun rossmann da kazıma spatulası ve kazıma deterjanı var tertemiz oluyo temizliği aşırı kolaySevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?