- 7 Ağustos 2016
- 3.469
- 7.255
- 158
- Konu Sahibi duru beylice
-
Siyah cam ocak kullanıyorum 8 sene olacak alalı ve ben aşırı memnunum. Temizlemek acayip kolay. Üzerine süt dahi dökülüp yansa 2 dakika da temizleniyor. Koca koca demirler ,fazla fazla parçalarla uğraşmaktan kat be kat iyi bana göre.Sevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)
Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
Evet benim var ama hurcta bazanin altinda bir kere yikayip balkona atmistim komsular gelinligim sanmislardiFırfırlı yatak örtüsü
Kız kardeşim evlenirken nasıl olsa hediye olarak gelir düşüncesiyle hiç borcam almadı. Sonuç: Yaklaşık bir senedir ne gelen var, ne giden.Borcam :) ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getiriyor evli değilim ama yeni ev aldığımızda ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getirmişti şimdi evde bir sürü borcam var.
İlk etapta bir tane altı kişilik fincan takımı alsan yeter. Sonra nasılsa en az iki takım daha hediye gelecek.Sevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)
Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
Çokta iyi etmişsin gerçekten çok gereksizBen düğün hazırlığındayım. Bence şu gümüşlük denen şey kadar gereksiz bir şey yok. Hem işlevsiz hem baya yer kaplıyor .
Sırf bu yüzden yemek odası istemedim, güzel şık bir masa ve sandalyelerini alıcaz sadece.
Evet benim var ama hurcta bazanin altinda bir kere yikayip balkona atmistim komsular gelinligim sanmislardi
Aman yok ya ben onu napyim benden cok yatak odasinda yer kapliyor :) bazanin altinda ama pahalimi pahaliydi annem sayesinde almistim pismanim
Yatağın üzerinde de gelinlik gibi duruyor zaten. Gerdek gecesi çıkarmışsın da yatağın üstüne koymuşsun gibi
Eltim hep o yatak örtüsünü kullanıyor gündelik olarak
Marka önemli sanırm baba evimdeyerden yüksek koltuk var temizlği de kolay oluyor ve 10 seneye yakındır kullanıyorx halen yepyeni gibibende öyle derdim ama bir mobilyacı tanıdık 2 senede atarsınız koltukları dedi çökme oluyormuş çünkü ...
O nasıl bişey ki hiç duymadımMarul makasi. Niye almisim bilmiyorum. Boyle islevsiz bir sey yok.
Marul makasi. Niye almisim bilmiyorum. Boyle islevsiz bir sey yok.
Gumusluuukk:) ama yinede bicok sey herkesin zevkine gore. Bazilari da almadim icimde kaldi diyor. Ben orta sehpayida sevmyrm ozelikle hemen cocuk dusunuyorsanz yada kuck cock varsa evde. Siyah yada koyu renk mutfak yeternce isik almiyosa inanilmaz karartiyo bide dolaplar koyuysa tabi. Yatak koltk benm iicn hafif olmali. Ve alti yuksek olmali ki temizlk kolay olsun. Ve kocaman agir halilar hic ama hicc tavsye edemem. En guzeli incecik rahat halilar. Ayy perde fonlari valla benm midem bulaniyor ama hastasi cok:) bence gerksiz toz toplayciSevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?