sakın alma dediğiniz neler var?

Siyah cam ocak kullanıyorum 8 sene olacak alalı ve ben aşırı memnunum. Temizlemek acayip kolay. Üzerine süt dahi dökülüp yansa 2 dakika da temizleniyor. Koca koca demirler ,fazla fazla parçalarla uğraşmaktan kat be kat iyi bana göre.
Bu anlamda kişiden kişiye değişiyor sanırım alınacak/alınmayacak şeyler.
Dik süpürge aldım mesela herkes çok memnun ama ben hoşlanmadım kullanmaktan,çok gürültülü geldi bana,haznesi çabuk doluyor,kabloyu kendin sarıyorsun vs derken evdeki süpürgeyi açmak daha pratik geliyor şu an.

Borcam :) ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getiriyor evli değilim ama yeni ev aldığımızda ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getirmişti şimdi evde bir sürü borcam var.
Kız kardeşim evlenirken nasıl olsa hediye olarak gelir düşüncesiyle hiç borcam almadı. Sonuç: Yaklaşık bir senedir ne gelen var, ne giden.

İlk etapta bir tane altı kişilik fincan takımı alsan yeter. Sonra nasılsa en az iki takım daha hediye gelecek.

Dik süpürge kesinlikle bir ömür törpüsü,aldığıma alacağıma bin pişman oldum.onun yerine torbalı elektrik süpürgesi alsaydım rahat ederdim.her temizlikten sonra haznesinin boşaltılması ve yıkanması gerekiyor.evim 1+1’di ona rağmen her defasında doluyordu.
4 sene kullanmayı başardım ama maximum özen sayesinde oldu bu,en son olarak torbalı elektrik süpürgesine geçtim de rahatladım.bir iki ayda torba değiştirmem yeterliydi.

Çokta iyi etmişsin gerçekten çok gereksiz

Sulu spürge iki kez aldım ikisindede pişman oldum dökmeyi unutursan berbat kokuyo ve kokuda çıkmıyo hava filtresinden hep sızıyo

Siyah ocak,siyah camlı mutfak dolabı olan ev,baştan başa aynalı bir ev , aynadan sehpa yada aynadan makyaj masası (hepsi bende mevcut alma) .. dünyalarca tabak canak alma belli baslı seyler dısında hic kullanmıyorum

Evet benim var ama hurcta bazanin altinda bir kere yikayip balkona atmistim komsular gelinligim sanmislardi

Yatağın üzerinde de gelinlik gibi duruyor zaten. Gerdek gecesi çıkarmışsın da yatağın üstüne koymuşsun gibi

Eltim hep o yatak örtüsünü kullanıyor gündelik olarak

Yatağın üzerinde de gelinlik gibi duruyor zaten. Gerdek gecesi çıkarmışsın da yatağın üstüne koymuşsun gibi

Eltim hep o yatak örtüsünü kullanıyor gündelik olarak
Aman yok ya ben onu napyim benden cok yatak odasinda yer kapliyor :) bazanin altinda ama pahalimi pahaliydi annem sayesinde almistim pismanim

Siyah cam ocak konusuna yazamadım henüz. Kimi çok memnunum demiş kimi hiç memnun değilim demiş ama cam ocağın da çeşit çeşidi var. Elektrikli/indüksiyonlu olanlar dümdüz olduğu için temizlemesi daha kolay. Benim öyle değil, üstelik demirleri de döküm ve klasik ocaklardaki gibi 2 parça değil her gözün ayrı Demir’i var 4 parça. Onlar yerine otursun diye de çıkıntı var, o kısmı temizlemek zor oluyor. Ama elektrikli ya da indüksiyonlu olsa temizlemek zor gelmezdi. Çünkü görselliği inox Ocak’lara göre daha güzel. Parlatması da zor gelmiyor bana.

Benden de tavsiye var sulu süpürge kesinlikle tavsiye de etmiyorum. Alacaksan torbalı al. Her seferinde su koy suyu boşalt ve içindeki kitleri görünce zaten igreniyorsun. Birde suyu değişmeyi unutursan vay haline yani koku yapıyor

Ben cok minimalistik bir ceyize sahip oldugum icin sakin alma diyebilecegim sey yok :)
Ancak bebek olduktan sonra ikinci bir cezve serim daha olsa diye dusunmustum, muhallebi vs yap derken 3 cezve yetmiyor nerdeyse bir gunde 3unu de kullaniyorum :) ama bebek olana kadar cezvelerin nerde durdugunu bile bilmiyordum desem yeridir

Herkesin önerisi kişisel. Bence ne kadar nevresim takımı alırsan al yetmiyor ama yatak örtüsü 1 tane bile fazla geliyor.

Yemek odası yerine ya sadece masa sandalye yada akıllı masa tarzı birşey almak daha mantıklı. 12 senelik evliyim masamı 12 kez anca kullanmışımdır. Mutfaktayız genelde hele o gumuslukmu ne hic ise yaramıyor. Siyah cam ocagim yok ama siyah ankastre ocak kullanıyorum memnunum. Onun dışında katı meyve sikacagi,fritöz, gelinlik gibi yatak örtüsü cook fazla gereksiz.

Gumusluuukk:) ama yinede bicok sey herkesin zevkine gore. Bazilari da almadim icimde kaldi diyor. Ben orta sehpayida sevmyrm ozelikle hemen cocuk dusunuyorsanz yada kuck cock varsa evde. Siyah yada koyu renk mutfak yeternce isik almiyosa inanilmaz karartiyo bide dolaplar koyuysa tabi. Yatak koltk benm iicn hafif olmali. Ve alti yuksek olmali ki temizlk kolay olsun. Ve kocaman agir halilar hic ama hicc tavsye edemem. En guzeli incecik rahat halilar. Ayy perde fonlari valla benm midem bulaniyor ama hastasi cok:) bence gerksiz toz toplayci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…