- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi hayalperest__
-
Ulan arkadsş biz okuyup okuyup dertleniyoruz. Millet trollük peşinde.Hanımlar kusura bakmayın metro da tanık olduğum bir mevzuyu ben birazcık abartarak anlattım.Kendimce bir şeyler yazarım,Kitap yazmayı düşünüyorum.İlham gelir belki diye bir şeyler karaladım.Bunları buraya yazdım tepkileri merak ettim açıkcası.Birazcık olayı mistik şeylerle bağlamayı düşünüyorum.Bu tip sorunlarla günümüzde karşılaşıyoruz belki yazılan şeylerden de bana ilham verecek bir şeyler çıkarabilirim.
arkadas yazar olacakmis prova yapmis burda..adam sizden boşansın diye baya uğraşmışsınız. ayrıca madem kayınvalideden memnun değildiniz sabahtan akşama evinde kalmasaydınız. ben bile bunaldım sizden.
yorum yapacaklar bunu görsün..Hanımlar kusura bakmayın metro da tanık olduğum bir mevzuyu ben birazcık abartarak anlattım.Kendimce bir şeyler yazarım,Kitap yazmayı düşünüyorum.İlham gelir belki diye bir şeyler karaladım.Bunları buraya yazdım tepkileri merak ettim açıkcası.Birazcık olayı mistik şeylerle bağlamayı düşünüyorum.Bu tip sorunlarla günümüzde karşılaşıyoruz belki yazılan şeylerden de bana ilham verecek bir şeyler çıkarabilirim.
Hanımlar kusura bakmayın metro da tanık olduğum bir mevzuyu ben birazcık abartarak anlattım.Kendimce bir şeyler yazarım,Kitap yazmayı düşünüyorum.İlham gelir belki diye bir şeyler karaladım.Bunları buraya yazdım tepkileri merak ettim açıkcası.Birazcık olayı mistik şeylerle bağlamayı düşünüyorum.Bu tip sorunlarla günümüzde karşılaşıyoruz belki yazılan şeylerden de bana ilham verecek bir şeyler çıkarabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?