Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alev mi yendi yandı heleki ikinci konudaSakin bir gece, gün yeterince alevli geçti
Hiçbirine yetişememiş olmamAlev mi yendi yandı heleki ikinci konuda
Daha iyi oldu boşver ahlaksız sinirlerimizi hoplattiHiçbirine yetişememiş olmam
Kız şaka Maka güze olmuş ha şimdi bir hayal ettim de.. Kuaför müsün yoksaBide bu var ahaha kuaförcülük oynadık
Bir tarafim diyorki git hepsini oku teker teker neler yazılmış... Diğeri de diyorki boşver la tepki veremedikten sonra neye yararHiçbirine yetişememiş olmam
Tepki veremeyeceğim konuları okumayı sevmiyorumBir tarafim diyorki git hepsini oku teker teker neler yazılmış... Diğeri de diyorki boşver la tepki veremedikten sonra neye yarar
Vallaha şu itirafı yapani okuyorum tepkimi buraya vericemTepki veremeyeceğim konuları okumayı sevmiyorum
Ayy nörimmm içimdeki meraklı Melo uyandıOkuman boşverin sinirinize yazik
Konu sahibi zaten gerdi millet-i biride cıktı alttan alttan konu sahibini destekledi sonra olanlar oldu sonra ikinci konuyu açtı iğrenç küfürler yağdır di bize neymiş kızlık zarı diktirenlere tepki yokmuş ama bakireymiş ama metres te ayrıca müslüman değil deist oruç tutuyor ama namazda kılıyor saçma sapan şeyler okuyun merakınız gitsinAyy nörimmm içimdeki meraklı Melo uyandı
Yaaaaaaaaa sonunu niye söylüyorsunnnn kuzummKonu sahibi zaten gerdi millet-i biride cıktı alttan alttan konu sahibini destekledi sonra olanlar oldu sonra ikinci konuyu açtı iğrenç küfürler yağdır di bize neymiş kızlık zarı diktirenlere tepki yokmuş ama bakireymiş ama metres te ayrıca müslüman değil deist oruç tutuyor ama namazda kılıyor saçma sapan şeyler okuyun merakınız gitsin
Sonu belli mune geldi ve olay kapandıYaaaaaaaaa sonunu niye söylüyorsunnnn kuzumm
Not: çok klasik olacak ama kötü söz sahibine aittir.. hepsi onun dötüne gi....in Tovbe tovbeeee
Evet şuanda okuyorum ve inanamıyorum .. Şok şok şok az sonraSonu belli mune geldi ve olay kapandı
Hahahaha bunla uğraşırken biri cıktı hahahahaha
Neymiş defalarca üyelik almış çoğu kişiyle muhabbet kurmuş özelden onları deşifre etti olay yerine Kazen geldi
Yok kız alakam yokKız şaka Maka güze olmuş ha şimdi bir hayal ettim de.. Kuaför müsün yoksa
O hangi konu yaa? Kaçırdık iyi miKonu sahibi zaten gerdi millet-i biride cıktı alttan alttan konu sahibini destekledi sonra olanlar oldu sonra ikinci konuyu açtı iğrenç küfürler yağdır di bize neymiş kızlık zarı diktirenlere tepki yokmuş ama bakireymiş ama metres te ayrıca müslüman değil deist oruç tutuyor ama namazda kılıyor saçma sapan şeyler okuyun merakınız gitsin
Niye yaaavBan gelirmi ki