Bence onla alakası yok ya. Ben hep bu şekilde yapıyorum hiçte öyle fazla yediğim yok.Ben de uyumadan bekleyenlerdenim .. bu şekilde olunca daha çok yendiğini söyleyen ,uyumam gerektiğini söyleyenler olsa da ben uyuyakaliyorum az ,fazla yemişim derdine dusmeyip bekliyorum belli bir saate kadar en azından..
Bizimki kahvaltı türü yer evlenmeden önce nasıldı bilemiyorum ben öyle hazırlıyorum itiraz etmiyorEsleriniz ne yiyor sahurda ya:/
Benim esim adamakıllı pilavlı fılan yer, etli pilavlı corbalı fılan. Ben kahvaltılık atıstırırım, cokta yemem, fakat erkekler uyuyacakta olsa agır yiyebiliyor anladığım kadarıyla..
Sen eski ben, gel yamacımaEheheh bende öyleyim çoğu zaman. Çok seviyom gece oturmayı
Ay evet yaaa dürtmese de resmen uyku yok. Uykum geliyor yatıyorum dön durİc
İcerden biri mi durtuyor
Ben de uyumam erken ama yataga daha yaklaşırken de
Ben de uyumadan bekleyenlerdenim .. bu şekilde olunca daha çok yendiğini söyleyen ,uyumam gerektiğini söyleyenler olsa da ben uyuyakaliyorum az ,fazla yemişim derdine dusmeyip bekliyorum belli bir saate kadar en azındanmİyi geceler kadınlar kulübü sakinleri
Var mı benim gibi sahuru bekleyen?
Oturucam hayatta uyuyamam. Uyursam uyanınca bir şey yiyemem çünkü. Dizi izleyerek,oyun oynayarak geçiricem vaktimi
Kişiden ksiiye değişiyor demek ki .. ben uykudan uyanınca daha çok yiyorum meselaBence onla alakası yok ya. Ben hep bu şekilde yapıyorum hiçte öyle fazla yediğim yok.
Basagrısı olur iste. Ben de hep basagrısı yapar, sahurda ilac alıyorum bu yızdenEvet öyleymiş. Hiç denemedim sahura kalkmadan. Öylede dayanabilir miyim acaba bilmiyorum ki?
Eskiden de öyleydim gece takılırdım hep. Ama şimdi hamilelikten uykum olsada uyuyamıyorumEheheh bende öyleyim çoğu zaman. Çok seviyom gece oturmayı
Bi şeyde kalmamış doğuma. Nasıl yatıyosun ya zor oluyodur baya.Ay evet yaaa dürtmese de resmen uyku yok. Uykum geliyor yatıyorum dön dur
Açlığa dayanıyorum dayanmasına da bazen bende de baş ağrısı yapıyo ve 2 tane majezik içmeden gitmiyo o ağrıBasagrısı olur iste. Ben de hep basagrısı yapar, sahurda ilac alıyorum bu yızden
YatamıyorumBi şeyde kalmamış doğuma. Nasıl yatıyosun ya zor oluyodur baya.
Sonra tüm gün uycakmisiniz ?İyi geceler kadınlar kulübü sakinleri
Var mı benim gibi sahuru bekleyen?
Oturucam hayatta uyuyamam. Uyursam uyanınca bir şey yiyemem çünkü. Dizi izleyerek,oyun oynayarak geçiricem vaktimi
Bende sizi çağıracaktım tam
YooSonra tüm gün uycakmisiniz ?
Madem uyumuyorum burdagiz dedim kendi kendime geldimBende sizi çağıracaktım tam
Oruc tutmak, birine eslik etmekle ne alakasi varAy yook maalesef tutamıyorumeşime eşlik edicem artık
Öyle vallaMadem uyumuyorum burdagiz dedim kendi kendime geldim
Şunun şurasinda sahura ne kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?