- 2 Ağustos 2013
- 35.576
- 109.271
- 798
Oruç tutmuyorum eşim yerken eşlik edicemOruc tutmak, birine eslik etmekle ne alakasi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oruç tutmuyorum eşim yerken eşlik edicemOruc tutmak, birine eslik etmekle ne alakasi var
Sahurun tadını yaşamak,o heyecanı hissetmekte önemliOruc tutmak, birine eslik etmekle ne alakasi var
TV de eskiden ne güzel eski filmler,diziler olurdu oda kalmadıAhh sahura kadar kore dizisi izlediğim çılgın gençliğim eski diziler gibi dizi de yok
TRT2de güzel filmler oluyor bazenTV de eskiden ne güzel eski filmler,diziler olurdu oda kalmadı
Ay bakayım bende o zaman bişey bulamadım haber falan izledimTRT2de güzel filmler oluyor bazen
Gozumden akiyor ama burdayim kalktim hamur yogurdum maydanoz ayikladim bulasik makinasi bosaltip duzledim
Aaaa unuttum bak ben davulcuyuBakalım davulcu gelecek mi bu sene
Ben uyurum valla 1 e kadarSonra tüm gün uycakmisiniz ?
Bende mutfağa gidicem.simdi kız makarna istedi yapıyorum biraz ortalığı toplarımGozumden akiyor ama burdayim kalktim hamur yogurdum maydanoz ayikladim bulasik makinasi bosaltip duzledim
Camasir makinasi attim ve oturdum
Ay hemen dagiliyor ya sabaha ne kadar az isim kalir o kadar iyi vallaBende mutfağa gidicem.simdi kız makarna istedi yapıyorum biraz ortalığı toplarım
Şahsen bende uyurdum tuttuğumdaBen uyurum valla 1 e kadar
Burdayimİyi geceler kadınlar kulübü sakinleri
Var mı benim gibi sahuru bekleyen?
Oturucam hayatta uyuyamam. Uyursam uyanınca bir şey yiyemem çünkü. Dizi izleyerek,oyun oynayarak geçiricem vaktimi
Bende 3 e kadar 5 e kadar yatarım kalkıp iftarı hazırlarımŞahsen bende uyurdum tuttuğumda
Uykum çok var ama kalkıp sahuru hazırlamam gerek eşimde fırına gidecek nasipse sıcak ekmek almaya size afiyet olsun ramazani serifiniz kutlu olsunBurdayim
Ahh sahura kadar kore dizisi izlediğim çılgın gençliğim eski diziler gibi dizi de yok
Ahh burda Yok valla ozledimBakalım davulcu gelecek mi bu sene
Afiyet olsunUykum çok var ama kalkıp sahuru hazırlamam gerek eşimde fırına gidecek nasipse sıcak ekmek almaya size afiyet olsun ramazani serifiniz kutlu olsun
Davulcu geldiiiiiiii şuan ayy mutlu oldum çok şikayet eden var ama bence bitmemesi gereken bir gelenek, sahip çıkılmalıBakalım davulcu gelecek mi bu sene
Ramazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.Sahurun tadını yaşamak,o heyecanı hissetmekte önemli
Ya bir şey dicem, sana ne?Ramazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Neyse anlayana Gitsin bu mesaj
Hadi Simdi kizma zamaniii coooook kötü bi insanim degil mi…