Sahuru Bekleyen Var Mı?

Ya kanal tedavisi de böyledir inşallah. Doktor belkide kanal tedavisi yapmam gerekebilir dedi
20'lik dişimde çürük varmış. Ya aldır ya dolgu yaptır dedi. Hey Allah'ım 20 yaşında çıkardığım,hiç bi işe yaramayan dişin bana açtığı belaya bak.

Yok canım ben çok rahatım gerçekten.. bak bugün gitmişsin nasıldı ? Doktorun eline de bağlı bazilarinin eli hafif olur .. kimisi kaba olur.. iğne yaptılar ya o seni uyuşturuyor hatta gevşetir bünyeyi rahatlamaya başlarsın

O iğnede bi değişik sanki hem hissediyosun hem de hissetmiyosun inşallah yarınıda böyle atlatırım. Annemin elini tuttum işlem sırasında. Kadının elini nasıl sıktıysam uyuşturmuşum

O iğnede bi değişik sanki hem hissediyosun hem de hissetmiyosun inşallah yarınıda böyle atlatırım. Annemin elini tuttum işlem sırasında. Kadının elini nasıl sıktıysam uyuşturmuşum
Ayy canım Yaa.. geçer geçer brisey olmaz.. Atlatırsın aman iyiki zamanında dolgunu yaptırıyorsun yoksa cekimdi tesaviydi offfd çok gıcık işler.. dişlerimiz çok kıymetli ya bakmamız lazım

Ayy canım Yaa.. geçer geçer brisey olmaz.. Atlatırsın aman iyiki zamanında dolgunu yaptırıyorsun yoksa cekimdi tesaviydi offfd çok gıcık işler.. dişlerimiz çok kıymetli ya bakmamız lazım
Aslında geç bile kaldım bu salak saçma fobim yüzünden. Doktor bugün yaptığı dişteki çürüğü sinire çok yakın olduğunu söyledi. Yani artık son raddeye gelmişim haberim yokmuş. Yoksa kanal falan uğraşacaktım. Dolguların ileride çürüğede dönebilir dedi. İnşallah olmaz öyle bir şey ya. Bi daha dolgu falan asla istemiyorum uğraşmak. Ama bu işler bitsin sık sık gidicem kontrole.

Evet işte korkudan çekindiğimizden gitmiyoruz busefer daha beter oluyor

Clemencia hele hele minnoş minnoş minnoş nasılsın ne yaptın buraya da yazmamışsin merak ettim... diş tedavilerin bitti mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…