Ya kanal tedavisi de böyledir inşallah. Doktor belkide kanal tedavisi yapmam gerekebilir dediGeçmiş olsun canım..
Korkma ya zaten iğne ile uyuşturuyorlar birşey hissetmiyorsun.. bir kez yaptırınca diğerleri kolay olur sana.. dolgu da neki.. ben ne kanal tedavileri oldum hepsinde uykum varmış gibi yatıyorum
Yok canım ben çok rahatım gerçekten.. bak bugün gitmişsin nasıldı ? Doktorun eline de bağlı bazilarinin eli hafif olur .. kimisi kaba olur.. iğne yaptılar ya o seni uyuşturuyor hatta gevşetir bünyeyi rahatlamaya başlarsınYa kanal tedavisi de böyledir inşallah. Doktor belkide kanal tedavisi yapmam gerekebilir dedi
20'lik dişimde çürük varmış. Ya aldır ya dolgu yaptır dedi. Hey Allah'ım 20 yaşında çıkardığım,hiç bi işe yaramayan dişin bana açtığı belaya bak.
O iğnede bi değişik sanki hem hissediyosun hem de hissetmiyosunYok canım ben çok rahatım gerçekten.. bak bugün gitmişsin nasıldı ? Doktorun eline de bağlı bazilarinin eli hafif olur .. kimisi kaba olur.. iğne yaptılar ya o seni uyuşturuyor hatta gevşetir bünyeyi rahatlamaya başlarsın
Yarın 2 tane yapsın aradan çıksınYa valla bilmiyorum ki bugün küçük bi prova olsun diye 1 tane yaptıyarın netleşir her şey. Aslında bi an önce bitse iyi olacak daha da geriliyorum böyle.
Tek istediğim bir an önce bitmesiYarın 2 tane yapsın aradan çıksın
Benim oruç 3 gündür yalan oldu şu diş olayları yüzündenNe zor uyandım
Ayy canım Yaa.. geçer geçer brisey olmaz.. Atlatırsın aman iyiki zamanında dolgunu yaptırıyorsun yoksa cekimdi tesaviydi offfd çok gıcık işler.. dişlerimiz çok kıymetli ya bakmamız lazımO iğnede bi değişik sanki hem hissediyosun hem de hissetmiyosuninşallah yarınıda böyle atlatırım. Annemin elini tuttum işlem sırasında. Kadının elini nasıl sıktıysam uyuşturmuşum
Ben ramazan sonrasına erteledimBenim oruç 3 gündür yalan oldu şu diş olayları yüzünden
Aslında geç bile kaldım bu salak saçma fobim yüzünden. Doktor bugün yaptığı dişteki çürüğü sinire çok yakın olduğunu söyledi. Yani artık son raddeye gelmişim haberim yokmuş. Yoksa kanal falan uğraşacaktım. Dolguların ileride çürüğede dönebilir dedi. İnşallah olmaz öyle bir şey ya. Bi daha dolgu falan asla istemiyorum uğraşmak. Ama bu işler bitsin sık sık gidicem kontrole.Ayy canım Yaa.. geçer geçer brisey olmaz.. Atlatırsın aman iyiki zamanında dolgunu yaptırıyorsun yoksa cekimdi tesaviydi offfd çok gıcık işler.. dişlerimiz çok kıymetli ya bakmamız lazım
Benim artık daha fazla erteleme şansım yoktu yaBen ramazan sonrasına erteledim
Evet işte korkudan çekindiğimizden gitmiyoruz busefer daha beter oluyorAslında geç bile kaldım bu salak saçma fobim yüzünden. Doktor bugün yaptığı dişteki çürüğü sinire çok yakın olduğunu söyledi. Yani artık son raddeye gelmişim haberim yokmuş. Yoksa kanal falan uğraşacaktım. Dolguların ileride çürüğede dönebilir dedi. İnşallah olmaz öyle bir şey ya. Bi daha dolgu falan asla istemiyorum uğraşmak. Ama bu işler bitsin sık sık gidicem kontrole.
Evet aynen öyle. Bugün başta ne kadar korksamda ne olacaksa olsun kafasındaydım.Evet işte korkudan çekindiğimizden gitmiyoruz busefer daha beter oluyor
Çok zor ağrı çekmek bilirim basında inan ki çok geçmiş olsunBenim artık daha fazla erteleme şansım yoktu ya
Topik sahibi nerede acabaaaŞşşşşt sshurcular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?