Sahuru Bekleyen Var Mı?

Evet cok kotu bir insansin
Madem musluman degilsin bilmedigim seyler de yorum yapma lutfen napsin
Kiz hamile oruc tutamiyorum diye biraksin mi bu maneviyati yasamak dahi ne kadar guzel bir sey biz yasiyoruz anliyoruz lutfen anlamadiginiz islere karismayin
Ayrica biz ayi gibi doldurmuyoruz
Bu guzel gunleri sonuna kadar yasamak istiyoruz
Ki alkol zina yapan bir insanin kendi gunahi bu bizi veya seni ilgilendirmez herkesi yargilayacak biz degiliz
Su mubarek gunde surunme kavgaya

Burada kizmayalim iftardan sonra görüşürük

Ayı gibi yememizin derdi sizi mi gerdi?

Ay bırak açıklama yapma şuna ya

Ayy sinirden hem sen hem siz diye yazmisim jajajjajaja daha cok yazmak istiyorum ama kendimi tutuyorum cidden hamile bir insani dahi yargiliyorsun ya acayip uyuz oldum
Ramazani yasamakta dert oldu

Yahu surda kimseye sen musluman değilsin,oruç tutmuyorsun,11 ay neredeydin demiyoruz.
Durup dururken gelip huzursuzluk çıkartmanın alemi nedir.
Biz bu maneviyatı duyguyu yaşayalım istiyoruz beraber.
Yer,içer,sohbetimizi ederiz.
Ayı gibi demek ne demek ya direk kavgaya gelmişsiniz çok ayıp.
Sırf sizin yuzunuzden banlanmamak için agzimi bozmuyorum direk sizi şikayet ediyoeum gidin ne haliniz varsa görün.

Hah bende onu diyorum müslüman olmayan birine saygımız sonsuzken kendi seçimi diye, böyle birinin bizi eleştirmesi de insanı delirtiyor

Hic birseyiyle muhatap olmadigin bu ay hakkinda yorumda yapmasan ne guzel olurdu.
Yok ama ureme organini kesfeden herkesin anne baba olmasindan ötürü konusuyorsunuz iste yapacak bisey yok

Aaaay et sikayetini ne Yani Simdi?
Hah bende onu diyorum müslüman olmayan birine saygımız sonsuzken kendi seçimi diye, böyle birinin bizi eleştirmesi de insanı delirtiyor
delirme bacim. Hadi kendine yalan söyleme Bari, Tüm yazdiklarim g*tümden mi cikardim ??!!! Yalan mi ??!! Beni ne geriyor bile anlamadiniz Siz ! Kendilerini müslüman gösterip ama sadece lafta yasayanlar Coooook olmus cok ! Yani nedemek bu??!! ETRAF IKIYÜZLÜLERLE DOLU! Ben Kime neyi anlatiyorum .gercekten inaniyorsa Bir Insan ya tam yapsin yada gitsin ramazanda Aksama kadar uyusun. Biliyormusunuz insanin Nasil Bir karektere sahib oldugunu Cok kolay anlasila biliyor. Sadece 99,9999 körsünüz! Hadi lincleyin Beni
Süperler sizi

Gece gece neyi karistirip ictin sen boyle ne yazdiginida kendi de anlamiyor eminim

Peki kutuplardaki penguenlerin son yıllarda yaşadığı sorunlar hakkında ne düşünüyorsun?

Sanane yani nasıl müslümansak müslümanız sana mı kaldı eksik yaptığımız şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…