- 17 Şubat 2020
- 10.687
- 28.112
- 548
Evet cok kotu bir insansinRamazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Neyse anlayana Gitsin bu mesaj
Hadi Simdi kizma zamaniiicoooook kötü bi insanim degil mi…
Burada kizmayalim iftardan sonra görüşürükRamazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Ayı gibi yememizin derdi sizi mi gerdi?Ramazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Ah ahhh
Ay bırak açıklama yapma şuna yaEvet cok kotu bir insansin
Madem musluman degilsin bilmedigim seyler de yorum yapma lutfen napsin
Kiz hamile oruc tutamiyorum diye biraksin mi bu maneviyati yasamak dahi ne kadar guzel bir sey biz yasiyoruz anliyoruz lutfen anlamadiginiz islere karismayin
Ayrica biz ayi gibi doldurmuyoruz
Bu guzel gunleri sonuna kadar yasamak istiyoruz
Ki alkol zina yapan bir insanin kendi gunahi bu bizi veya seni ilgilendirmez herkesi yargilayacak biz degiliz
Su mubarek gunde surunme kavgaya
Ayy sinirden hem sen hem siz diye yazmisim jajajjajaja daha cok yazmak istiyorum ama kendimi tutuyorum cidden hamile bir insani dahi yargiliyorsun ya acayip uyuz oldumEvet cok kotu bir insansin
Madem musluman degilsin bilmedigim seyler de yorum yapma lutfen napsin
Kiz hamile oruc tutamiyorum diye biraksin mi bu maneviyati yasamak dahi ne kadar guzel bir sey biz yasiyoruz anliyoruz lutfen anlamadiginiz islere karismayin
Ayrica biz ayi gibi doldurmuyoruz
Bu guzel gunleri sonuna kadar yasamak istiyoruz
Ki alkol zina yapan bir insanin kendi gunahi bu bizi veya seni ilgilendirmez herkesi yargilayacak biz degiliz
Su mubarek gunde surunme kavgaya
Uykum vardi kacirdiAy bırak açıklama yapma şuna ya
Kapasite orda mi takili kaldi? He aynen o Beni Gerdi canimAyı gibi yememizin derdi sizi mi gerdi?
Mübarek geceUykum vardi kacirdigece gece
Hah bende onu diyorum müslüman olmayan birine saygımız sonsuzken kendi seçimi diye, böyle birinin bizi eleştirmesi de insanı delirtiyorYahu surda kimseye sen musluman değilsin,oruç tutmuyorsun,11 ay neredeydin demiyoruz.
Durup dururken gelip huzursuzluk çıkartmanın alemi nedir.
Biz bu maneviyatı duyguyu yaşayalım istiyoruz beraber.
Yer,içer,sohbetimizi ederiz.
Ayı gibi demek ne demek ya direk kavgaya gelmişsiniz çok ayıp.
Sırf sizin yuzunuzden banlanmamak için agzimi bozmuyorum direk sizi şikayet ediyoeum gidin ne haliniz varsa görün.
Ay dogru ilk geceden geldiMübarek geceen musallat olduğu gecelerden derler..
Ahahahahah belli oluyor kapasitelerKapasite orda mi takili kaldi? He aynen o Beni Gerdi canim
Hic birseyiyle muhatap olmadigin bu ay hakkinda yorumda yapmasan ne guzel olurdu.Ramazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Ah ahhh
Cok güldümyaaaaa herkesYaaa dogruyu söyleyince böyle oluyor .. Canlar size Hayirli sahurlar Cok yagli yemeying
Aaaay et sikayetini ne Yani Simdi?Yahu surda kimseye sen musluman değilsin,oruç tutmuyorsun,11 ay neredeydin demiyoruz.
Durup dururken gelip huzursuzluk çıkartmanın alemi nedir.
Biz bu maneviyatı duyguyu yaşayalım istiyoruz beraber.
Yer,içer,sohbetimizi ederiz.
Ayı gibi demek ne demek ya direk kavgaya gelmişsiniz çok ayıp.
Sırf sizin yuzunuzden banlanmamak için agzimi bozmuyorum direk sizi şikayet ediyoeum gidin ne haliniz varsa görün.
delirme bacim. Hadi kendine yalan söyleme Bari, Tüm yazdiklarim g*tümden mi cikardim ??!!! Yalan mi ??!! Beni ne geriyor bile anlamadiniz Siz ! Kendilerini müslüman gösterip ama sadece lafta yasayanlar Coooook olmus cok ! Yani nedemek bu??!! ETRAF IKIYÜZLÜLERLE DOLU! Ben Kime neyi anlatiyorum .gercekten inaniyorsa Bir Insan ya tam yapsin yada gitsin ramazanda Aksama kadar uyusun. Biliyormusunuz insanin Nasil Bir karektere sahib oldugunu Cok kolay anlasila biliyor. Sadece 99,9999 körsünüz! Hadi lincleyin BeniHah bende onu diyorum müslüman olmayan birine saygımız sonsuzken kendi seçimi diye, böyle birinin bizi eleştirmesi de insanı delirtiyor
Hic birseyiyle muhatap olmadigin bu ay hakkinda yorumda yapmasan ne guzel olurdu.
Yok ama ureme organini kesfeden herkesin anne baba olmasindan ötürü konusuyorsunuz iste yapacak bisey yok
Gece gece neyi karistirip ictin sen boyle ne yazdiginida kendi de anlamiyor eminimAaaay et sikayetini ne Yani Simdi?
delirme bacim. Hadi kendine yalan söyleme Bari, Tüm yazdiklarim g*zünden mi cikardim ??!!! Yalan mi ??!! Beni ne geriyor bile anlamadiniz Siz ! Kendilerini müslüman gösterip ama sadece lafta yasayanlar Coooook olmus cok ! Yani nedemek bu??!! ETRAF IKIYÜZLÜLERLE DOLU! Ben Kime neyi anlatiyorum .gercekten inaniyorsa Bir Insan ya tam yapsin yada gitsin ramazanda Aksama kadar uyusun. Biliyormusunuz insanin Nasil Bir karektere sahib oldugunu Cok kolay anlasila biliyor. Sadece 99,9999 körsünüz! Hadi lincleyin Beni
Süperler sizi
Peki kutuplardaki penguenlerin son yıllarda yaşadığı sorunlar hakkında ne düşünüyorsun?Aaaay et sikayetini ne Yani Simdi?
delirme bacim. Hadi kendine yalan söyleme Bari, Tüm yazdiklarim g*zünden mi cikardim ??!!! Yalan mi ??!! Beni ne geriyor bile anlamadiniz Siz ! Kendilerini müslüman gösterip ama sadece lafta yasayanlar Coooook olmus cok ! Yani nedemek bu??!! ETRAF IKIYÜZLÜLERLE DOLU! Ben Kime neyi anlatiyorum .gercekten inaniyorsa Bir Insan ya tam yapsin yada gitsin ramazanda Aksama kadar uyusun. Biliyormusunuz insanin Nasil Bir karektere sahib oldugunu Cok kolay anlasila biliyor. Sadece 99,9999 körsünüz! Hadi lincleyin Beni
Süperler sizi
Sanane yani nasıl müslümansak müslümanız sana mı kaldı eksik yaptığımız şeylerAaaay et sikayetini ne Yani Simdi?
delirme bacim. Hadi kendine yalan söyleme Bari, Tüm yazdiklarim g*tümden mi cikardim ??!!! Yalan mi ??!! Beni ne geriyor bile anlamadiniz Siz ! Kendilerini müslüman gösterip ama sadece lafta yasayanlar Coooook olmus cok ! Yani nedemek bu??!! ETRAF IKIYÜZLÜLERLE DOLU! Ben Kime neyi anlatiyorum .gercekten inaniyorsa Bir Insan ya tam yapsin yada gitsin ramazanda Aksama kadar uyusun. Biliyormusunuz insanin Nasil Bir karektere sahib oldugunu Cok kolay anlasila biliyor. Sadece 99,9999 körsünüz! Hadi lincleyin Beni
Süperler sizi
99,999999999Gece gece neyi karistirip ictin sen boyle ne yazdiginida kendi de anlamiyor eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?