- 6 Aralık 2018
- 6.693
- 15.591
- 248
Yav dur sende kendim için sormuyorum yaHiç mi şansı yok ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav dur sende kendim için sormuyorum yaHiç mi şansı yok ya
Evet ya bastan negatif enerjiyle basladi birdaha ates olsa isinmadiMemnuniyetsiz insanlar
Sanirim zaten uzak iyi sey ya vallaHadi ya. Uzakta olunca daha kıymetli oluyor sanırım.
Onlar neden Türkiyede değiller? Postalayın burayaSanirim zaten uzak iyi sey ya valla
Sansima sokayim emekli olmayi bekliyorlar burda emeklilikte cok gecOnlar neden Türkiyede değiller? Postalayın buraya
Fransadasınız herlade dimi? Fransızca muhabbetinden onu anladım. Sen gelin mi oldun gittin oraya yoksa orda mı doğdun?Sansima sokayim emekli olmayi bekliyorlar burda emeklilikte cok gec
Garibanin yuzu hic gulmuyor
Ay bilemedim kiMinnoş Magnifiaque bişey sorucam kızlar.
Benim okumalarım varda abdestli okunacak.
Gusül aldım,namaz abdesti de aldım biraz okudum
Ama namaz abdesti olmasa olur mu artık dayanamicam kaç saattir bozmamak için zor duruyorum
Ayy hiç bu kadar zorlanmamistim yaAy bilemedim ki
Olmaz heralde ya
Git tuvalete tekrar alıver eziyet etme kendine
Eziyet etme kendine bacımAyy hiç bu kadar zorlanmamistim ya
Hayırlısıyla dualarımı tamamlasam yetecek
Ne okuyorsun kuran mı o zaman gerekliMinnoş Magnifiaque bişey sorucam kızlar.
Benim okumalarım varda abdestli okunacak.
Gusül aldım,namaz abdesti de aldım biraz okudum
Ama namaz abdesti olmasa olur mu artık dayanamicam kaç saattir bozmamak için zor duruyorum
Sahur bakti de yaklaşmış bugün hareketsiz geçirdikEziyet etme kendine bacım
Rabbim görüyordur elbet
Yok canım ezberden ayet okuyorum.Ne okuyorsun kuran mı o zaman gerekli
Aman sorma her yer kapalıydı bi yerden aldık epekşi. Heralde ekşi maya ile yapılmış. Bir de başka bi açık yer bulduk ordan aldıkKızz naptın aldınız mı sıcak sıcak pideleri sweetgirlcandy
O zaman gerek yok cemos sesli okumuyorsanYok canım ezberden ayet okuyorum.
Sesli okuyordum canım neyse daha dauanicak gibiyim bitireyimO zaman gerek yok cemos sesli okumuyorsan
Hee sesliyse olmaz. Allah kabul etsinSesli okuyordum canım neyse daha dauanicak gibiyim bitireyim
Olsun bak bana kısmet buluyoduk az dahaSahur bakti de yaklaşmış bugün hareketsiz geçirdik
Şimdi benim de kayın varda işte tavsiye etmiyorum bende kv den dolayıOlsun bak bana kısmet buluyoduk az daha