• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahuru Bekleyen Var Mı?

Niye uyuyamıyosun bacım hayrola?
Hamilelik kaynaklı sanırım. Çok problemim var valla hangi birini sayayım :rolleyes: karnım ağrıyor, midem yanıyor, nefes alamıyorum.... Ek eşim horluyor, kulağım ona takıldı birde :sopa:
Hepinizin oruçlarını Rabbim kabul etsin kızlar. Ben sadece teravihi kılacağım bu ramazan. İnşallah tutmadığım günleri kaza etmek nasip olur 🤲

Hamilelik kaynaklı sanırım. Çok problemim var valla hangi birini sayayım :rolleyes: karnım ağrıyor, midem yanıyor, nefes alamıyorum.... Ek eşim horluyor, kulağım ona takıldı birde :sopa:
Hepinizin oruçlarını Rabbim kabul etsin kızlar. Ben sadece teravihi kılacağım bu ramazan. İnşallah tutmadığım günleri kaza etmek nasip olur 🤲

Bence bir hamile vakası daha😂
Ay ne zor şey ya Allah yardımcınız olsun
Ben tabi bilmiyorum daha gelemedim o kısımlara 😄
Gözüm korkuyo ama böyle şeyler duyunca

😃
Ben hep hayırlısını diledim.
Hakkımda hayırlı olanı kaderime yazsın Rabbim.

Amin. sağolun, beta düşük gibi geldi bana ağrılarında var ama sonu hayırlı olsun.

Geç döllenmedir belki. Nasip eden Allah'a şükürler olsun deyip sabırla beklemek gerek artık. :anne:

Ay ne zor şey ya Allah yardımcınız olsun
Ben tabi bilmiyorum daha gelemedim o kısımlara 😄
Gözüm korkuyo ama böyle şeyler duyunca
Amin. Çok zor değil aslında korkma :) son zamanlar insan bir sıkışıyor. Şurda 1.5/2 hafta dişimi sıksam tamamdır. Sayılı gün geçecek inşallah :confused:

Back