- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
çorba (karar veremedim ne çorbası olacağına)
Saruboceq:
Şehriye, domates, yayla veya mercimek çorbası olabilir.
Hey gidi eski ramazanlar.
Balkonda iftar topunun atışın heyecanla bekleyen 3 çocuk (sanki oruç tutarmışçasına), son dakikaya kadar sofrayla mutfak arasında mekik dokuyan bir melek anne, ve elinde mis gibi buram buram kokan pidelerle köşeden beliren bir beyaz atlı prens(babam)
Sofrada kikirdemekten yemek dahi yiyemeyen, her daim ağzı kulaklarında bir kız çocuğu. Daha ilkokul bebesi. Sahurda annesi kaldırmadı diye trip yapan, bazen gürültüye uyanan o sahur heyecanını yaşayan bir kız çocuğu.
Çocukluğuma selam olsun.
saol canım ben de bunlardan birini düşünüyordum sanırım domates çorbası yapıcam kaydirigubbakcemile5
Bildiğin erişte varya onu pilav gibi pişiriyorum. Yani yağda kavuruyorum bir güzel hafif kızarıyor sonracığımada suyu bocaladınmı kısık ateşte misler gibi oluyor.cokacimcoook
ben de kk dan aldım canım. çok severim mayonezli yoğurtlu salataları.
1. 1 su bardağı arpa şehriye
2. 1 su bardağı yoğurt
3. 3 yemek kaşığı mayonez
4. 1 çay bardağı mısır
5. Dereotu
6. Tuz, nane, kırmızı biber
Tarifin Hazırlanışı
1. Haşlanan arpa şehriye, yoğurt, mayonez, tuz, mısır ve isteğe bağlı miktarda dereotu karıştırılır. Nane ve kırmızı biber ile süslemesi yapılıp servis edilir. Afiyet olsun...
Hey gidi eski ramazanlar.
Balkonda iftar topunun atışın heyecanla bekleyen 3 çocuk (sanki oruç tutarmışçasına), son dakikaya kadar sofrayla mutfak arasında mekik dokuyan bir melek anne, ve elinde mis gibi buram buram kokan pidelerle köşeden beliren bir beyaz atlı prens(babam)
Sofrada kikirdemekten yemek dahi yiyemeyen, her daim ağzı kulaklarında bir kız çocuğu. Daha ilkokul bebesi. Sahurda annesi kaldırmadı diye trip yapan, bazen gürültüye uyanan o sahur heyecanını yaşayan bir kız çocuğu.
Çocukluğuma selam olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?