- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Canım yayla çorbası yap istersen
zira benim canım çok çekiyor
yada bu erişteli ve kahverengi mercimek ile yapılan çorbadan püf
hehe bızde bacaklı corba drdık :)))
bı de ıkı kısılık gullac bayannlar nasıl olur..butun tarıfler 10 kısılık masallah..
ertesı gune kalınca da kotu oluyor gullac..
esımde cok sevıyormuş..sevinsin istıyorum:kedi:
küçükken ben ona bacaklı çorba derdim öyle de kaldı
babaannem yada annem hala der bacaklı çorba pişirdim sen seversin diye kaydirigubbakcemile3
Hey gidi eski ramazanlar.
Balkonda iftar topunun atışın heyecanla bekleyen 3 çocuk (sanki oruç tutarmışçasına), son dakikaya kadar sofrayla mutfak arasında mekik dokuyan bir melek anne, ve elinde mis gibi buram buram kokan pidelerle köşeden beliren bir beyaz atlı prens(babam)
Sofrada kikirdemekten yemek dahi yiyemeyen, her daim ağzı kulaklarında bir kız çocuğu. Daha ilkokul bebesi. Sahurda annesi kaldırmadı diye trip yapan, bazen gürültüye uyanan o sahur heyecanını yaşayan bir kız çocuğu.
Çocukluğuma selam olsun.
Balkonda iftar topunun atışın heyecanla bekleyen 3 çocuk (sanki oruç tutarmışçasına), son dakikaya kadar sofrayla mutfak arasında mekik dokuyan bir melek anne, ve elinde mis gibi buram buram kokan pidelerle köşeden beliren bir beyaz atlı prens(babam)
Sofrada kikirdemekten yemek dahi yiyemeyen, her daim ağzı kulaklarında bir kız çocuğu. Daha ilkokul bebesi. Sahurda annesi kaldırmadı diye trip yapan, bazen gürültüye uyanan o sahur heyecanını yaşayan bir kız çocuğu.
Çocukluğuma selam olsun.
Niyeki ay bacakla ne ilgisi var ogl.
Çocukluğuma selam olsun.
kizlar ilk gun tatli ne yapcaksiniz??
kizlar ilk gun tatli ne yapcaksiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?