ilk ifterımızda süpriz konuğum var mönümüz ise şöyle;
iftariyelikler
tarhana çorbası,
z.yağlı fasülye
sarma
salata
fırında köfte
pilav
revani
rabbim hepimizin tuttuğu oruçları kabul eylesin:))
Ulaaa, iftar menüm yattı bugünlük.
kendimi iftara davet ettirdim cebren ve hile ile, muhahaha:roflol:laelaelaelaelae
Arkadaşı aradım, napıyon ne ediyon falan feşmekan, üfff iftarada hiçbirşeyim yok, sen ne pişireceksin, baktım menü güzel, iyi akşama sizdeyiz:lepi:
Naadar yüzsüzüm yarebbim, nolcak benim bu halim:ecrin_bebek:
bizde bir tek ben orucluyum
bu yil esim tutmicak
cünkü kamyon söförü ve sabah 4bucukdan yeri geliyo aksam 8e kadar calisiyo
bende düsünüyorum ilk iftarimi evimdemi yoksa annemlerdemi acsam diye menüdede daha bi karar veremedim cünkü
bizde bir tek ben orucluyum
bu yil esim tutmicak
cünkü kamyon söförü ve sabah 4bucukdan yeri geliyo aksam 8e kadar calisiyo
bende düsünüyorum ilk iftarimi evimdemi yoksa annemlerdemi acsam diye menüdede daha bi karar veremedim cünkü
insan tek başına iftar yapıncada birşey yapası gelmiyor yaaa kendi için:bbo:
kuzucum asurelik buday haslıyoruz suda patlıcak buğday sonra ayranın biraz koyusundan yapıp içine istersen nohut taze nane koyup bugdayıda içine koyup afiyetle yiyebilirsiniz kuzucum istersen bize gel ben sana yaparım:CüvCüv:Soğuk ayran aşı çorbası(inşallah yanlış yazmamışımdır) nasıl yapılıyor, biriniz sevabına anlatıversin pilis.
masallah topigimiz bereketli hepimizden birer fikir ciksa her gün yasadik ya
Konuyu Toplam 26 Kullanıcı okuyor. (23 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
incitanemtuana*, *mavili*, ..ELCHIN..+, adaylaarda, adra, ARKADAŞŞŞ, aybuer, AYN, bozo85, dolunay.09, ebru1987, mors, neseli45, papatya16, papuli, pinarpin, prenscim, samyeli34, sessiz fırtına, snowflower, Sonbahar24, özi16, şekerkız candy
misafirlerimiz bile var fikir almaya gelmisler demekki
yok be tatlisim ben mutfakdan cok büyük bir keyif aliyorum
ama bu yil ilk defa böyle olucagi icin yani yalnizim sasirdsim birden
2005dede ben hamileydim esim tuttu ama yine büyük bi keyifle hazirladim bu yil affaladim nedense
:çok üzgünüm::gitme::a015:senağlamaHey gidi eski ramazanlar.
Balkonda iftar topunun atışın heyecanla bekleyen 3 çocuk (sanki oruç tutarmışçasına), son dakikaya kadar sofrayla mutfak arasında mekik dokuyan bir melek anne, ve elinde mis gibi buram buram kokan pidelerle köşeden beliren bir beyaz atlı prens(babam)
Sofrada kikirdemekten yemek dahi yiyemeyen, her daim ağzı kulaklarında bir kız çocuğu. Daha ilkokul bebesi. Sahurda annesi kaldırmadı diye trip yapan, bazen gürültüye uyanan o sahur heyecanını yaşayan bir kız çocuğu.
Çocukluğuma selam olsun.
yok be tatlisim ben mutfakdan cok büyük bir keyif aliyorum
ama bu yil ilk defa böyle olucagi icin yani yalnizim sasirdsim birden
2005dede ben hamileydim esim tuttu ama yine büyük bi keyifle hazirladim bu yil affaladim nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?