Bundan sonra vitamin olarak düşüneceğim yasican, senin sayende gidip ölçüm yaptırdım zaten iyi olduAslında o hapın ilaç olmadığını bilsen
Hayat-ölümsüzlük iksiri diyor benim doktorum
Vitamin olarak düşün ve sabah-akşam aç karına iç 1 adet.
Belki sistem değişmiştir. Ben geçen sefer randevusuz gittim, bu bölümün hastasıyım kontrolüm vardı gelemedim dedim, rica ettim baktılar.Hadi yaaaa tühh çok kötü bu işte canimönce dahiliyeyr gitcem yine o zaman
Haşladım, yeni boşalttım süzgeceBen de ısırgan toplayayım bahçeden dedim, hep bitlenmiş, doğal et gerçi Kaldirek pişirin e göndersene bana
Bizim hastane yıkıldı, herşey olabilir canım . Sistemden kontrol ederim belki acar .Belki sistem değişmiştir. Ben geçen sefer randevusuz gittim, bu bölümün hastasıyım kontrolüm vardı gelemedim dedim, rica ettim baktılar.
Anca yetişirsin iftar için buraya, tatlı ve pide alma gelirkenYasmin kuru fasulye pilav pişirmiş hazır. Ben daha yeni ocağa atacağım, kaçayım o vakit
Kalsın o tehlike içeriyorda ondan çcemmm senden bizden uzak dursun amann haaO eksik mi kalsın
Paşan böyle koçum hele bide soğuk yiyecen onu ekmek arasına itinayla yerleştiricen üzerine az bişi kırmızı biber serpecen sen seversin acıyı nasılsaBeni nelere teşvik ediyorsun paşam
Ekmeği şamandıra yapmak falan
Allah hepimizi korusun inş çiçeemKalsın o tehlike içeriyorda ondan çcemmm senden bizden uzak dursun amann haa
Kalsın o tehlike içeriyorda ondan çcemmm senden bizden uzak dursun amann haa
Paşan böyle koçum hele bide soğuk yiyecen onu ekmek arasına itinayla yerleştiricen üzerine az bişi kırmızı biber serpecen sen seversin acıyı nasılsakoçum ..
Bizimki açıkmış ablamPerşembe yasak başalayacakya bskalım bizimkiler ne yapacaklar iş yeri kapanacakmı açıkmı kalacak belli değil daha.
Kesin yap bunu yso cidden güzel oluyor.
Bizde belli değil daha bakalım ne olacak.Bizimki açıkmış ablam
Özel sektör çalışanları insan değil
Dişçiye gün yapmaya mı gidecektim aşkısı?Ses vermişsin ona muhteşem emojisi attımDişim ağrıyor yazmamışsın dişçiye gittim yazmışsın
İyi akşamlar ablamBen kaçtım gözlerim ağrıdı artık çok kaldım bugün iyi akşamlar herpinize
Olabilir, senden beklenirDişçiye gün yapmaya mı gidecektim aşkısı?
Ben tam içiyorum hemsom,50lik benimJenna16 hemso sen tiroid ilacı kullanıyor muydun? Aile hekimi 25 mg verdi, yarım mı icicem tam mı? Sanki önceden yarım içiyordum ben. Unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?