- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
Yok olmuyor kızarıyr ya yağda çok lezzetli olmuştu.O zaman tadı yemeğe dönmüyor mu peki
Filmi vardı hatta yeşil yol diye.
Bir defa randevu almak yetiyor ablam. Kontrollerde gerekmiyordu önceden, şimdi nasıl bilmiyorumGittiğim diş doktoru yeşil alanı açarak başka bölüme geçmemi sağlamıştı randevu alabildim alamadım şimdide boşladım iyicene
Deneyeyim bir dahakindeYok olmuyor kızarıyr ya yağda çok lezzetli olmuştu.
Filmi vardı hatta yeşil yol diye.
Büyükte yazdım görsün die
O randevuyu alamamıştımda ondan,sonrada salgın olunca hepten bıraktım gitmeyi,periondetoloji diye bölüm kontrollrde nasıl oluyor bilmiyorum.Bir defa randevu almak yetiyor ablam. Kontrollerde gerekmiyordu önceden, şimdi nasıl bilmiyorum
Mayayı al dedim alırım demedin, mecbur gittim aldımPattis, soğan, un, şeker, maya falan filan
Sofraya dair aldığım tek şey, 6 adet salata tabağı
Ama sofra, senin düşündüğün sofra değil
Canım sıkıldı ya benim beyin errorSabah-akşam içeceksin. Doktor yazmış ki, eczacı kutu üstüne kaydetmiş
Tavada az bişi yağla dene benceDeneyeyim bir dahakinde
Sağlık ocağına gittim cicekim, ama daha önce endokrin gitmiştim belki oyuzden randevu almam sıkıntı olmaz belkiİç hastalıklarınamı gittin yoksa,onlar yeşil hatmı diyorlar onu açınca oradan mhrs üzerinden randevunu alıyorsun.
Ben de ısırgan toplayayım bahçeden dedim, hep bitlenmişNeyse, ben kaldirek ayıklayacağım. GörüşürüzEki Görüntüle 2835346
Bence tüm alanları açmış olabilir ciceem
Daha önce gittiysen randevu sıkıntın olmaz çcemmm ihmal etme sakın olurmuSağlık ocağına gittim cicekim, ama daha önce endokrin gitmiştim belki oyuzden randevu almam sıkıntı olmaz belki
Fazla maya göz çıkarmaz DeynepimMayayı al dedim alırım demedin, mecbur gittim aldım
3 ay geçtiyse yeniden dahiliye sevk gerekiyorSağlık ocağına gittim cicekim, ama daha önce endokrin gitmiştim belki oyuzden randevu almam sıkıntı olmaz belki
Kırmızı açılmasında sakınnBence tüm alanları açmış olabilir ciceem
Aynen iyice salmıştım hiç gitmiyordum ama hepsi çorba olmuş çiçeem Müdahale etmek gerekDaha önce gittiysen randevu sıkıntın olmaz çcemmm ihmal etme sakın olurmu
Hadi yaaaa tühh çok kötü bu işte canim3 ay geçtiyse yeniden dahiliye sevk gerekiyor
Aslında o hapın ilaç olmadığını bilsenCanım sıkıldı ya benim beyin errorsagolasin yasim yaa❤ ömür boyu kullanmak gerekiyor galiba
Beni nelere teşvik ediyorsun paşamTavada az bişi yağla dene benceçarliston biberi kızart ufak doğra tabağa al tavada az yağın içine 2 yemek kaşığı kadar unu kavur kokusu çıkınca yoğurdu sulandır içine dök az pişir.Kaynasın birazcık pokurdayacak yani,sonrada biberlerle buluştur ekmeğide bana bana yoğurt sosuna daldıracan afiyetle mideye indirecen arnavutlar yapar bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?