Sınır 100 evet ,şeker hastası olma durumun olası endokrin ile görüşmelisin dedi. Artık bayramdan sonraya kalacak mecbur.Bende severim öyle
Çok fazla yüksek değil ama demi 100 civqarları filan gene iyi herhalde.
Ben yıllardır kullanıyorumyasminsay yasii doktor glucophage verdi. Şekerim yüksek cıktı ya canım sıkıldı
Endokrine iç hastalıklaeı sevk ediyor ona göre direk gidilmiyor hastanede.Sınır 100 evet ,şeker hastası olma durumun olası endokrin ile görüşmelisin dedi. Artık bayramdan sonraya kalacak mecbur.
Çok canım çekti ablamNasıl ama ahenkle anlattım demi
Kesinlikle askeri kurallar bunlar
Valla bende öyle
Sen sor ben anlatırım gene
Gün-de iki yazmışlar kutunun üstüne, bir mi içeyim iki miBen yıllardır kullanıyorum
Eki Görüntüle 2835529
Doktora söylemene bile gerek kalmamış demekki
Kafana göre bırakma sakın
Aynen yaa birde öyle bir sıkıntı var çok zor oluyo cicekimEndokrine iç hastalıklaeı sevk ediyor ona göre direk gidilmiyor hastanede.
Şeker hastası olmama ramak kalaBen yıllardır kullanıyorum
Eki Görüntüle 2835529
Doktora söylemene bile gerek kalmamış demekki
Kafana göre bırakma sakın
Sabah-akşam içeceksin. Doktor yazmış ki, eczacı kutu üstüne kaydetmişGün-de iki yazmışlar kutunun üstüne, bir mi içeyim iki mi
Dün yemedi artur bugüne kaldı neyseki yemekte,yarına gene yapacam da ne yapac am belli değilÇok canım çekti ablam
Bugünün yemeğini yaptım, yoksa hiç üşenmez, girişirdim
İç hastalıklarınamı gittin yoksa,onlar yeşil hatmı diyorlar onu açınca oradan mhrs üzerinden randevunu alıyorsun.Aynen yaa birde öyle bir sıkıntı var çok zor oluyo cicekim
Bugün tavuk çorbası, şeker fasulye, pilav var menüdeDün yemedi artur bugüne kaldı neyseki yemekte,yarına gene yapacam da ne yapac am belli değil
Süper menü ellerine sağlık olsun yasocumBugün tavuk çorbası, şeker fasulye, pilav var menüde
Evet, dahiliye ya da genel cerrahi yeşil alan açıyor endokrineİç hastalıklarınamı gittin yoksa,onlar yeşil hatmı diyorlar onu açınca oradan mhrs üzerinden randevunu alıyorsun.
Sağolasın ablam, ama senin kızartmalarda aklım kaldıSüper menü ellerine sağlık olsun yasocum
Onu yapmadılarmı acaba .Evet, dahiliye ya da genel cerrahi yeşil alan açıyor endokrine
Yazsa anlayacağız ablamOnu yapmadılarmı acaba .
Eltimde kızarttıktan sonra soğanları söğüş doğrayıp az yağda hafif pişiriyor onuda kızartmanın üzerine ahenkle uyum sağlamasını yapıyor.Sağolasın ablam, ama senin kızartmalarda aklım kaldı
O zaman tadı yemeğe dönmüyor mu pekiEltimde kızarttıktan sonra soğanları söğüş doğrayıp az yağda hafif pişiriyor onuda kızartmanın üzerine ahenkle uyum sağlamasını yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?