Yürüyüşlerini bırakma canım. Orucunu metformin ile açacaksın artık, sofranı kurunca kaşığının üstüne koy ki unutmaTmm yasican öyle yapicam ❤
Yürüyüşe devamDurumum kötüymüş nevoş
Yürüyüş şekeri ve kolesterolü düşürürneyyy bu yürüyüşle düşmüş halimidir yanii ben şok ♀
Tabi ki yürüyüş düşürüyorneyyy bu yürüyüşle düşmüş halimidir yanii ben şok ♀
Iyi ki yürümeye başladım yasi, bak o da nevoş sayesindeYürüyüşlerini bırakma canım. Orucunu metformin ile açacaksın artık, sofranı kurunca kaşığının üstüne koy ki unutma
Nevoş sayende yürüyüşe başladım, bırakmamYürüyüşe devamİnan çok işe yarayacak
İlaç vermiştir onları düzenli kullan
Tabi ki, tüm bunları kombine yaparsan, regli de düzenler. Yumurtlamayı da düzenler zamanlaIyi ki yürümeye başladım yasi, bak o da nevoş sayesinderesmen hayatıma ilaç etkisi yapiyorsunuz ❤ bu ilacı bırakmam artık, regliyide düzenleyecektir büyük ihtimal
Yürüyüş şekeri ve kolesterolü düşürür
Ben bunu da bilmiyordumTabi ki yürüyüş düşürüyor
Hayatıma combo etkisi yapmam gerekiyor artıkTabi ki, tüm bunları kombine yaparsan, regli de düzenler. Yumurtlamayı da düzenler zamanla
Doktor önermedi mi bugün?Ben bunu da bilmiyordumiyi ki varsınız bebekler
Hayır böyle bişey söylemediDoktor önermedi mi bugün?
İlaçlar devamlı mıNevoş sayende yürüyüşe başladım, bırakmamilaçlarım var artık nur topu gibi iki tane
Annemin öyle çok düştü.Hatta insülin kullanıyordu,bıraktıBen bunu da bilmiyordumiyi ki varsınız bebekler
Nasıl olsa endokrinde sana bunları söyleyecekler diye gerek duymamıştır. Böyle ağzından cımbızla laf alınan doktorlara da ifrit oluyorumHayır böyle bişey söylemedidaha doğrusu hiç tavsiye vermedi endokrin git demek dışında
Bende gidecektim ama kaldıHayır böyle bişey söylemedidaha doğrusu hiç tavsiye vermedi endokrin git demek dışında
Inş nevoşum❤İlaçlar devamlı mı
Şifa olsun
Off ben bu gazla 30 bin yürürüm diye korkuyorum nevoşumAnnemin öyle çok düştü.Hatta insülin kullanıyordu,bıraktı
Daha önce gittiğim endokrin doktoru da söylemediNasıl olsa endokrinde sana bunları söyleyecekler diye gerek duymamıştır. Böyle ağzından cımbızla laf alınan doktorlara da ifrit oluyorum
Ah nevoş ınş bayramdan sonra gidersinBende gidecektim ama kaldı
Şimdi Zonguldak’ta bir hastane varmış. Şeker hastalarına nasıl bir ilaç veriyorsa, kurtuluyorlarmış canım.Annemin öyle çok düştü.Hatta insülin kullanıyordu,bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?