- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
Antibiyotik iyi gelirde sonrasınde ne işlem yapılacak peki,kanal tedevisi yaptıranların çoğu hep sıkıntı yaşıyor nedense.sağ ol ablacım. nasıl ki dişim ağrımıyor çoktandır dedim, bu sabah ağlayarak uyandım 7'de. benim kistli bir dişim var. kanal tedavisi yapıldı ama sanırım bir yanlışlık olmuş ki kist oluşmuş. daha geçen sene yaptıracaktım, pandemi girince kaldı. resmen yanağımdan başlıyor ağrısı. yine bi işlem yapmadılar, antibiyotik ve ağrı kesici verip yolladı doktor.
sağ ol kuzum. canım sıkkındı ama diş ağrısı olunca unutuldu küslük. evlilik böyle bi şey işte. akşam ayrı odalarda takıldık, farklı saatlerde, birbirimize iyi geceler bile demeden yatıp uyuduk. sabah hiçbir şey olmamış gibi devamke
sağ ol bebeeeemmmm. cümlemize inşallahAllah huzurunuzu bozmasın kuzucuk inş❤
Çok geçmiş olsun ,acil şifalar ınş❤
Nice yıllarınız olsun ayşocum mutluluklar diliyorum,bizimde 34 bitti bu aybizim bugün nikah yıldönümümüzimzayı çakalı 4 sene oldu
abla, doktor eşimin öğrencisinin velisiydi. beni lafa tuttu çocuğum şurayı kazanacak böyle olacak, okul şöyle böyle derken dişim ne olacak diye sormayı unuttum. bunlar seni rahatlatır dedi sadece. aslında geçen sene bi doktor "sadece takip edelim bu kisti" dedi, başka bir doktor "kanal tedavisini tekrarlayalım, kist gider" dedi. öyle kaldı. eğer çok zorlarsa özelde kanal tedavisi yaptırırım yine muhtemelen.Antibiyotik iyi gelirde sonrasınde ne işlem yapılacak peki,kanal tedevisi yaptıranların çoğu hep sıkıntı yaşıyor nedense.
Banada dr yapalımdemişti kaçmıştım,başka doktor bişi bile demedi dişe yani.
Belki çekerler oda oabilir.
teşekkür ederim ablamNice yıllarınız olsun ayşocum mutluluklar diliyorum,bizimde 34 bitti bu ay
Pişmemiş hali güzel duruyor
Diş dedinmi kaçacan hemen,şuilaçların bitsin bakalım tekrar gittiğinde sormayı unutma sakın.abla, doktor eşimin öğrencisinin velisiydi. beni lafa tuttu çocuğum şurayı kazanacak böyle olacak, okul şöyle böyle derken dişim ne olacak diye sormayı unuttum. bunlar seni rahatlatır dedi sadece. aslında geçen sene bi doktor "sadece takip edelim bu kisti" dedi, başka bir doktor "kanal tedavisini tekrarlayalım, kist gider" dedi. öyle kaldı. eğer çok zorlarsa özelde kanal tedavisi yaptırırım yine muhtemelen.
Çok teşekkürler ayşocan sağolteşekkür ederim ablamsize de maşallah anamların da bu sene 41 olacak temmuzda. hatta ASSOSyal 'in doğum günü olan 23 temmuzda
23 Temmuz benim annem ve babamın da evlilik yıl dönümüteşekkür ederim ablamsize de maşallah anamların da bu sene 41 olacak temmuzda. hatta ASSOSyal 'in doğum günü olan 23 temmuzda
benim tüm dişlerim problem çünkü sıkıyorum geceleri. kanal tedavisi olmayan 3-5 tane dişim kalmıştır. geri kalan ya kanallı ya dolgulu ya kaplamalı... dişçiler de filyasyona geçiyormuş. bu son nöbetimiz filan dedi dişçi. o yüzden bi dahakine özele gidebilirim. devlete gittim bu sefer.Diş dedinmi kaçacan hemen,şuilaçların bitsin bakalım tekrar gittiğinde sormayı unutma sakın.
Çok teşekkürler ayşocan sağolonlarada maşşal o zaman 41 kere hatta aklımda kalsın o zmaan sosyalin doğum günüde.
ne kadar ortak noktamız var seninle23 Temmuz benim annem ve babamın da evlilik yıl dönümü
43 olacaklar bu sene
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayşoooooo inanmıyorum unutmamışsınteşekkür ederim ablamsize de maşallah anamların da bu sene 41 olacak temmuzda. hatta ASSOSyal 'in doğum günü olan 23 temmuzda
benim ilk abim doğsaymış senle yaşıt olacakmış ama annem düşük yapmışEvet canım, 8 Aralık 81
attım hafızaya, beyin bedavaYaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayşoooooo inanmıyorum unutmamışsınsüpersin sen yaaa acayip mutlu oldum bebem
neyse. sen 81'li ben 91'li. sen 40, ben 30. zorlarsam yasemin kelimesinden ayse çıkıyor. ikimiz de tripcan.Evet canım, 8 Aralık 81
Valla bu kız delü yaaaneyse. sen 81'li ben 91'li. sen 40, ben 30. zorlarsam yasemin kelimesinden ayse çıkıyor. ikimiz de tripcan.
Sende ne kadar şeyler var öyle,diş sıkma değişik bişi herhalde demi..benim tüm dişlerim problem çünkü sıkıyorum geceleri. kanal tedavisi olmayan 3-5 tane dişim kalmıştır. geri kalan ya kanallı ya dolgulu ya kaplamalı... dişçiler de filyasyona geçiyormuş. bu son nöbetimiz filan dedi dişçi. o yüzden bi dahakine özele gidebilirim. devlete gittim bu sefer.
Sağolasın canım benimbenim ilk abim doğsaymış senle yaşıt olacakmış ama annem düşük yapmışAllah sana uzun, sağlıklı ömür versin.
attım hafızaya, beyin bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?