Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Antibiyotik iyi gelirde sonrasınde ne işlem yapılacak peki,kanal tedevisi yaptıranların çoğu hep sıkıntı yaşıyor nedense.
Banada dr yapalımdemişti kaçmıştım,başka doktor bişi bile demedi dişe yani.
Belki çekerler oda oabilir.

abla, doktor eşimin öğrencisinin velisiydi. beni lafa tuttu çocuğum şurayı kazanacak böyle olacak, okul şöyle böyle derken dişim ne olacak diye sormayı unuttum. bunlar seni rahatlatır dedi sadece. aslında geçen sene bi doktor "sadece takip edelim bu kisti" dedi, başka bir doktor "kanal tedavisini tekrarlayalım, kist gider" dedi. öyle kaldı. eğer çok zorlarsa özelde kanal tedavisi yaptırırım yine muhtemelen.

Diş dedinmi kaçacan hemen,şuilaçların bitsin bakalım tekrar gittiğinde sormayı unutma sakın.
teşekkür ederim ablam size de maşallah anamların da bu sene 41 olacak temmuzda. hatta ASSOSyal 'in doğum günü olan 23 temmuzda
Çok teşekkürler ayşocan sağol onlarada maşşal o zaman 41 kere hatta aklımda kalsın o zmaan sosyalin doğum günüde.

benim tüm dişlerim problem çünkü sıkıyorum geceleri. kanal tedavisi olmayan 3-5 tane dişim kalmıştır. geri kalan ya kanallı ya dolgulu ya kaplamalı... dişçiler de filyasyona geçiyormuş. bu son nöbetimiz filan dedi dişçi. o yüzden bi dahakine özele gidebilirim. devlete gittim bu sefer.

Sende ne kadar şeyler var öyle,diş sıkma değişik bişi herhalde demi..
Diş hekimleri zaten epeydir filyasyonda görev yapıyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…