• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Dolması da süper oluyor. Bulgurlu pirinçli harç hazırlıyorsun. Pişirirken süt ekliyorsun 1 bardak kadar. Üzerine soğan kavurup döküyorsun. Yumuşacık oluyor. Tavsiye ederim :)
Denemek lazım. Ama onun için benim dağlara çıkmam lazım, ki toplarken dolmalık yaprağını ayrı keseyim🤷🏻‍♀️
O da artık imkansız, yasaklar başlayacak 😒

Denemek lazım. Ama onun için benim dağlara çıkmam lazım, ki toplarken dolmalık yaprağını ayrı keseyim🤷🏻‍♀️
O da artık imkansız, yasaklar başlayacak 😒
Hep böyle kalmayacak ya. Bir gün bitecek inşallah bu illet😕

Bak böyle oluyor
images (5).jpeg

Abla ben bile bunaldım.Hepsi ayrı ayrı odadalar🤷🏼‍♀️Ne iş yapabiliyoruz ne bir şey🤷🏼‍♀️Sabah 8:30 da başlıyor daha bitmedi🤷🏼‍♀️
Hepimiz o moddayız nevoşum ne olacak bunun sonu oda belli değilki,helede çocuklar için çok daha zor bir durum.
canım benim :KK74: iyiyim, sen nasılsın? :KK60: ben sabahtan diş hastanesine gittim, sonra işe geldim derken çok yoğun gerçekten. kapanma geldi diye oluk oluk akıyor insanlar.
Ayşo geçmiş olsun hayırdır ne oldu dişine öyle

canım benim :KK74: iyiyim, sen nasılsın? :KK60: ben sabahtan diş hastanesine gittim, sonra işe geldim derken çok yoğun gerçekten. kapanma geldi diye oluk oluk akıyor insanlar.
Dün moralin bozuktu aklım sende kaldı kuzucuk 🤗 geçmiş olsun bebem herkeste bu ara diş sıkıntısı 🤦‍♀️ yasak gelene kadar daha beter olacağız insanlar çıldırmış 🤷‍♀️

Ayşo geçmiş olsun hayırdır ne oldu dişine öyle
sağ ol ablacım. nasıl ki dişim ağrımıyor çoktandır dedim, bu sabah ağlayarak uyandım 7'de. benim kistli bir dişim var. kanal tedavisi yapıldı ama sanırım bir yanlışlık olmuş ki kist oluşmuş. daha geçen sene yaptıracaktım, pandemi girince kaldı. resmen yanağımdan başlıyor ağrısı. yine bi işlem yapmadılar, antibiyotik ve ağrı kesici verip yolladı doktor.
Dün moralin bozuktu aklım sende kaldı kuzucuk 🤗 geçmiş olsun bebem herkeste bu ara diş sıkıntısı 🤦‍♀️ yasak gelene kadar daha beter olacağız insanlar çıldırmış 🤷‍♀️
sağ ol kuzum. canım sıkkındı ama diş ağrısı olunca unutuldu küslük. evlilik böyle bi şey işte. akşam ayrı odalarda takıldık, farklı saatlerde, birbirimize iyi geceler bile demeden yatıp uyuduk. sabah hiçbir şey olmamış gibi devamke :deli:

sağ ol ablacım. nasıl ki dişim ağrımıyor çoktandır dedim, bu sabah ağlayarak uyandım 7'de. benim kistli bir dişim var. kanal tedavisi yapıldı ama sanırım bir yanlışlık olmuş ki kist oluşmuş. daha geçen sene yaptıracaktım, pandemi girince kaldı. resmen yanağımdan başlıyor ağrısı. yine bi işlem yapmadılar, antibiyotik ve ağrı kesici verip yolladı doktor.

sağ ol kuzum. canım sıkkındı ama diş ağrısı olunca unutuldu küslük. evlilik böyle bi şey işte. akşam ayrı odalarda takıldık, farklı saatlerde, birbirimize iyi geceler bile demeden yatıp uyuduk. sabah hiçbir şey olmamış gibi devamke :deli:
Allah huzurunuzu bozmasın kuzucuk inş 🤗🤩😍🙏
Çok geçmiş olsun ,acil şifalar ınş 🙏

Back
X