• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Sende ne kadar şeyler var öyle,diş sıkma değişik bişi herhalde demi..
Diş hekimleri zaten epeydir filyasyonda görev yapıyorlardı.
abla bende yok yok :KK53: çok şükür halimize... geceleri istemsizce diş sıkıyorum. botoks yaptırıyorum onun için de. botok bi 4-5 ay götürüyor. zamanla dana fazla götürecek diyor doktorlar.

abla bende yok yok :KK53: çok şükür halimize... geceleri istemsizce diş sıkıyorum. botoks yaptırıyorum onun için de. botok bi 4-5 ay götürüyor. zamanla dana fazla götürecek diyor doktorlar.
Diş sıkmalarımız bile aynı🤭

Birde, oruçken ağzımı hiç açmadığım için, akşam iftarda yerken çenem ağrıyor🤣🤣
Ağzımı açmakta zorluk çekiyorum🤭

Diş sıkma nasıl oluyor öyle ya gıcırdatma gibimi yoksa,sahip çık dişlerine ayşocan .

Diş sıkma nasıl oluyor öyle ya gıcırdatma gibimi yoksa,sahip çık dişlerine ayşocan .
evet abla. bazen gıyc gıyc sıkıyorum, bazen tak tak yapıyor. botoks varken sıkamadığımı hissediyorum çok net. :KK53: çok da özen gösteririm dişlerime ama sakınan göze çöp batıyor işte abla :KK53:

evet abla. bazen gıyc gıyc sıkıyorum, bazen tak tak yapıyor. botoks varken sıkamadığımı hissediyorum çok net. :KK53: çok da özen gösteririm dişlerime ama sakınan göze çöp batıyor işte abla :KK53:
Bendede dilim hap sol tarafa kayar dilin alt tarafına o nasıl oldu bende çakamadım hala :KK53: :KK53: ne kadar dikkat edersen et oluoyr gene bunlar diş sıkıntı işte

Back
X