abla bende yok yokSende ne kadar şeyler var öyle,diş sıkma değişik bişi herhalde demi..
Diş hekimleri zaten epeydir filyasyonda görev yapıyorlardı.
Aklın hep hinliğe çalışıyorneyse. sen 81'li ben 91'li. sen 40, ben 30. zorlarsam yasemin kelimesinden ayse çıkıyor. ikimiz de tripcan.
Diş sıkmalarımız bile aynıabla bende yok yokçok şükür halimize... geceleri istemsizce diş sıkıyorum. botoks yaptırıyorum onun için de. botok bi 4-5 ay götürüyor. zamanla dana fazla götürecek diyor doktorlar.
burda ayrıldık maalesefDiş sıkmalarımız bile aynı
Birde, oruçken ağzımı hiç açmadığım için, akşam iftarda yerken çenem ağrıyor
Ağzımı açmakta zorluk çekiyorum
Diş sıkma nasıl oluyor öyle ya gıcırdatma gibimi yoksa,sahip çık dişlerine ayşocan .abla bende yok yokçok şükür halimize... geceleri istemsizce diş sıkıyorum. botoks yaptırıyorum onun için de. botok bi 4-5 ay götürüyor. zamanla dana fazla götürecek diyor doktorlar.
evet abla. bazen gıyc gıyc sıkıyorum, bazen tak tak yapıyor. botoks varken sıkamadığımı hissediyorum çok net.Diş sıkma nasıl oluyor öyle ya gıcırdatma gibimi yoksa,sahip çık dişlerine ayşocan .
Bendede dilim hap sol tarafa kayar dilin alt tarafına o nasıl oldu bende çakamadım halaevet abla. bazen gıyc gıyc sıkıyorum, bazen tak tak yapıyor. botoks varken sıkamadığımı hissediyorum çok net.çok da özen gösteririm dişlerime ama sakınan göze çöp batıyor işte abla
Hem oruç hem yaş diyecekOruç sebebi ile mi
Selam minnakım
Ve aleyküm selam nasılsınız hatunlar hala yemeğim yok benimSelam minnoşumm
Birde benim çenemde botoks yokHem oruç hem yaş diyecek
Eyiyizzz gurban sen nasılsanVe aleyküm selam nasılsınız hatunlar hala yemeğim yok benim
Çok şükür canım, sen nasılsın?Ve aleyküm selam nasılsınız hatunlar hala yemeğim yok benim
He vallah çok eyi olurEyiyizzz gurban sen nasılsanbende var yollauım isten
Belli şükür dun köy biberi aldım onla dolma yapacağım oğlan sarma istedi ama zor geliyorÇok şükür canım, sen nasılsın?
Menü mü belirleyemedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?