Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Sende ne kadar şeyler var öyle,diş sıkma değişik bişi herhalde demi..
Diş hekimleri zaten epeydir filyasyonda görev yapıyorlardı.
abla bende yok yok çok şükür halimize... geceleri istemsizce diş sıkıyorum. botoks yaptırıyorum onun için de. botok bi 4-5 ay götürüyor. zamanla dana fazla götürecek diyor doktorlar.

abla bende yok yok çok şükür halimize... geceleri istemsizce diş sıkıyorum. botoks yaptırıyorum onun için de. botok bi 4-5 ay götürüyor. zamanla dana fazla götürecek diyor doktorlar.
Diş sıkmalarımız bile aynı

Birde, oruçken ağzımı hiç açmadığım için, akşam iftarda yerken çenem ağrıyor
Ağzımı açmakta zorluk çekiyorum

Diş sıkma nasıl oluyor öyle ya gıcırdatma gibimi yoksa,sahip çık dişlerine ayşocan .

Diş sıkma nasıl oluyor öyle ya gıcırdatma gibimi yoksa,sahip çık dişlerine ayşocan .
evet abla. bazen gıyc gıyc sıkıyorum, bazen tak tak yapıyor. botoks varken sıkamadığımı hissediyorum çok net. çok da özen gösteririm dişlerime ama sakınan göze çöp batıyor işte abla

evet abla. bazen gıyc gıyc sıkıyorum, bazen tak tak yapıyor. botoks varken sıkamadığımı hissediyorum çok net. çok da özen gösteririm dişlerime ama sakınan göze çöp batıyor işte abla
Bendede dilim hap sol tarafa kayar dilin alt tarafına o nasıl oldu bende çakamadım hala ne kadar dikkat edersen et oluoyr gene bunlar diş sıkıntı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…