Çok çok farklıIspanak gibi yani.
Kolay gelsin nevoşum
İşleri zorçocukların nevoş ya ben ço üzülüyorum onlaara bizim yeğende öyle evde hep ders için bunaldı oda.Sağol ablam
Abla İstanbul semt pazarlarında var şuanda. Çok güzel oluyor. Ispıt derler kaldırık derler yöreden yöreye isim değişiyor :)Güzel oluyormu peki hiç duymadımda görmedim de bunu.
Ben çok severim köy hayatınıKöy hayatı gibi yok. Herşey dogada zaten
Teyzen şanslı
Pazarın yolunu unuttum artık yaso 1,5 yıldır gitmiyorum hiç pazara.Çok çok farklı
Denersen anlarsın. İstanbul’da pazarda varmış,C A N O almış.
Bence sende biraz al ve dene
Pazara hiç gitmiyorum ki artık gitsem kesin vardır bazı tezgahlarda olabilir.Abla İstanbul semt pazarlarında var şuanda. Çok güzel oluyor. Ispıt derler kaldırık derler yöreden yöreye isim değişiyor :)
Dolması da süper oluyor. Bulgurlu pirinçli harç hazırlıyorsun. Pişirirken süt ekliyorsun 1 bardak kadar. Üzerine soğan kavurup döküyorsun. Yumuşacık oluyor. Tavsiye ederim :)Dolmasını hiç yemedim. Burada sadece kavurması ve turşusu yapılır
Evet abla ısırgan otu falan satılan tezgahlarda oluyor.Pazara hiç gitmiyorum ki artık gitsem kesin vardır bazı tezgahlarda olabilir.
Denemek lazım. Ama onun için benim dağlara çıkmam lazım, ki toplarken dolmalık yaprağını ayrı keseyimDolması da süper oluyor. Bulgurlu pirinçli harç hazırlıyorsun. Pişirirken süt ekliyorsun 1 bardak kadar. Üzerine soğan kavurup döküyorsun. Yumuşacık oluyor. Tavsiye ederim :)
Hep böyle kalmayacak ya. Bir gün bitecek inşallah bu illetDenemek lazım. Ama onun için benim dağlara çıkmam lazım, ki toplarken dolmalık yaprağını ayrı keseyim
O da artık imkansız, yasaklar başlayacak
Köylü kadın tezgahları denir ya kesin oralarda vardır.Evet abla ısırgan otu falan satılan tezgahlarda oluyor.
Vardır abla. Mevsimi bahar ayların da. Mart nisan mayıs diyelim. Sonra çıkmıyor :)Köylü kadın tezgahları denir ya kesin oralarda vardır.
Ben gitmiyorum pazara eşim tarafından vetoluyum bu konuda,gerçi oraya gitmek intihar etmek gibi olur:))Vardır abla. Mevsimi bahar ayların da. Mart nisan mayıs diyelim. Sonra çıkmıyor :)
Abla ben bile bunaldım.Hepsi ayrı ayrı odadalarİşleri zorçocukların nevoş ya ben ço üzülüyorum onlaara bizim yeğende öyle evde hep ders için bunaldı oda.
canım benim
Hepimiz o moddayız nevoşum ne olacak bunun sonu oda belli değilki,helede çocuklar için çok daha zor bir durum.Abla ben bile bunaldım.Hepsi ayrı ayrı odadalarNe iş yapabiliyoruz ne bir şey Sabah 8:30 da başlıyor daha bitmedi
Ayşo geçmiş olsun hayırdır ne oldu dişine öylecanım benimiyiyim, sen nasılsın? ben sabahtan diş hastanesine gittim, sonra işe geldim derken çok yoğun gerçekten. kapanma geldi diye oluk oluk akıyor insanlar.
Dün moralin bozuktu aklım sende kaldı kuzucukcanım benimiyiyim, sen nasılsın? ben sabahtan diş hastanesine gittim, sonra işe geldim derken çok yoğun gerçekten. kapanma geldi diye oluk oluk akıyor insanlar.
sağ ol ablacım. nasıl ki dişim ağrımıyor çoktandır dedim, bu sabah ağlayarak uyandım 7'de. benim kistli bir dişim var. kanal tedavisi yapıldı ama sanırım bir yanlışlık olmuş ki kist oluşmuş. daha geçen sene yaptıracaktım, pandemi girince kaldı. resmen yanağımdan başlıyor ağrısı. yine bi işlem yapmadılar, antibiyotik ve ağrı kesici verip yolladı doktor.Ayşo geçmiş olsun hayırdır ne oldu dişine öyle
sağ ol kuzum. canım sıkkındı ama diş ağrısı olunca unutuldu küslük. evlilik böyle bi şey işte. akşam ayrı odalarda takıldık, farklı saatlerde, birbirimize iyi geceler bile demeden yatıp uyuduk. sabah hiçbir şey olmamış gibi devamkeDün moralin bozuktu aklım sende kaldı kuzucukgeçmiş olsun bebem herkeste bu ara diş sıkıntısı yasak gelene kadar daha beter olacağız insanlar çıldırmış
Allah huzurunuzu bozmasın kuzucuk inşsağ ol ablacım. nasıl ki dişim ağrımıyor çoktandır dedim, bu sabah ağlayarak uyandım 7'de. benim kistli bir dişim var. kanal tedavisi yapıldı ama sanırım bir yanlışlık olmuş ki kist oluşmuş. daha geçen sene yaptıracaktım, pandemi girince kaldı. resmen yanağımdan başlıyor ağrısı. yine bi işlem yapmadılar, antibiyotik ve ağrı kesici verip yolladı doktor.
sağ ol kuzum. canım sıkkındı ama diş ağrısı olunca unutuldu küslük. evlilik böyle bi şey işte. akşam ayrı odalarda takıldık, farklı saatlerde, birbirimize iyi geceler bile demeden yatıp uyuduk. sabah hiçbir şey olmamış gibi devamke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?