Öyle yaptık abla, hataydayım bide temmuz doğumlu olcakBide kucaklarına alsınlar varya sen o zaman gör onları.
Bende öyleydim her gördüğümü almak istiyordum dünya kadar malzeme aldım çoğunu giyemedi bile hemen büyüyorlar keratalartavsiyem çıtçıtlı badiler almanız o çok rahat oluyor o bşle yetiyor çok fazla bişi almayı sakın .
Gülme komşuna gelir başınaKahkaha attm yaaa
Açtılar esnafi neden para kazansin diye ama bizim milletimiz maşallahi var hurraaaaa heryere parmak attik biz öldürduk esnafin calisma hakkini sonrada virüs yayildi tabi yayilcak hınca hınç doluydu heryerKapanma olmasada zordalar
Ben haberleri izlerken bitane esnafn dediklerini dinlediğimde artk insanlarn son noktası olduğunu anladm
Adamlar tam kapanma olsunda önümüzü görelim sürekli yasak yasak değişen olmuyor battıkça batıyoruz demişti
Galiba haklı
Ben eşimin evde olmasndan memnunumGülme komşuna gelir başına
Ayyyy beni hiç güldürmuyo naletBen eşimin evde olmasndan memnunum
Cok güldürüo
Malesef cancanım malesefAçtılar esnafi neden para kazansin diye ama bizim milletimiz maşallahi var hurraaaaa heryere parmak attik biz öldürduk esnafin calisma hakkini sonrada virüs yayildi tabi yayilcak hınca hınç doluydu heryer
Destekle ilgili açıklama yok daha ne yapacak vatandaş odunmu kemirecek.Kapanma iyi de borcu olan, kirada olan, sıkıntısı olana zor. Allah yardımcıları olsun.
Aynen adam dediğin çalışır evde durmazKimi de eşi 3 hafta evde kalacak diye korkuyor
Yaaaaa fülüzüümmm böle işteeeEbeee abla ebeee abla
Naptın sahi ne kadar zor aslında erkeğin evde olması çekilmiyolar naletlerBenimki hep evdeydi
Biz puzzle aldık, kocamanAyyyy beni hiç güldürmuyo nalet
3 harfli marketler yine yetiyor. Kuyruk kasada hepAçtılar esnafi neden para kazansin diye ama bizim milletimiz maşallahi var hurraaaaa heryere parmak attik biz öldürduk esnafin calisma hakkini sonrada virüs yayildi tabi yayilcak hınca hınç doluydu heryer
Abla 10gun ise gidiyo sonra yat aşaya ser t... napalim bizimde kaderimiz boyleymisDestekle ilgili açıklama yok daha ne yapacak vatandaş odunmu kemirecek.
Aynen adam dediğin çalışır evde durmaz
Yaaaaa fülüzüümmm böle işteee
Naptın sahi ne kadar zor aslında erkeğin evde olması çekilmiyolar naletler
Aynen canim insanoglu doyumsuzdur aç ölücez diye korkuyolar3 harfli marketler yine yetiyor. Kuyruk kasada hep
Aman ne puzzle beee evden gitse yetcek bana istemem biseyBiz puzzle aldık, kocaman
Onu yapacaz
O badiler çok iyi oluyor e bebekten almıştım bende,lcw'nin ürünleri çok güzel pamuklu bide oradanda bakabilirsin mesela.Öyle yaptık abla, hataydayım bide temmuz doğumlu olcak
Buralar ateş... İyisimi çıtçıtlı giydir bırak
Tarzan gibi kalsn yatakta
Ben olsam mennun olmamBen eşimin evde olmasndan memnunum
Cok güldürüo
Düşündüpğm gibi cevap işteAyyyy beni hiç güldürmuyo nalet
Biz ilki 8aylıktan beri deniyoruz ikiz gibi buyusunler diyeMaşallah onadaiyi cesaret etmişsin aralarında yaş farkıda olmayacak öyle şimdiden kolay gelsin zor olacak gibi yanında birileri olacakmı bu süreçte.
Çok fazla almayda gerek yok aslında hemen büyüyorlar kıyafetlerde kalıyor zaten eskimeden.
Aile büyükleri zaten hallediyor hemen herşeyi:)) en öyle yağmıştım.
Biliyosun abla iste nediyimkiO badiler çok iyi oluyor e bebekten almıştım bende,lcw'nin ürünleri çok güzel pamuklu bide oradanda bakabilirsin mesela.
Ben olsam mennun olmam
Düşündüpğm gibi cevap işte
Sofraya katilcaksa biseyler almaya gitmistir
Erkek evde oldumu zor vallaha ,ne çayı biter ne kahveleri biter,eşinin kendi işi deği herhalde demi..Abla 10gun ise gidiyo sonra yat aşaya ser t... napalim bizimde kaderimiz boyleymis
Sıkma canını sendeBiliyosun abla iste nediyimki
Torun evlat gibi olmaz neden nazi niyazi anne babaya sadece sevme zamanı anneanne dedeEvet bunu hep duyuyorum ama bizimkiler diyorki evlat gibi olamaz
Fakat bizimkilerin ilk torunu olcak kısmetse daha yaşamadılar ondan sanırım..
Ama bakıorm annem şimdiden coşmuş benden daha heycanlıben cok sakinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?