Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Öyle yaptık abla, hataydayım bide temmuz doğumlu olcak
Buralar ateş... İyisimi çıtçıtlı giydir bırak
Tarzan gibi kalsn yatakta

Açtılar esnafi neden para kazansin diye ama bizim milletimiz maşallahi var hurraaaaa heryere parmak attik biz öldürduk esnafin calisma hakkini sonrada virüs yayildi tabi yayilcak hınca hınç doluydu heryer

Açtılar esnafi neden para kazansin diye ama bizim milletimiz maşallahi var hurraaaaa heryere parmak attik biz öldürduk esnafin calisma hakkini sonrada virüs yayildi tabi yayilcak hınca hınç doluydu heryer
Malesef cancanım malesef
Allah yardımcımız olsun
İnşallah bu kapanma son olur.. Ders olur...

Kapanma iyi de borcu olan, kirada olan, sıkıntısı olana zor. Allah yardımcıları olsun.
Destekle ilgili açıklama yok daha ne yapacak vatandaş odunmu kemirecek.
Kimi de eşi 3 hafta evde kalacak diye korkuyor
Aynen adam dediğin çalışır evde durmaz
Ebeee abla ebeee abla
Yaaaaa fülüzüümmm böle işteee
Benimki hep evdeydi
Naptın sahi ne kadar zor aslında erkeğin evde olması çekilmiyolar naletler

Abla 10gun ise gidiyo sonra yat aşaya ser t... napalim bizimde kaderimiz boyleymis

Öyle yaptık abla, hataydayım bide temmuz doğumlu olcak
Buralar ateş... İyisimi çıtçıtlı giydir bırak
Tarzan gibi kalsn yatakta
O badiler çok iyi oluyor e bebekten almıştım bende,lcw'nin ürünleri çok güzel pamuklu bide oradanda bakabilirsin mesela.
Ben eşimin evde olmasndan memnunum
Cok güldürüo
Ben olsam mennun olmam
Ayyyy beni hiç güldürmuyo nalet
Düşündüpğm gibi cevap işte

Biz ilki 8aylıktan beri deniyoruz ikiz gibi buyusunler diye
Böyle dediğime bakma ilk çocukta kolikti hala geceleri uyumaz ama ikisi bir arada uyumasinlar sonra tek tek uğraşmak daha zoruma geliyor (doğduktan sonra ne kadar yanlış düşündüğümü anliyacagim sanırım )
Bakacak kimsem de yok annemler 10 gün durursa anca dururlar yoksa 1 hafta falan. Zaten kaynana, kız kardeş, yenge, gorumce, elti falanda yok. Öyle eşimle ben sadece.

O badiler çok iyi oluyor e bebekten almıştım bende,lcw'nin ürünleri çok güzel pamuklu bide oradanda bakabilirsin mesela.

Ben olsam mennun olmam

Düşündüpğm gibi cevap işte
Biliyosun abla iste nediyimki

Evet bunu hep duyuyorum ama bizimkiler diyorki evlat gibi olamaz
Fakat bizimkilerin ilk torunu olcak kısmetse daha yaşamadılar ondan sanırım..
Ama bakıorm annem şimdiden coşmuş benden daha heycanlı ben cok sakinim
Torun evlat gibi olmaz neden nazi niyazi anne babaya sadece sevme zamanı anneanne dede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…