• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Biz ilki 8aylıktan beri deniyoruz ikiz gibi buyusunler diye :KK70:
Böyle dediğime bakma ilk çocukta kolikti hala geceleri uyumaz ama ikisi bir arada uyumasinlar sonra tek tek uğraşmak daha zoruma geliyor (doğduktan sonra ne kadar yanlış düşündüğümü anliyacagim sanırım :KK70:)
Bakacak kimsem de yok annemler 10 gün durursa anca dururlar yoksa 1 hafta falan. Zaten kaynana, kız kardeş, yenge, gorumce, elti falanda yok. Öyle eşimle ben sadece.
Böylede çok zor aslında,beraber büyürler derler ama yinede zor olur,anne çok yıpranıyor bu süreçte.
Annen keşke biraz fazla kalabilse yanında,onun desteği çok önemli.

Erkek evde oldumu zor vallaha ,ne çayı biter ne kahveleri biter,eşinin kendi işi deği herhalde demi..
Tarla isi zeytin incir aslinda odu zamani gelince zaten emekli yaptirdi kendini ödeyipte onun istedigi sadece maldan kazanayim ama olmuyo iste cocuklar var,bazen iş buluyo canı sıkılınca kaciyo hemen zor geliyo zamaninda tutturmamislar bir iş anne babadan kaynakli işte sonra evlenince karisi ceker

Tarla isi zeytin incir aslinda odu zamani gelince zaten emekli yaptirdi kendini ödeyipte onun istedigi sadece maldan kazanayim ama olmuyo iste cocuklar var,bazen iş buluyo canı sıkılınca kaciyo hemen zor geliyo zamaninda tutturmamislar bir iş anne babadan kaynakli işte sonra evlenince karisi ceker
Dediğin işlerde zamanlı değilmi,keşke zamanında aileside destek olsaymış evladına.

Böylede çok zor aslında,beraber büyürler derler ama yinede zor olur,anne çok yıpranıyor bu süreçte.
Annen keşke biraz fazla kalabilse yanında,onun desteği çok önemli.
Vallaha ilkinde bız gelmeyiz dediler de biz gittik onlarda kaldık. O yüzden onlara guvenip yapmadım asla çünkü biliyorum belki 1 hafta bile kalmazlar.
İlkinden sonra çok konuştum ama 40imi bile beklemeden yazliklarina kaçtılar. Aceleniz vardı dedim. 😒

Incir ağustos zeytin kasim aralik ama daha sonra evde iste,🤷🏻‍♀️
İşin zor aslında kolay değil.
Vallaha ilkinde bız gelmeyiz dediler de biz gittik onlarda kaldık. O yüzden onlara guvenip yapmadım asla çünkü biliyorum belki 1 hafta bile kalmazlar.
İlkinden sonra çok konuştum ama 40imi bile beklemeden yazliklarina kaçtılar. Aceleniz vardı dedim. 😒
Neden diye sorsam ayıp olmaz umarım.

Bir bilsem neler diyecemde diyorsun demi,balıklar özler ama demi şimdi..
Sen ne diyorsun ararlar balıklar bizim sürü çoğaldı kim rahatlatacak bizi diye :D
Ay napiyim canım. Anne babaya da bir şey demek istemiyorum. Sonuçta bebekken bana bakmışlar daha bakmalarını bekleyemem büyüdüm artık.

Sen ne diyorsun ararlar balıklar bizim sürü çoğaldı kim rahatlatacak bizi diye :KK70:
Ay napiyim canım. Anne babaya da bir şey demek istemiyorum. Sonuçta bebekken bana bakmışlar daha bakmalarını bekleyemem büyüdüm artık.
Böyle bir zamands da destek bekliyoruz onlardan.

Back
X