Çok şanslı. Benim eşim de memur, daha yazı gelmemiş ama işe aynı devam demişler.Ben idari izindeym ama grupta yazışıyorlar gelmiş diyorlar.. Sadece maaş zamanı çıkışlar için ödeme yapan personel 1 gn gid3cekmiş
aynen aynen bızde sıstem uzerınden yapıyoruz çiçeğim ama arazı gorevlerımızde oluyor bızım mecbur gıtmemız gereken o ıslerın takıbı ıcın belkı donusum olabılır ama bakalım nasıl cozum bulacaklarGelir daha ya cnm.. 2 gn var daha
Bide sizin sistem web üzerinden değilmi
Mesela ben evden açabilirim sistemi evdende çalışabilirim.. Islak imza olması gerekenleride iş başlayınca attırıyorlar mesela..
Hayırlısı olsun kuzum
Şaşırdım.. Gerçi genelgede bazı kamu kuruluşları yazıoÇok şanslı. Benim eşim de memur, daha yazı gelmemiş ama işe aynı devam demişler.
Eşim de tüm sektörleri kapatsalar biz yine gideriz diyor garibim
Maşallah onadaİkinci çocuk bu bir tane de 2 yaşında oğlum var.
Oğluma da hiç bir şey alamadım kizima da
Kıyafetleri hep çevre bebeklerden geldi, bir kaç eksiği de anneanne, dedeler, amca, dayı biz alalım dediler bize bir şey kalmadıhele ikinci de her şey fazlasıyla var oldu.
1 tane takım tulum almıştık eşimle oğlumabir de kapşonlu örmüstüm onu da büyük ormusum 1 yaşında anca giyebildi çocuk
Abla torun sevgisimi daha büyükMaşallah onadaiyi cesaret etmişsin aralarında yaş farkıda olmayacak öyle şimdiden kolay gelsin zor olacak gibi yanında birileri olacakmı bu süreçte.
Çok fazla almayda gerek yok aslında hemen büyüyorlar kıyafetlerde kalıyor zaten eskimeden.
Aile büyükleri zaten hallediyor hemen herşeyi:)) en öyle yağmıştım.
İnşallah tam kapanır mervişimaynen abla bakalım beklıyoruz
Hemen çıkmıyor sayfada.Vurulunca hemen alacağım bakalim
Ben anlamadım bu işi tam kapanmada kamu niye dönüşmlü çalışsın ki.kamudayım canım donusum olacak muhtemelen bıze
3 oy hakkını görüp 2 oy veren ben mesela3oy oldugunu sadece sen degil birkaç kisi görmemis
Torun çok farklı herhalde onun sevgisi daha ağır basıyor sanki,hep derler ya torun öne çıkıyor diye ..Abla torun sevgisimi daha büyük
Evlat sevgisimi
Sendemi leylaİnşallah tam kapanır mervişim
Hemen çıkmıyor sayfada.
Ben anlamadım bu işi tam kapanmada kamu niye dönüşmlü çalışsın ki.
3 oy hakkını görüp 2 oy veren ben mesela
Evet bunu hep duyuyorum ama bizimkiler diyorki evlat gibi olamazTorun çok farklı herhalde onun sevgisi daha ağır basıyor sanki,hep derler ya torun öne çıkıyor diye ..
Mta da çalışıyor enerji bakanlığına bağlılar.Şaşırdım.. Gerçi genelgede bazı kamu kuruluşları yazıo
Karayolları, ptt, vs vs die
Ondandır büyük ihtimal cnm...Mta da çalışıyor enerji bakanlığına bağlılar.
(Enerji aklıma gelmedi elektirik bakanlığı yazacaktım az daha)
Ebeee abla ebeee ablaHeeee baş leyla bensonradan fark ettim
Benimki hep evdeydiKimi de eşi 3 hafta evde kalacak diye korkuyor
Kapanma olmasada zordalarKapanma iyi de borcu olan, kirada olan, sıkıntısı olana zor. Allah yardımcıları olsun.
Bide kucaklarına alsınlar varya sen o zaman gör onları.Evet bunu hep duyuyorum ama bizimkiler diyorki evlat gibi olamaz
Fakat bizimkilerin ilk torunu olcak kısmetse daha yaşamadılar ondan sanırım..
Ama bakıorm annem şimdiden coşmuş benden daha heycanlıben cok sakinim
Benim ki de. Bizimki can değil miBenimki hep evdeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?