• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Gelir daha ya cnm.. 2 gn var daha
Bide sizin sistem web üzerinden değilmi
Mesela ben evden açabilirim sistemi evdende çalışabilirim.. Islak imza olması gerekenleride iş başlayınca attırıyorlar mesela..
Hayırlısı olsun kuzum ♥️
aynen aynen bızde sıstem uzerınden yapıyoruz çiçeğim ama arazı gorevlerımızde oluyor bızım mecbur gıtmemız gereken o ıslerın takıbı ıcın belkı donusum olabılır ama bakalım nasıl cozum bulacaklar

İkinci çocuk bu bir tane de 2 yaşında oğlum var.
Oğluma da hiç bir şey alamadım kizima da :KK70:
Kıyafetleri hep çevre bebeklerden geldi, bir kaç eksiği de anneanne, dedeler, amca, dayı biz alalım dediler bize bir şey kalmadı :KK70: hele ikinci de her şey fazlasıyla var oldu.
1 tane takım tulum almıştık eşimle oğluma :KK70: bir de kapşonlu örmüstüm onu da büyük ormusum 1 yaşında anca giyebildi çocuk :KK70: :KK70:
Maşallah onada :nazar: iyi cesaret etmişsin aralarında yaş farkıda olmayacak öyle şimdiden kolay gelsin zor olacak gibi yanında birileri olacakmı bu süreçte.

Çok fazla almayda gerek yok aslında hemen büyüyorlar kıyafetlerde kalıyor zaten eskimeden.
Aile büyükleri zaten hallediyor hemen herşeyi:)) en öyle yağmıştım.

Maşallah onada :nazar: iyi cesaret etmişsin aralarında yaş farkıda olmayacak öyle şimdiden kolay gelsin zor olacak gibi yanında birileri olacakmı bu süreçte.

Çok fazla almayda gerek yok aslında hemen büyüyorlar kıyafetlerde kalıyor zaten eskimeden.
Aile büyükleri zaten hallediyor hemen herşeyi:)) en öyle yağmıştım.
Abla torun sevgisimi daha büyük
Evlat sevgisimi

aynen abla bakalım beklıyoruz :KK36:
İnşallah tam kapanır mervişim
Vurulunca hemen alacağım bakalim
Hemen çıkmıyor sayfada.
kamudayım canım donusum olacak muhtemelen bıze
Ben anlamadım bu işi tam kapanmada kamu niye dönüşmlü çalışsın ki.
3oy oldugunu sadece sen degil birkaç kisi görmemis🤷🏻‍♀️🤭
3 oy hakkını görüp 2 oy veren ben mesela :olamaz::KK53:

Torun çok farklı herhalde onun sevgisi daha ağır basıyor sanki,hep derler ya torun öne çıkıyor diye ..
Evet bunu hep duyuyorum ama bizimkiler diyorki evlat gibi olamaz :D
Fakat bizimkilerin ilk torunu olcak kısmetse daha yaşamadılar ondan sanırım..
Ama bakıorm annem şimdiden coşmuş benden daha heycanlı :D ben cok sakinim :D

Kapanma iyi de borcu olan, kirada olan, sıkıntısı olana zor. Allah yardımcıları olsun. 🤲
Kapanma olmasada zordalar :(
Ben haberleri izlerken bitane esnafn dediklerini dinlediğimde artk insanlarn son noktası olduğunu anladm
Adamlar tam kapanma olsunda önümüzü görelim sürekli yasak yasak değişen olmuyor battıkça batıyoruz demişti
Galiba haklı :(

Evet bunu hep duyuyorum ama bizimkiler diyorki evlat gibi olamaz :KK70:
Fakat bizimkilerin ilk torunu olcak kısmetse daha yaşamadılar ondan sanırım..
Ama bakıorm annem şimdiden coşmuş benden daha heycanlı :KK70: ben cok sakinim :KK70:
Bide kucaklarına alsınlar varya sen o zaman gör onları.
Bende öyleydim her gördüğümü almak istiyordum dünya kadar malzeme aldım çoğunu giyemedi bile hemen büyüyorlar keratalar :KK53: tavsiyem çıtçıtlı badiler almanız o çok rahat oluyor o bşle yetiyor çok fazla bişi almayı sakın .

Back
X