- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlkini olunca hemen almaya çalışacağım bakalımİyi ya randevuda almışsın çok sevindim,28 gün sonrası içinde tekrar aşı var.
Iyiyim canim sen nasilsinne haber fülüzüm![]()
Biraz çekindim AlmandanBizim sülale.. Eşim dahil.. Almancılar![]()
Benimde pembeye antipatim var ama tüm güzel şeylerde pembede....Kızım olacak inşallah. Doktora geçen tekrar baktırdım, pembe tokalar aldım bak erkek doğmasın sonra dedimbir pembe toka için mi bütün bunlar diyor
![]()
Ne olduki
Sağlıcakla dünyaya gelsinKızım olacak inşallah. Doktora geçen tekrar baktırdım, pembe tokalar aldım bak erkek doğmasın sonra dedimbir pembe toka için mi bütün bunlar diyor
![]()
Kapanmadane yapacaksınzı belli oldumu.Iyıyım bende abla mesaıdeyım bugun bıtsede eve gıtsem yorgun hıssedıyorum kendımı ya![]()
Neden jennamBiraz çekindim Almandan
Çen beni çevmionNe olduki![]()
Ben bile zor buldum sık sık bakacaksın randevu için.İlkini olunca hemen almaya çalışacağım bakalım
iyiyim fülüzümm takılmacaa uyandı dımı eylül kuşIyiyim canim sen nasilsin![]()
yok abla henuz yazı falan gelmedı belkı bugun mesaı bıtımıne kaar gelır beklıyoruzSağlıcakla dünyaya gelsin![]()
ilk bebekmi yoksa,kızlar acayip sevimli oluyorlar ben bile toruna neler alıyordum doğmadan tokalar çamaşaırlarfilan.
Kapanmadane yapacaksınzı belli oldumu.
Eeee sabah günaydin dedim sende beni biplemedinNeden jennam
Çen beni çevmion![]()
Senceiyiyim fülüzümm takılmacaa uyandı dımı eylül kuş![]()
Allahta benim bin belamı.. PiiiiiiEeee sabah günaydin dedim sende beni biplemedin![]()
Hayırlısı artık evden çalışma başlayacak bu seferde,bakalım bizimkiler ne yapacak evdemi iştemi oda belli değil.yok abla henuz yazı falan gelmedı belkı bugun mesaı bıtımıne kaar gelır beklıyoruz![]()
Yaaaaa isteeee istersen mesaji bulayimmiAllahta benim bin belamı.. Piiiiii
Görmedimki
Amanda amannn canm canmmm canmmmmmmm![]()
Ben pembeyi seviyorum ama şeker paketi gibiBenimde pembeye antipatim var ama tüm güzel şeylerde pembede....
PembeBenimde pembeye antipatim var ama tüm güzel şeylerde pembede....
aynen abla bakalım beklıyoruzHayırlısı artık evden çalışma başlayacak bu seferde,bakalım bizimkiler ne yapacak evdemi iştemi oda belli değil.