• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Bide kucaklarına alsınlar varya sen o zaman gör onları.
Bende öyleydim her gördüğümü almak istiyordum dünya kadar malzeme aldım çoğunu giyemedi bile hemen büyüyorlar keratalar :KK53: tavsiyem çıtçıtlı badiler almanız o çok rahat oluyor o bşle yetiyor çok fazla bişi almayı sakın .
Öyle yaptık abla, hataydayım bide temmuz doğumlu olcak
Buralar ateş... İyisimi çıtçıtlı giydir bırak
Tarzan gibi kalsn yatakta :D :D

Kapanma olmasada zordalar :KK43:
Ben haberleri izlerken bitane esnafn dediklerini dinlediğimde artk insanlarn son noktası olduğunu anladm
Adamlar tam kapanma olsunda önümüzü görelim sürekli yasak yasak değişen olmuyor battıkça batıyoruz demişti
Galiba haklı :KK43:
Açtılar esnafi neden para kazansin diye ama bizim milletimiz maşallahi var hurraaaaa heryere parmak attik biz öldürduk esnafin calisma hakkini sonrada virüs yayildi tabi yayilcak hınca hınç doluydu heryer

Açtılar esnafi neden para kazansin diye ama bizim milletimiz maşallahi var hurraaaaa heryere parmak attik biz öldürduk esnafin calisma hakkini sonrada virüs yayildi tabi yayilcak hınca hınç doluydu heryer
Malesef cancanım malesef :(
Allah yardımcımız olsun
İnşallah bu kapanma son olur.. Ders olur...

Kapanma iyi de borcu olan, kirada olan, sıkıntısı olana zor. Allah yardımcıları olsun. 🤲
Destekle ilgili açıklama yok daha ne yapacak vatandaş odunmu kemirecek.
Kimi de eşi 3 hafta evde kalacak diye korkuyor🤣🤣🤣
Aynen adam dediğin çalışır evde durmaz :KK53: :KK53:
Ebeee abla ebeee abla :KK70: :KK70: :KK70:
Yaaaaa fülüzüümmm böle işteee :KK70::KK70:
Benimki hep evdeydi😒
Naptın sahi ne kadar zor aslında erkeğin evde olması çekilmiyolar naletler

Destekle ilgili açıklama yok daha ne yapacak vatandaş odunmu kemirecek.

Aynen adam dediğin çalışır evde durmaz :KK53: :KK53:

Yaaaaa fülüzüümmm böle işteee :KK70::KK70:

Naptın sahi ne kadar zor aslında erkeğin evde olması çekilmiyolar naletler
Abla 10gun ise gidiyo sonra yat aşaya ser t... napalim bizimde kaderimiz boyleymis :KK70: :KK70:

Öyle yaptık abla, hataydayım bide temmuz doğumlu olcak
Buralar ateş... İyisimi çıtçıtlı giydir bırak
Tarzan gibi kalsn yatakta :KK70: :KK70:
O badiler çok iyi oluyor e bebekten almıştım bende,lcw'nin ürünleri çok güzel pamuklu bide oradanda bakabilirsin mesela.
Ben eşimin evde olmasndan memnunum
Cok güldürüo :KK70: :KK70:
Ben olsam mennun olmam :KK70: :KK70:
Ayyyy beni hiç güldürmuyo nalet😒
Düşündüpğm gibi cevap işte :KK53:

Maşallah onada :nazar: iyi cesaret etmişsin aralarında yaş farkıda olmayacak öyle şimdiden kolay gelsin zor olacak gibi yanında birileri olacakmı bu süreçte.

Çok fazla almayda gerek yok aslında hemen büyüyorlar kıyafetlerde kalıyor zaten eskimeden.
Aile büyükleri zaten hallediyor hemen herşeyi:)) en öyle yağmıştım.
Biz ilki 8aylıktan beri deniyoruz ikiz gibi buyusunler diye :D
Böyle dediğime bakma ilk çocukta kolikti hala geceleri uyumaz ama ikisi bir arada uyumasinlar sonra tek tek uğraşmak daha zoruma geliyor (doğduktan sonra ne kadar yanlış düşündüğümü anliyacagim sanırım :D)
Bakacak kimsem de yok annemler 10 gün durursa anca dururlar yoksa 1 hafta falan. Zaten kaynana, kız kardeş, yenge, gorumce, elti falanda yok. Öyle eşimle ben sadece.

O badiler çok iyi oluyor e bebekten almıştım bende,lcw'nin ürünleri çok güzel pamuklu bide oradanda bakabilirsin mesela.

Ben olsam mennun olmam :KK70: :KK70:

Düşündüpğm gibi cevap işte :KK53:
Biliyosun abla iste nediyimki🤷🏻‍♀️😂😂

Evet bunu hep duyuyorum ama bizimkiler diyorki evlat gibi olamaz :KK70:
Fakat bizimkilerin ilk torunu olcak kısmetse daha yaşamadılar ondan sanırım..
Ama bakıorm annem şimdiden coşmuş benden daha heycanlı :KK70: ben cok sakinim :KK70:
Torun evlat gibi olmaz neden nazi niyazi anne babaya sadece sevme zamanı anneanne dede :D

Back
X