gecmis olsunGünaydın kızlar..
Uyandım da kendime gelemedim, feci baş ağrısı çektim gece.. Uyuyamayınca da şişmişim, hoşgeldin yine ödem
Günaydın kopuzlar yeni topiğimiz hayırlı olsun ben işe gidiyorum bugün kontrol tartısı olacak mıydı sabah tartılamadım bende
Aynen öyle kaptanım tartıyı cumartesiye alınca kontrolü çarşambaya çektikGunaydin
LadyMiami nasilsin asi sonrasi ?
@Birmeleksinsen gunaydin. Bugun degilde carsamba galiba kontrol tartisi @_Vera_ ?
Iste simdi seytanin bacagini kirdinEki Görüntüle 2915213
Kızlar diyetisyene başlayalı tam 1 hafta oldu 67.6 ile gittim bu sabah 66.2
Tam 1.4 kg eksideyim
Perşembe oruç tutuyor muyuz? Şimdiden sahur ve iftar programı yapmam lazım, çok heyecanlı
Eki Görüntüle 2915213
Kızlar diyetisyene başlayalı tam 1 hafta oldu 67.6 ile gittim bu sabah 66.2
Tam 1.4 kg eksideyim
Yok bu videodan vazgeçtim upgrate halini yapicam
Kahve içiyorum şimdileri kendimi gaza getiriyorumdigerini atlaya atlaya izledim, izlerken yoruldum,
buna hic bakmayayim,
pazartesi pazartesi uyku mahmurlugum da uzerimde zaten, hic havamda degilim
3-4 saat
Ne ele avuca sığmaz gurmelersiniz yahu. İki gün uzak duruyoruz, sayfa kapatıp sayfa açıyorsunuz.Hadi bakalım hayırlı olsun.
Kizlar ben keyfim olmadığı için mi bilmiyorum, sürekli yediklerimi takip etmekten sıkıldım.Zaten bir günün diğerinden pek bir farkı yok, sistem iyice oturdu. Bir tane fazla meyve yesem, mide hemen "hoop dedik" diye sinyali veriyor.
Bir süre paylaşım yapmayayım diyorduum kiii, sizlerin sürprizi karşıladı.
Kendimde en ufak bir gevşeme hissedersem yine başınıza tebelles olurum.
Arada gelir, kitabın ortasından muhabbete de dalarım, olur mu?
Günaydın kızlar, nasılsınız? Sabah 6'da günü sporla açtım, şu an kurumda uyuyorum.