Benim 40 bin hikayesine donmesin de11 i de gectim, simdi 12 yapmam lazim
Mojito pek sevemedim ben sen beğendin mi ? Ama margarita hastasıyımKahvaltı 09:00
2 kayısı 2 incir kurusu
2 hurma
Koca tabak yeşillik (zeytinyağı ve limon ilavesi ile)
Küçük dilim kıymalı su böreği
Portakal suyu
Az peynir 1/2 zeytin
14:00
Kocaman tabak yeşillik, mısır, kırmızı lahana, havuç salata
Yarım avuç büyüklüğünde et
Az hamburger köftesi
Bilimum içecekler (margarita, mojito, soda)
6.700 adım
1 saat civarı yüzme
ilk yaptıklarını bende içememiştim çok şekerliydi özel karışım yaptırdım sonrasındaMojito pek sevemedim ben sen beğendin mi ? Ama margarita hastasıyım
şifa olsunAşımı oldum geldim
Sabah eşimle alışveriş, sonra minnoş oğlumla yüzme, sonra aşı, sonra spor, en son yemek yaptım fırına attım pişmesini bekliyorumEe kızlar menüler de ne var nasıl geçiyor gününüz
Maşallah Fransız peynirinden girmişsin goral! dan çıkmışsın bide bana entel derler. Ben resmen senin yanında dağlı kaldımBen gunu bitirdim.
Sabah
1 Erik
1 dilim cavdar
2ince dilim fransiz peyniri
Ogle
2 yumurta
200 gr protein yogurt
Aksam
1 ev yapimi gorali
Su 2 L
Simdilik 9bin adim
Ben deGoralı ne ben ilk defa duydum
Maşallah adımlarına bereket14500 adımla kapatıyorum günü. Dizi izleme zamanı geldi
Perşembe oruç tutuyor muyuz? Şimdiden sahur ve iftar programı yapmam lazım, çok heyecanlıDunden beri bakamadim topige bugun nisani yapip geldik cok sukur sabah tum mesaJalri okuyip kurallara bakiyorumm soz✌ iyi geceler demeye geldim
Bende tutmak istiyorum ama karar veremedim emziriyorum sıpa dış çıkarıyorPerşembe oruç tutuyor muyuz? Şimdiden sahur ve iftar programı yapmam lazım, çok heyecanlı
Ben erkenden uyuya kalıyorum, benim bebik bugün 5 den önce uyanikti daha yeni uyudu simdi, akşam 9 gibi uykum geldi uyuermisim
Geçmiş olsunAşımı oldum geldim