Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Geçmiş olsun
biz olmayınca sistem çökmesede çatırdıyor
Bugün çok yorma kendini yarın acısını çıkartırsın

Lori yeni ev, taşınma olayı fiziken yoracak ama boşanma ruhen enerji yükleyecek sana
Durum fifti fifti olacak yani
Kız sen ex kocan için evlenmiş dediydin boşanma gerçekleşmeden nasıl halletmiş o işi

Yavrum krallar gibi yapın derken bol çeşitli önce gözün doyacak şekilde olacak dedim

Çok teşekkür ederim
Adet oldum
Vücudum şiş , duygular tavan

Sabah menü:
2 adet mini muffins
Kivi ve yaban mersini
1 espresso

Öğlen menü:
1 ince dilim tahıl ekmeği 2 yumurtalı mantarlı ıspanak

Akşam menü:
1 ev yapımı burger (kocaman bir köfte)
1 kase salata İtalyan soslu

2 litreden fazla su
Sporum bitmedi daha yatarken atarım. Toplam 1098 kalori almışım bugün.

Eklentiler

• E71015E4-042C-430D-BFA2-AEE36BFD0170.jpeg
    72,4 KB · Görüntüleme: 25
  • 392F0149-E810-48E9-B174-0777B165AB7D.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 82F477DF-6B78-4DBC-B34B-7B55960FDA99.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 31
Avokadoyu yemek ve yedirmek için uğraşıyorum ama hala aramız pek iyi değil
Avokado alırken dikkat etmek lazım çok sert olmaması lazım içi siyah da olmaması lazım her iki şekilde de tadı güzel olmuyor. genelde sert olarak alıyorum ve birkaç gün bekliyorum yemek için. Avokadoyu en çok sandviç arasında seviyorum. Genelde etleri yağsız yediğim için o sağlıklı yağ ihtiyacımı karşılıyor ve böyle ipeksi kadifemsi bir dokusu var, iki dilim ekmeğin arasında çok güzel geliyor gerçekten, üzerine baharat koyuyorum bilmiyorum denediniz mi kekik falan çok yakışıyor ya da taze baharat da koyabilirsin, soğan kesinlikle çok yakışıyor limon çok yakışıyor onlarla birlikte denersen belki seversin çok faydalı bir yağ çünkü.

Mal iste napacan dini nikahmidir nedir. Onu yapmistir it

Akşam yemeğim ve sporum ekteki gibi. Elhamdulillah 3 günlük saçmalıktan sonra çok başarılı bir gün oldu. Kıyma çok yağsızdı ama avokado o eksiği doldurdu. Alıştığım için mi nedir, marul arasında yediğim köfteyi ekmek arasından dava çok seviyorum. Üstelik yemekten sonra şişkinlik de yapmıyor. Yanında ızgara mantar ve brokoli çok iyi gitti. Hiç ketçap veya sos falan koymadım gerek de yoktu. Mutlaka denemelisiniz.
Tüm vücut pilates yaptım ağırlık çalıştım steps yaptım en son streching le bitirdim. Harika hissediyorum
I feel good, nanana nanana
Uyku zamanıııı

Eklentiler

• 1E37792D-6A04-4D7D-952F-2698A737859E.jpeg
    165,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 68B97765-8D8F-4B5C-AA7F-1040406C7AA9.png
    205,1 KB · Görüntüleme: 33