Geçmiş olsunSelam arkadaslar, nasılsınız?Biz ev halkı olarak düzenli bir şekilde arızalar veriyoruzdün sırtım belim ağrımaya başlamıştı , çok fena tutulmuşum.Sabah yataktan kalkamadım
Bütün işler beni beklediği gibi , gönüller de beni bekliyor.Eşim der ki' sen üzülürsen , biz ağlarız' . Bana bişey olunca , ev ve halkı göçüyorNeyse çok şükür biraz açıldım.Mecbur
Sabah yarım yumurtayla az peynir ceviz attım ağzıma.Öğlen birer ikişer portakal muz şeftali erik yedim.Şimdi bi sütlü kahve içtim.Akşama sebzeli çorba ve taze fasulye/yoğurt var inşaallah.
Sırtım hala çok nazik.Adım yapmaya çalışıcam şimdi ama dikkat etmem lazım.
Yavrum krallar gibi yapın derken bol çeşitli önce gözün doyacak şekilde olacak dedimsanırım sabah ki tuzlu kurabiyelerin pişmanlığı çok yedim gibi hissettirdi bana
ofiste sabah toplantı/misafir vardı bugün
Kızçemiz sıcak sıcak masama getirince yedim işte
Hani dün akşam sen dediydin ya kahvaltıyı krallar gibi yapıcan diyesenden ötürü hepsi
he biliyom seniYavrum krallar gibi yapın derken bol çeşitli önce gözün doyacak şekilde olacak dedim
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
biz olmayınca sistem çökmesede çatırdıyor
Bugün çok yorma kendini yarın acısını çıkartırsın
Lori yeni ev, taşınma olayı fiziken yoracak ama boşanma ruhen enerji yükleyecek sana
Durum fifti fifti olacak yani
Kız sen ex kocan için evlenmiş dediydin boşanma gerçekleşmeden nasıl halletmiş o işi
Oo harika, deniycem ben deBen burgeri iki yaprak marul arasında yarım avokadolu yapıyorum harika oluyor
bende 1 haftadır ağrısını çekiyorum sadeceÇok teşekkür ederim
Adet oldum
Vücudum şiş , duygular tavan
avakadoya bende önyargılıydımAvokadoyu yemek ve yedirmek için uğraşıyorum ama hala aramız pek iyi değil
Avokado alırken dikkat etmek lazım çok sert olmaması lazım içi siyah da olmaması lazım her iki şekilde de tadı güzel olmuyor. genelde sert olarak alıyorum ve birkaç gün bekliyorum yemek için. Avokadoyu en çok sandviç arasında seviyorum. Genelde etleri yağsız yediğim için o sağlıklı yağ ihtiyacımı karşılıyor ve böyle ipeksi kadifemsi bir dokusu var, iki dilim ekmeğin arasında çok güzel geliyor gerçekten, üzerine baharat koyuyorum bilmiyorum denediniz mi kekik falan çok yakışıyor ya da taze baharat da koyabilirsin, soğan kesinlikle çok yakışıyor limon çok yakışıyor onlarla birlikte denersen belki seversin çok faydalı bir yağ çünkü.Avokadoyu yemek ve yedirmek için uğraşıyorum ama hala aramız pek iyi değil
Mal iste napacanGeçmiş olsun
biz olmayınca sistem çökmesede çatırdıyor
Bugün çok yorma kendini yarın acısını çıkartırsın
Lori yeni ev, taşınma olayı fiziken yoracak ama boşanma ruhen enerji yükleyecek sana
Durum fifti fifti olacak yani
Kız sen ex kocan için evlenmiş dediydin boşanma gerçekleşmeden nasıl halletmiş o işi
Tam mal, senin gibi bir şekeri bırakmışMal iste napacandini nikahmidir nedir. Onu yapmistir it
Günaydın bebeksi kaptanGünaydin kizlar
Mini bir detox sonrasi geldim. Aslinda baya bir yogunluk icindeydim. Buraya bakmadan da edemiyorum diye mini bir ara verdim.
Umarim herkes iyidir
Günaydın dedin borçlu çıktın menü neredeGünaydınnellööööö hanımlar