Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

ben ev isini spordan sayiyorum ya, cok yoruluyor insan.

aslinda dinlenemedigin icin + cikmis bile olabilirsin.

ben ev isini spordan sayiyorum ya, cok yoruluyor insan.

aslinda dinlenemedigin icin + cikmis bile olabilirsin.
Bilmiyorum sabah tartildim +300 cikti.
Ben kalori hesabi icin Htracker diye bir aplikasyon kullaniyorum ama cogu yiyecekleri bulamiyorum, internetten bakmam gerekiyor hep. Sizin onerilerinize acigim eger varsa.

Bilmiyorum sabah tartildim +300 cikti.
Ben kalori hesabi icin Htracker diye bir aplikasyon kullaniyorum ama cogu yiyecekleri bulamiyorum, internetten bakmam gerekiyor hep. Sizin onerilerinize acigim eger varsa.
Su an kullanmasamda fatsecret de cogu gida vardi ,bolge secerek bulundugumuz yerdeki gidalardanda ekleyebiloyorduk

Selam arkadaslar, nasılsınız?Biz ev halkı olarak düzenli bir şekilde arızalar veriyoruzdün sırtım belim ağrımaya başlamıştı , çok fena tutulmuşum.Sabah yataktan kalkamadım
Bütün işler beni beklediği gibi , gönüller de beni bekliyor.Eşim der ki' sen üzülürsen , biz ağlarız' . Bana bişey olunca , ev ve halkı göçüyor Neyse çok şükür biraz açıldım.Mecbur
Sabah yarım yumurtayla az peynir ceviz attım ağzıma.Öğlen birer ikişer portakal muz şeftali erik yedim.Şimdi bi sütlü kahve içtim.Akşama sebzeli çorba ve taze fasulye/yoğurt var inşaallah.
Sırtım hala çok nazik.Adım yapmaya çalışıcam şimdi ama dikkat etmem lazım.

Bugunun menüsü,

Sabah
8h30 1d.ekmek ,uzerine kiri ,cay

Ara
Filtre kahve ,2kare bitter ,1kuru kayisi

Aksam
17h 5yk mantar,1d.ekmk ,salata

2ltsu
5100 adim ,spor yapmaya basladim birbirine girdi cocuklar aglamalarina biraktim ,cocuk odasıni komple degistircem

Ücretsiz olduğu için FatSecret kullanıyorum. Bir çok gıda var.

Menu
Sabah (7.00)
Peynirli dereotlu omlet, sovus domates kapya, zeytin, 3 ceviz ve cay

Ara
Sutlu nescafe
Elma

Aksam (18.00)
Aci domates soslu tavuk sote, marul salatasi ve ayran

Su:3 litre
Spor yok. Adim 13 bin.

Kahvaltı
1 ekmek
1 tk çilek reçeli
30 gr çeçil peyniri
2 dilim sucuk
1 domates ve salatalık
Yeşil çay
3 siyah zeytin

Ara
Sade filtre kahve ve 1 tk şekersiz fıstık ezmesi

Akşam
1 porsiyon tavuk şiş salata 300 ml ayran

Su 2 lt
60 dk cardio
12000 adım
Toplam 1420 kal almışım 420 kal yaktığım var. 2000 kal günlük limitim bugün güzel açık bıraktım. Karbonhidrat tüketimi %20 de kaldı. H3RA_

Kahvaltı
3 Adet tuzlu kurabiye
Limonlu çay

Ara 1 adet mandalina

Öğlen 14:00
1 kepçe yayla çorbası
3 yk zeytinyağlı kabak
3 yk yeşil salata

Ara Tek şekerli duble kahve

Akşam 20:30
1 adet fırında çupra balık
3 yk marul salatası
2 yk karides güveç

sedulu
Bugün toplamda 859 kalori almış görünüyorum. Ama iyi yedim bugün bence daha çok çıkmalıydı. Sedu yediklerime senin uygulamada da bakarmısın. Bakalım kaç çıkacak.

Bende de 840 kal çıktı. Ortalama aynıdır ya gr hesabı var mesela. Balıkta bir adet olarak seçenek yok ya da karideste onların gramları lazım ama ortalama bir değer yazınca böyle çıkıyor. Sağlıklı pişirme yöntemi olduğu için dusuk kaloriler.

sanırım sabah ki tuzlu kurabiyelerin pişmanlığı çok yedim gibi hissettirdi bana
ofiste sabah toplantı/misafir vardı bugün
Kızçemiz sıcak sıcak masama getirince yedim işte
Hani dün akşam sen dediydin ya kahvaltıyı krallar gibi yapıcan diye senden ötürü hepsi