Ben kalori saymadan ve saglam spor yapmadan kilo vermeyi beceremeyenlerdenim. Hic birsey yemesem acliktan olsem bile kilo veremem. Dogru seyler yiyerek, kalori sayarak ve dogru duzgun spor yaparak anca verebiliyorum. Son 4 gundur mutfak duzenliyorum diye saldim kendimi hic dikkat etmedim, guya cok yemedim ama kalori falan hesaplamadim, sporuma da dikkat etmedim, yogayla falan gecistirdim, hemen 300 gram almisim
Bilmiyorum sabah tartildim +300 cikti.ben ev isini spordan sayiyorum ya, cok yoruluyor insan.
aslinda dinlenemedigin icin + cikmis bile olabilirsin.
Su an kullanmasamda fatsecret de cogu gida vardi ,bolge secerek bulundugumuz yerdeki gidalardanda ekleyebiloyordukBilmiyorum sabah tartildim +300 cikti.
Ben kalori hesabi icin Htracker diye bir aplikasyon kullaniyorum ama cogu yiyecekleri bulamiyorum, internetten bakmam gerekiyor hep. Sizin onerilerinize acigim eger varsa.
Çok şükür iyiyim. Yoğunluk çalışma hayatından mı?
Iyiyim canlarim. Tasinma, eski evi toplama, bosanma, eski evi satmak daha sayimmiMerhaba canım..
İyiyim ben, sen nasılsın?
Hiç uğramıyorsun, neden yoğunsun bu kadar?
Yaa zor zamanlarmış arkadaşım.Yeni hayatın , önümüzdeki günlerin iyi olsun.Bu günleri , sıkıntılarını unut inşaallahIyiyim canlarim. Tasinma, eski evi toplama, bosanma, eski evi satmak daha sayimmi
Insallah kuzucugumYaa zor zamanlarmış arkadaşım.Yeni hayatın , önümüzdeki günlerin iyi olsun.Bu günleri , sıkıntılarını unut inşaallah
Iyiyim canlarim. Tasinma, eski evi toplama, bosanma, eski evi satmak daha sayimmi
Zormuş, Allah yardımcın olsunIyiyim canlarim. Tasinma, eski evi toplama, bosanma, eski evi satmak daha sayimmi
Ücretsiz olduğu için FatSecret kullanıyorum. Bir çok gıda var.Çok geç saatte oluyor benimki genelde, o yüzden o saatte birşey yemek istemiyorum ablacım.. Yoksa hurma ya da kuru üzüm gibi şeylerle de geçebiliyor..
Ben de mi başlasam acaba kalori saymaya? Artı olmam canımı sıkıyor bu aralar, hangi programı kullanıyorsun kalori için?
Hepsi bir arada çıkar, sonra huzurla dinlenirsin inşallah...Iyiyim canlarim. Tasinma, eski evi toplama, bosanma, eski evi satmak daha sayimmi
Bende de 840 kal çıktı. Ortalama aynıdır ya gr hesabı var mesela. Balıkta bir adet olarak seçenek yok ya da karideste onların gramları lazım ama ortalama bir değer yazınca böyle çıkıyor. Sağlıklı pişirme yöntemi olduğu için dusuk kaloriler.Kahvaltı
3 Adet tuzlu kurabiye
Limonlu çay
Ara 1 adet mandalina
Öğlen 14:00
1 kepçe yayla çorbası
3 yk zeytinyağlı kabak
3 yk yeşil salata
Ara Tek şekerli duble kahve
Akşam 20:30
1 adet fırında çupra balık
3 yk marul salatası
2 yk karides güveç
sedulu
Bugün toplamda 859 kalori almış görünüyorum. Ama iyi yedim bugün bence daha çok çıkmalıydı. Sedu yediklerime senin uygulamada da bakarmısın. Bakalım kaç çıkacak.
sanırım sabah ki tuzlu kurabiyelerin pişmanlığı çok yedim gibi hissettirdi banaBende de 840 kal çıktı. Ortalama aynıdır ya gr hesabı var mesela. Balıkta bir adet olarak seçenek yok ya da karideste onların gramları lazım ama ortalama bir değer yazınca böyle çıkıyor. Sağlıklı pişirme yöntemi olduğu için dusuk kaloriler.