Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Ne güzel harika, benim dışarda yürüyüş yapabilmem için en az iki ay var daha.

Şu an hala çok sıcak ve basık bir hava var dışarda tür ünmüyor bir de çok yağmur yağdığı için her yer böcek dolu. Ekim sonu gibi yağmurlar azalır hava kurur biraz sıcaklık da düşer ondan sonra Marta kadar çok güzel oluyor. Türkiye’deki Nisan ve mayıs ayları gibi düşün kasımla mart arası burada havalar öyle oluyor.

Aman sebep hava muhalefeti olsun. Hayırlısı...Sen de Leslie yaparsın.

Tatlı isteğine kaliteli ölçülü bir şekilde yenen işlenmemiş tahıl grubu, kakao oranı yüksek bitter çikolata, taze ve kuru meyveler, ayrıca bol çeşitli menüler engel oluyor canım.

Çok geç saatte oluyor benimki genelde, o yüzden o saatte birşey yemek istemiyorum ablacım.. Yoksa hurma ya da kuru üzüm gibi şeylerle de geçebiliyor..

Bir saatlik cardio tamamlandı. Sabahki yediklerimi nötrledim akşama hafif bir şeyler ayarlarsam tamamdır bu iş. Bugün daha fazla kalori açığı yapmayı planlıyorum.

Ben de mi başlasam acaba kalori saymaya? Artı olmam canımı sıkıyor bu aralar, hangi programı kullanıyorsun kalori için?

Anlık çözümden bahsetmedim canım. Bu saydiklarimi gün içinde düzenli ve ölçülü bir şekilde yersek tatlı krizi pek yaşanmıyor. Yazmayı unutmuşum, yağlı tohumlar da dahil.

kizlar simdiden menumu paylasayim, aksam giremeyebilirim.

12.00
1 haslama yumurta
az yesillik
2 dilim ekmek, 1i tereyag + recel, 1i peynir ile
3 zeytin

arada 1 elma

17.00
Kiymali kapuska yemegi
Yogurt

Aksam derslerim var : 1 saat yoga, 45 dakika yuzme.

On bin adimi tamamlamaya calisicam, 3 bindeyim daha ama

Ben de mi başlasam acaba kalori saymaya? Artı olmam canımı sıkıyor bu aralar, hangi programı kullanıyorsun kalori için?
Ben kalori saymadan ve saglam spor yapmadan kilo vermeyi beceremeyenlerdenim. Hic birsey yemesem acliktan olsem bile kilo veremem. Dogru seyler yiyerek, kalori sayarak ve dogru duzgun spor yaparak anca verebiliyorum. Son 4 gundur mutfak duzenliyorum diye saldim kendimi hic dikkat etmedim, guya cok yemedim ama kalori falan hesaplamadim, sporuma da dikkat etmedim, yogayla falan gecistirdim, hemen 300 gram almisim