Takipteyim.Kızlar sporumu bitirdim. Gayet verimli bir gün oldu benim için. Yaptığım videoları paylaşayım belki fikir olur. Cardio yapmaya devam ediyorum. Bir ay boyunca sadece cardio planım var. Önce boxing abs yaptım
Sonra hiit abs
Takip etme anacim yap sendeTakipteyim.
İşte başlasam devamı gekecek te bakalım. İnşallah.Takip etme anacim yap sende
Spora ara verenlerden misin sende bizim burada var o bıkkınlık durumuİşte başlasam devamı gekecek te bakalım. İnşallah.
Yok canım ne arasi? Adım yarışı var. O yüzden hep Eva yapıyorum.Spora ara verenlerden misin sende bizim burada var o bıkkınlık durumubir ara bana da gelmişti ama pazartesiden itibaren kalori saymaya başladım ve kalori açığı birakmak için en güzel yöntem cardio yapmak. Bir aylık bir plan belirledim kendime
Iyiyim canlarim. Tasinma, eski evi toplama, bosanma, eski evi satmak daha sayimmi
Günaydin kizlar
Mini bir detox sonrasi geldim. Aslinda baya bir yogunluk icindeydim. Buraya bakmadan da edemiyorum diye mini bir ara verdim.
Umarim herkes iyidir
Günaydın kızlar
Menü bildirimi düzenli yapılmayacaksa ne işiniz var diyet sayfasında acaba ?
Nereden geliyor bu rahatlık ?
Kim o sayiklayan
Is degisikligi soz konusuydu. Depresyondaydim yine aslinda. Buda cok kotu etkiledi beni.
Yeni patron ile gorusme sonrasi is degisikliginden vazgectim
Kotu yaptgimi sanmiyorum Ama hemen toparlanmayacak bunu kabullendim.
Haber versem gidemem gibiydi
Girmeden de edemiyordum acikcasi. Iptal edince elim kolum baglandi mecburi
Nasilsiniz bakalim
Bugun carnivore diyeti yapiyorum. Saf protein de denirmi acaba ? Haftada 1 gun sadece . Kilo aldim canimi skiyor
Sporu da cok cok boslamistim. Dun basladim yine
Tartı günlerini neden değiştirdiniz kafamız karışıyor burdaKontrol tartisi 56.3
Cuma 56.2 idi diye aklimda kalmis.
Hedefim de 55.00
Hoşgeldin pammııkkk kalpli kaptanım.Günaydin kizlar
Mini bir detox sonrasi geldim. Aslinda baya bir yogunluk icindeydim. Buraya bakmadan da edemiyorum diye mini bir ara verdim.
Umarim herkes iyidir
Yok soylenmicemHoşgeldin pammııkkk kalpli kaptanım.
Hep ödemlere mi detoks yapıcaz, bunca koşturmaya kafamızda istiyor arada.
İyi yapmışsın dönmekle burda bol bol günün stresini atabilirsin. Herkes iyice saldı zira, söylen dur :))