Çok geçmiş olsunSelam arkadaslar, nasılsınız?Biz ev halkı olarak düzenli bir şekilde arızalar veriyoruzdün sırtım belim ağrımaya başlamıştı , çok fena tutulmuşum.Sabah yataktan kalkamadım
Bütün işler beni beklediği gibi , gönüller de beni bekliyor.Eşim der ki' sen üzülürsen , biz ağlarız' . Bana bişey olunca , ev ve halkı göçüyorNeyse çok şükür biraz açıldım.Mecbur
Sabah yarım yumurtayla az peynir ceviz attım ağzıma.Öğlen birer ikişer portakal muz şeftali erik yedim.Şimdi bi sütlü kahve içtim.Akşama sebzeli çorba ve taze fasulye/yoğurt var inşaallah.
Sırtım hala çok nazik.Adım yapmaya çalışıcam şimdi ama dikkat etmem lazım.
sen her gün paylaşTartı günlerini neden değiştirdiniz kafamız karışıyor burda
Daha tartılmadım pazar döndüm tatildensen her gün paylaş
biz olması gereken günde dikkate alırız :))
Hepimiz aynı durumdayız neredeyse sıkıntı yokDaha tartılmadım pazar döndüm tatilden
Yüreğim sıkışıyor düşündükçe
Harika videolar, güzel yağ yaktırır.Kızlar sporumu bitirdim. Gayet verimli bir gün oldu benim için. Yaptığım videoları paylaşayım belki fikir olur. Cardio yapmaya devam ediyorum. Bir ay boyunca sadece cardio planım var. Önce boxing abs yaptım
Sonra hiit abs
dukan birasına verdim kendimiHepimiz aynı durumdayız neredeyse sıkıntı yok
Cumaya kadar detoks neyim yap istersen
ödem tuttuysa gitsin en azından
Ödem sorunun varsa, her sabah kahvaltıda bir kase kadar maydanoz yemeye calis. Gerçekten çok iyi geliyor.Sabah şoka girdim tartılınca..
Çok moralim bozuldu..
Aşırı ödemliyim bir de, yüzüm gözüm bile şişmişti sabah..
Anlamadığım yemeği bile en az tuzla yapmaya çalışıyorken, ben niye bu kadar şişiyorum?
Ödem tutmaya çok müsait bir bedenim var maalesef
Neyse bozduğum moralimi düzelttim, hemen dukan hazırlayıp içtim..
15 gün yapacağım.. Hem de ifle devam edeceğim..
En az da 15 bin adım hedefi koydum..
Bakalım sonuç nasıl olucak..
Ödem sorunun varsa, her sabah kahvaltıda bir kase kadar maydanoz yemeye calis. Gerçekten çok iyi geliyor.
Ben de pek sevmem. 10-15 yıl öncesine kadar neyin içinde olursa olsun ayiklardim. Şimdi şifa olsun diye kâh salataya katıyorum, kâh kür yapıyorum, kâh kahvaltılarda bol limon sıkıp yiyorum. E mecbuuur.Maydanoz iyi gelir biliyorum da, kürünü yaptığımdan beri soğudum maydanozdan :)
Yiyemiyorum hiç, midem almıyor..
Yemeğe koyuyorum ara sıra o kadar..
Ben de pek sevmem. 10-15 yıl öncesine kadar neyin içinde olursa olsun ayiklardim. Şimdi şifa olsun diye kâh salataya katıyorum, kâh kür yapıyorum, kâh kahvaltılarda bol limon sıkıp yiyorum. E mecbuuur.
Ben şu an neredeyse bütün yeşillikleri o niyetle yiyorum ablacım
Pişmiş yine seviyorum da çiğ hiç benlik değil ya
Biliyor musun, biz yine eski eve taşındık.