Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Sporsuz koruyamazsin. Benim icin adim olur bir baskasi aletli sporu digeri workout lari tercih eder. Hangisini seviyorsan duzenli yapmaya gayret etmen lazim. Bir de kendini metabolizmani tanimak adina bu duzene ihtiyacin var. Ne yaparsan neyi ne kadar yersen kilo korursun, verirsin ya da ne kadar verirsin bunu bilmen lazim ki dengede gidebilesin

Nerdesiniz?
Topic çok boş kalmış ama
Eskisi gibi kurallar olmayınca hepimize rahatlık geldi sanırım, dağıldık

Buraya girmek, menulerinizi gormek (spor da varsa tadindan yenmez), aksam menu yazacagimi adim resmi koyacagimi bilerek gunu planlamak ve kilo bildirim gunlerinin heyecani beni cok guzel motive ediyor. Baska bir seye ihtiyac duymuyorum.

Ama sen motive olmak&devam etmek icin ekstra kurala/uygulamaya (liste, tablo vs.) ihtiyac duyuyorsan, bir baskasinin gelip yapmasini bekleme. Istedigin uygulamayi teklif et/yap. Hayatinin iplerini kendi eline al. Hayatin her alaninda boyle bu aslinda. Baskasina bel baglarsan illa ki yari yolda kalirsin

Öyle gerçekten..
Önce bir istediğim kiloya geleyim de almamak için elimden geleni yaparım bence :)

Ooh Erken kalktim evin isi bitti. Et cikardim aksama yenir nasipse. Keyif kahvesindeyim

gunaydin

biz de haftalik market alisverisine gitmedik, evdekileri bitirmece yapicam,

buzlukta pismis yesil mercimek varmis, onu cikardim, salatasini yapicam, pirinc de ekleyecegim.

esime 1 porsiyon etli yemek cikardim buzluktan

regl oldugum icin 3 ogun yiyecegim bugun, sabah yogurtlu meyveli bir karisim, oglen bol yumurta, aksam da mercimekli pirincli salata olacak.

Yok yani birine ya da kurallara bağlanmak anlamında değil de hani diyorsun ya menü yazmak, menüleri okumak falan yazan olmayınca bunlar da olmuyor haliyle.. Takımın eski halini özledim sadece..

Günaydın..
Menü hazır olunca iş daha kolay oluyor sanki..
Ne pişereyim diye düşünmekle geçiyor yoksa günler :)

Haklisin canim ne kadar rahatlamak istesekte belirli kurallar daha motive edici , ins.10 ar kilo daha veririz

Buzlukta hazırlik gercekten cok kurtarici oluyor ,yemek olarak hic eklemedim ama sebzeler bile benim cok isime yarıyor. Simdi barbunya zamani kac gundur aklimda, hava kotu diye bahceyede gidemiyorum misafirlikler icin hazrlik yapmalıyım

Simdiden afiyet olsun