Gebes gibiBu aksam ben de nedense sistim, gebeş gibi oldum.Fırında sardalya yapmıştım. Anca gece yürüyüşü pakladi.
Hani hic mi spor yapmadinİyi akşamlar yazdım devamını getiremedim :))
Menümü yazayım bari unutmadan..
11.00
Yumurtalı omlet
Salatalık
1 parça tandır ekmeği
Yarım muz
14.00
1 tabak sebzeli köfte (adı yok ya ben uydurdum)
1 büyük kase salata
Su 2 lt
Sporsuz koruyamazsin. Benim icin adim olur bir baskasi aletli sporu digeri workout lari tercih eder. Hangisini seviyorsan duzenli yapmaya gayret etmen lazim. Bir de kendini metabolizmani tanimak adina bu duzene ihtiyacin var. Ne yaparsan neyi ne kadar yersen kilo korursun, verirsin ya da ne kadar verirsin bunu bilmen lazim ki dengede gidebilesinYok denemedim, zaten hiçbir zaman kilomdan memnun olmadım
Akşam yeme alışkanlığı bende de var maalesef.. Şimdi tutuyorum kendimi ama sonrasını bilemiyorum.. Şöyle birşey de var ki bir daha asla o kadar kilolu olmak istemiyorum, hafifledikce ben o ağır bedenle nasıl yaşamışım diyorum.. O yüzden bunu düşünerek de yememi engellerim diyorum..
Bir de dediğin gibi günlük adım hedefi olması da çok iyi, yani hiçbirşey yapılmasa bile en azından yürüyerek de koruna bilir kilomuz, tabi yemeği de abartmamak lazım :) beni yemekten çok tatlı, çikolata gibi şeyler etkiliyor, onları da eskisi gibi canım istemiyor artık, ara sıra şimdi de yiyorum zaten, yetiyor bana..
Çok şükür, yine de fazla zorlama..
Nerdesiniz?
Topic çok boş kalmış ama
Eskisi gibi kurallar olmayınca hepimize rahatlık geldi sanırım, dağıldık
Buraya girmek, menulerinizi gormek (spor da varsa tadindan yenmezÖyle maalesef..
Kendi kendimize zayıflaya bilsek zaten burda işimiz ne..
10 kilo verdim buranın motivasyonu sayesinde, hastalıklardan biraz ara vermiş oldum ama tekrar aynı motivasyona ihtiyaç var iken şimdi de takım dağıldı
OohGünaydın lar
Bugün 3 haftanın ardından eşim de ise döndü. Büyük kız okula gönderdim küçük kızım ve bebikomla beraberim. Evin işine dalış yapmalıyım. Tabiki bebiko izin verirse
İnşallah sadece dün şişkinlik oldu sanki ama bakacağım eksiler gelir , teşekkür ederim canmOoo tartiya cok guzel yansirSuyu ihmal etme.
Vuuu süper ,akşam yemeğinde hazır değmeyin keyfimeOohErken kalktim evin isi bitti. Et cikardim aksama yenir nasipse. Keyif kahvesindeyim
Kolay gelsinVuuu süper ,akşam yemeğinde hazır değmeyin keyfimebenim bebik yeni uyudu ise koyulacagim komşularım kahveye gelecek hizlanmaliyimevi toplamaliyim ,malum cucukler dağıtıyor
Hani hic mi spor yapmadin
Sporsuz koruyamazsin. Benim icin adim olur bir baskasi aletli sporu digeri workout lari tercih eder. Hangisini seviyorsan duzenli yapmaya gayret etmen lazim. Bir de kendini metabolizmani tanimak adina bu duzene ihtiyacin var. Ne yaparsan neyi ne kadar yersen kilo korursun, verirsin ya da ne kadar verirsin bunu bilmen lazim ki dengede gidebilesin
OohErken kalktim evin isi bitti. Et cikardim aksama yenir nasipse. Keyif kahvesindeyim
Buraya girmek, menulerinizi gormek (spor da varsa tadindan yenmez), aksam menu yazacagimi adim resmi koyacagimi bilerek gunu planlamak ve kilo bildirim gunlerinin heyecani beni cok guzel motive ediyor. Baska bir seye ihtiyac duymuyorum.
Ama sen motive olmak&devam etmek icin ekstra kurala/uygulamaya (liste, tablo vs.) ihtiyac duyuyorsan, bir baskasinin gelip yapmasini bekleme. Istedigin uygulamayi teklif et/yap. Hayatinin iplerini kendi eline al. Hayatin her alaninda boyle bu aslinda. Baskasina bel baglarsan illa ki yari yolda kalirsin
gunaydin
biz de haftalik market alisverisine gitmedik, evdekileri bitirmece yapicam,
buzlukta pismis yesil mercimek varmis, onu cikardim, salatasini yapicam, pirinc de ekleyecegim.
esime 1 porsiyon etli yemek cikardim buzluktan
regl oldugum icin 3 ogun yiyecegim bugun, sabah yogurtlu meyveli bir karisim, oglen bol yumurta, aksam da mercimekli pirincli salata olacak.
Vuuu süper ,akşam yemeğinde hazır değmeyin keyfimebenim bebik yeni uyudu ise koyulacagim komşularım kahveye gelecek hizlanmaliyimevi toplamaliyim ,malum cucukler dağıtıyor
Öyle maalesef..
Kendi kendimize zayıflaya bilsek zaten burda işimiz ne..
10 kilo verdim buranın motivasyonu sayesinde, hastalıklardan biraz ara vermiş oldum ama tekrar aynı motivasyona ihtiyaç var iken şimdi de takım dağıldı
Günaydın..
Menü hazır olunca iş daha kolay oluyor sanki..
Ne pişereyim diye düşünmekle geçiyor yoksa günler :)
gunaydin
biz de haftalik market alisverisine gitmedik, evdekileri bitirmece yapicam,
buzlukta pismis yesil mercimek varmis, onu cikardim, salatasini yapicam, pirinc de ekleyecegim.
esime 1 porsiyon etli yemek cikardim buzluktan
regl oldugum icin 3 ogun yiyecegim bugun, sabah yogurtlu meyveli bir karisim, oglen bol yumurta, aksam da mercimekli pirincli salata olacak.
Günaydın, gözüm aydın.
Karantina süreci bitti...
Bu da kahvaltim.
Kupadaki kuşburnu çayı.
Eki Görüntüle 2919178