Yapmaya çalışacağım bugün regl olmuşum tartıya kadar ödem de gider inşallahIyi yapmissin. Bu hafta duzenli yapmaya calis. Tarti gunu meyvesini alirsin
Esinlikle haklısınBen kesinlikle aç kalınarak yapılan diyete taraftar değilim. Bol bol yiyerek sağlıklı bir şekilde sporla destekleyerek verilen kilo bir daha geri gelmez hem de açlıktan yorulup vazgeçmezsiniz. Yakınımda bir çok kişiyi yanlış bir şekilde sürekli aç kalarak kilo vermeye uğraştıklarını görüyorum kısa sürede aç kalmaktan bıkıp vazgeçiyorlar. Abla tavsiyesi
Bu aksam ben de nedense sistim, gebeş gibi oldum.Tabağımda sadece soganı yiyemedim çok acıydı. Diğer her şeyi yedim ve şu an böyle hissediyorum
Hemde ne yoğunluk, cumadan itibaren 3 gün ayrı misafir ağırladım. Cumartesi gündüz zaten temizlik vardı tam gün.
Ablacım 60 kg mı sınır alabilirsin bence kendine. Kilo sınırları yaşlara göre değerlendirilmeli. Normalde boyuma göre bana 48 kg veriyor. Ama diyetisyen yaşımdan dolayı 53/56 nın bana yeterli olduğunu söylemişti. Vücut yağ oranıda yaşa göre değerlendirilmeli demişti.Günaydın kızlar.
Bu sabah rahatımı bozdum ve tartıldım, 62.75 kg olmuşum.
Temiz beslenme ve olabildiğince spor süreci, bir yılını doldurdu.
Başlangıç: 96,1. kg idi.
Fark: 33.35 kg.
Sağlık ve huzurla inşallah 50'li rakamları da görürüm.
Darısı isteyen, emek sarf eden herkese olsun...
60'i bı göreyim hayırlısıyla. Halime, durumuma bakacağım. Acelem de yok. Şu beslenme düzeni ve yapabildiğim sporlar ne kadarına, ne kadar sürede izin verirse...Hemde ne yoğunluk, cumadan itibaren 3 gün ayrı misafir ağırladım. Cumartesi gündüz zaten temizlik vardı tam gün.
Bugün çok kalabalıktı ev daha şimdi yolcu ettim son misafirleri. Yarın işe gidip dinlenmeyi temenni ediyorum
Ablacım 60 kg mı sınır alabilirsin bence kendine. Kilo sınırları yaşlara göre değerlendirilmeli. Normalde boyuma göre bana 48 kg veriyor. Ama diyetisyen yaşımdan dolayı 53/56 nın bana yeterli olduğunu söylemişti. Vücut yağ oranıda yaşa göre değerlendirilmeli demişti.
55 az bana. 58 gorsem yeter cok zayif sevmiyorum. Korumayi denedin mi daha once?
Ben 10 bin adim altina dusmezsem kilo almiyorum. Saglam da yiyorum yani. Aksam oglan uyuduktan sonra cerez&tatliEmzirme sureci bittikten sonra dikkat etmem lazim.
Daha iyiyim, dizlik&jel. Yurudukce acilir
Nerdesiniz?
Topic çok boş kalmış ama
Eskisi gibi kurallar olmayınca hepimize rahatlık geldi sanırım, dağıldık
Hemde ne yoğunluk, cumadan itibaren 3 gün ayrı misafir ağırladım. Cumartesi gündüz zaten temizlik vardı tam gün.
Bugün çok kalabalıktı ev daha şimdi yolcu ettim son misafirleri. Yarın işe gidip dinlenmeyi temenni ediyorum
Ablacım 60 kg mı sınır alabilirsin bence kendine. Kilo sınırları yaşlara göre değerlendirilmeli. Normalde boyuma göre bana 48 kg veriyor. Ama diyetisyen yaşımdan dolayı 53/56 nın bana yeterli olduğunu söylemişti. Vücut yağ oranıda yaşa göre değerlendirilmeli demişti.
Gunaydin canim ,haklisin zaten kisi olarakta baya azaldik
Ooo tartiya cok guzel yansirYapmaya çalışacağım bugün regl olmuşum tartıya kadar ödem de gider inşallah