Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Size de fikir olsun hem çok kalorisi düşük hem aşırı besleyici ve tok tutan bir şey, yanınada küçük bir dilim tahıllı ekmekle hindi fümeli sandviç yaptım. Öğlen yemeğim.

Eklentiler

• 6ED9A3DB-E072-4699-ADCC-B0057601B328.png
    6ED9A3DB-E072-4699-ADCC-B0057601B328.png
    239,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 7E6C23F5-9E3C-4417-8104-349DDDC2FE78.jpeg
    7E6C23F5-9E3C-4417-8104-349DDDC2FE78.jpeg
    148,3 KB · Görüntüleme: 30
Ben kesinlikle aç kalınarak yapılan diyete taraftar değilim. Bol bol yiyerek sağlıklı bir şekilde sporla destekleyerek verilen kilo bir daha geri gelmez hem de açlıktan yorulup vazgeçmezsiniz. Yakınımda bir çok kişiyi yanlış bir şekilde sürekli aç kalarak kilo vermeye uğraştıklarını görüyorum kısa sürede aç kalmaktan bıkıp vazgeçiyorlar. Abla tavsiyesi🥰😘

Eklentiler

• 2382A3A0-6D2E-41CC-AD2C-BC57B1A07CEC.jpeg
    2382A3A0-6D2E-41CC-AD2C-BC57B1A07CEC.jpeg
    225,3 KB · Görüntüleme: 31
K
Ben kesinlikle aç kalınarak yapılan diyete taraftar değilim. Bol bol yiyerek sağlıklı bir şekilde sporla destekleyerek verilen kilo bir daha geri gelmez hem de açlıktan yorulup vazgeçmezsiniz. Yakınımda bir çok kişiyi yanlış bir şekilde sürekli aç kalarak kilo vermeye uğraştıklarını görüyorum kısa sürede aç kalmaktan bıkıp vazgeçiyorlar. Abla tavsiyesi🥰😘
Esinlikle haklısın❤️

İyi akşamlar yazdım devamını getiremedim :))
Menümü yazayım bari unutmadan..

11.00
Yumurtalı omlet
Salatalık
1 parça tandır ekmeği
Yarım muz

14.00
1 tabak sebzeli köfte (adı yok ya ben uydurdum 😅)
1 büyük kase salata

Su 2 lt

H3RA_ H3RA_ @sedulu kaptanlarimiz sayfadalar ,ama haftasonu herkes yogun diye dusunuyorum
Hemde ne yoğunluk, cumadan itibaren 3 gün ayrı misafir ağırladım. Cumartesi gündüz zaten temizlik vardı tam gün.
Bugün çok kalabalıktı ev daha şimdi yolcu ettim son misafirleri. Yarın işe gidip dinlenmeyi temenni ediyorum 😂
Günaydın kızlar.😍
Bu sabah rahatımı bozdum ve tartıldım, 62.75 kg olmuşum.
Temiz beslenme ve olabildiğince spor süreci, bir yılını doldurdu.
Başlangıç: 96,1. kg idi.
Fark: 33.35 kg.

Sağlık ve huzurla inşallah 50'li rakamları da görürüm.
Darısı isteyen, emek sarf eden herkese olsun...🥰
Ablacım 60 kg mı sınır alabilirsin bence kendine. Kilo sınırları yaşlara göre değerlendirilmeli. Normalde boyuma göre bana 48 kg veriyor. Ama diyetisyen yaşımdan dolayı 53/56 nın bana yeterli olduğunu söylemişti. Vücut yağ oranıda yaşa göre değerlendirilmeli demişti.

Hemde ne yoğunluk, cumadan itibaren 3 gün ayrı misafir ağırladım. Cumartesi gündüz zaten temizlik vardı tam gün.
Bugün çok kalabalıktı ev daha şimdi yolcu ettim son misafirleri. Yarın işe gidip dinlenmeyi temenni ediyorum 😂

Ablacım 60 kg mı sınır alabilirsin bence kendine. Kilo sınırları yaşlara göre değerlendirilmeli. Normalde boyuma göre bana 48 kg veriyor. Ama diyetisyen yaşımdan dolayı 53/56 nın bana yeterli olduğunu söylemişti. Vücut yağ oranıda yaşa göre değerlendirilmeli demişti.
60'i bı göreyim hayırlısıyla. Halime, durumuma bakacağım. Acelem de yok. Şu beslenme düzeni ve yapabildiğim sporlar ne kadarına, ne kadar sürede izin verirse...😍

İyi geceler herkese
Bugün bir etkinlik vardı.Uzun sürdü , eve geç geldik.Koşturmacadan anca telefonu elime aldım.Sabah standart kahvaltımı yaptım.Akşam arkadaşlar tuna balıklı sandviç yapmışlar.Yarım ondan yedim.Sofradaki diğer karbonhidratlardan da azar azar tadına naktım maalesef.Yarın hemen kendime çekidüzen veriyorum😌
2 litre su içtim ama spor yapamadım.Yalnız öylece durmuyorum , sürekli koşturuyorum😅

55 az bana. 58 gorsem yeter cok zayif sevmiyorum. Korumayi denedin mi daha once?

Ben 10 bin adim altina dusmezsem kilo almiyorum. Saglam da yiyorum yani. Aksam oglan uyuduktan sonra cerez&tatli:KK45:Emzirme sureci bittikten sonra dikkat etmem lazim.

Yok denemedim, zaten hiçbir zaman kilomdan memnun olmadım :confused:

Akşam yeme alışkanlığı bende de var maalesef.. Şimdi tutuyorum kendimi ama sonrasını bilemiyorum.. Şöyle birşey de var ki bir daha asla o kadar kilolu olmak istemiyorum, hafifledikce ben o ağır bedenle nasıl yaşamışım diyorum.. O yüzden bunu düşünerek de yememi engellerim diyorum..
Bir de dediğin gibi günlük adım hedefi olması da çok iyi, yani hiçbirşey yapılmasa bile en azından yürüyerek de koruna bilir kilomuz, tabi yemeği de abartmamak lazım :) beni yemekten çok tatlı, çikolata gibi şeyler etkiliyor, onları da eskisi gibi canım istemiyor artık, ara sıra şimdi de yiyorum zaten, yetiyor bana..

Daha iyiyim, dizlik&jel. Yurudukce acilir😻😻

Çok şükür, yine de fazla zorlama..

Ust uste 🙄 yakinda misafirim gelmedi birkac haftaya agir misafir gelicek birkac hazirluk iyi olur diye dusunuyorum hala dusunme kismindayim😄 ins.bugun is rahat geçer dinlenmek icin 🤭

Günaydın lar❤️❤️❤️
Bugün 3 haftanın ardından eşim de ise döndü. Büyük kız okula gönderdim küçük kızım ve bebikomla beraberim. Evin işine dalış yapmalıyım. Tabiki bebiko izin verirse 😍