Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Günaydın kızlar
Kaç gündür oğlanın hastalıkla uğraştım. Sonra bana ve eşime de bulaştı neyse ki toparladık. Oğlan da balgam kaldı bir tek onu da bir iki güne atlatir muhtemelen.

Gelelim buranın haline…
Bi rehavet gelmiş çoğu kişiye gitmiyor ? Motivasyonu önce kendi içinizde bulmalısınız kızlar. Burada herkesin yoğun olduğu bir dönem olabilir. Ama sizin diyette olduğunuz kilo vermek istediğiniz gerçeğini değiştirmez. İlla bizim bir şeyler yapmamızı beklemeyin.
Gözünüzüne kestirdiginiz bir arkadaşı rakip olarak belirleyip menü ve spor karşılaştırması yapabilirsiniz.
İnanin benim bu sıra çocukla çok yoğun geçiyor günüm ama buraya zaman ayırmaya çalışacağım. Bu gidişle herkes salacak… Emekler boşa gitmesin lütfen.

Toparlanma zamanı geldi. Geçmiş yaptım. Menü bildirimi yapmayan dolu. Kaçamaklarınız ödülleriniz hiç biri yok !
Lütfen ne yiyorsanız harfiyen yazın !
Bugünden itibaren didik didik edeceğim spor ve adım bildirimi görmediğimden hesap soracağım bilginize !!!

Günaydın kızlar,
bu sabah vücudumu kaldıramadım yatakdan işede geç geldim. Kollarım dahi ağrıyor, zaten reglide sökülmedi.
Bel ve karın ağrısı mahvetti tüm haftasonu ama kendisi gelmedi bir türlü. Bugün çabuk bitsin daha şimdiden akşam yatağa gireceğim saatin hayalini kuruyorum.
Yemek konusunu düşünmedim daha, en kolayıma geleni yapacağım. Çocuklar olmasa aç uyumaya bile razıyım.
Offf çok mızmızlandım bugün ama kötüyüm ya sıfır enerji hatta.

Günaydın kızlar,
bu sabah vücudumu kaldıramadım yatakdan işede geç geldim. Kollarım dahi ağrıyor, zaten reglide sökülmedi.
Bel ve karın ağrısı mahvetti tüm haftasonu ama kendisi gelmedi bir türlü. Bugün çabuk bitsin daha şimdiden akşam yatağa gireceğim saatin hayalini kuruyorum.
Yemek konusunu düşünmedim daha, en kolayıma geleni yapacağım. Çocuklar olmasa aç uyumaya bile razıyım.

ay cok kotu, regl gecikmesi cok sinir bozucu,
ama ogun atlama, enerjiye ihtiyacin var daha cok, az da olsa ye bir seyler.

Günaydın kızlar
Kaç gündür oğlanın hastalıkla uğraştım. Sonra bana ve eşime de bulaştı neyse ki toparladık. Oğlan da balgam kaldı bir tek onu da bir iki güne atlatir muhtemelen.

Gelelim buranın haline…
Bi rehavet gelmiş çoğu kişiye gitmiyor ? Motivasyonu önce kendi içinizde bulmalısınız kızlar. Burada herkesin yoğun olduğu bir dönem olabilir. Ama sizin diyette olduğunuz kilo vermek istediğiniz gerçeğini değiştirmez. İlla bizim bir şeyler yapmamızı beklemeyin.
Gözünüzüne kestirdiginiz bir arkadaşı rakip olarak belirleyip menü ve spor karşılaştırması yapabilirsiniz.
İnanin benim bu sıra çocukla çok yoğun geçiyor günüm ama buraya zaman ayırmaya çalışacağım. Bu gidişle herkes salacak… Emekler boşa gitmesin lütfen.

Toparlanma zamanı geldi. Geçmiş yaptım. Menü bildirimi yapmayan dolu. Kaçamaklarınız ödülleriniz hiç biri yok !
Bugünden itibaren didik didik edeceğim spor ve adım bildirimi görmediğimden hesap soracağım bilginize !!!
Geçmiş olsun, ses çıkmayınca tahmin ettim rahatsızlandığını.
Toparlanalım sedum ya,bugün bende kötüyüm spor yapamam ama yediklerime dikkat etmeye devam.
Şimdi yağ yakan kahvemi içiyorum, öğleden sonra ev yemekleri yapan bir yerden sipariş vereceğim.
Hafif yerim yine.

Buzlukta hazırlik gercekten cok kurtarici oluyor ,yemek olarak hic eklemedim ama sebzeler bile benim cok isime yarıyor. Simdi barbunya zamani kac gundur aklimda, hava kotu diye bahceyede gidemiyorum misafirlikler icin hazrlik yapmalıyım 🙄

Simdiden afiyet olsun 🥰
Barbunya, fasulye ve bamya al dondurucuya at
Hepsini kışlık için hazırlayamasan bile misafiri kurtaracak kadarını hallet en azından.
Ben kuru patlıcanıda 3-5 dk haşlayıp buzluğa atıyorum, hemen iç hazırlayıp koyuveriyorsun ocağa.
Yanlarına bir et yemeği bir çorba yapsan 1 saatte harika masa kurarsın.

4 ay sonra, dün regl oldum. Tatlı krizi olmasın diye, kahve yanında minnak bir ballı badem ezmesi yedim. Meyvelerle birlikte tatlı isteğini tamamen geçirdi. 😍
Tarçında çok işe yarıyor tatlı krizlerimde.
Elmanın üstüne serperim yada süte karıştırıp içerim tatlı krizim tuttuğunda.

Geçmiş olsun, ses çıkmayınca tahmin ettim rahatsızlandığını.
Toparlanalım sedum ya,bugün bende kötüyüm spor yapamam ama yediklerime dikkat etmeye devam.
Şimdi yağ yakan kahvemi içiyorum, öğleden sonra ev yemekleri yapan bir yerden sipariş vereceğim.
Hafif yerim yine.
Kötü enerjiyi atmak için yürüyüş birebir bebek.
Akşam yemekten sonra al minnos kopegini çıkın yürüyün sitede biraz. Kulaklıkları da tak sevdiğin müzikleri dinle gör bak nasıl enerji dolacaksın.

Dukan'ın son iki günü, sonra beş gün ara... IMG20210920114350.jpg

Barbunya, fasulye ve bamya al dondurucuya at
Hepsini kışlık için hazırlayamasan bile misafiri kurtaracak kadarını hallet en azından.
Ben kuru patlıcanıda 3-5 dk haşlayıp buzluğa atıyorum, hemen iç hazırlayıp koyuveriyorsun ocağa.
Yanlarına bir et yemeği bir çorba yapsan 1 saatte harika masa kurarsın.
Haklisin canim turkiye dönüşü kurulari hazirlamistim biraz fasulyede ekledim tek eksik barbunya ,cocuklarla hazırlamak dahada kolaylastiriyor .

Haklisin canim ne kadar rahatlamak istesekte belirli kurallar daha motive edici , ins.10 ar kilo daha veririz💪

Sen daha nerenden verecen 10 kiloyuu 😅
Senin kiloda olsam belki de korumaya geçerim ama bir ara büyük konuştum ya, kv çok zayıfladın artık yeter falan deyince 55 olmadan durmam dedim :KK53:
Benim hayalim 50 - 51 olmak ama :confused:

Günaydın, gözüm aydın.
Karantina süreci bitti...😍
Bu da kahvaltim.
Kupadaki kuşburnu çayı.

Not: Liste paylaşmiyorum diye, gevsemedim yani. Aynen devam...👍
Eki Görüntüle 2919178

Çok şükür bitti gitti..
Kahvaltın da harika görünüyor 😍

Dahlia_ Dahlia_ motivasyonunu artirmak icin, kendine kucuk hedefler koy,

ben bu ay push-up yapmaya calisiyorum, hic de becerememem,

o yuzden once duvarda basladim, bu hafta koltuk uzerinde yapicam, haftaya yerde dizlerim uzerinde, en son hafta da normal halini denicem bakalim,

kucuk basarilar :KK48:

Haklısın.. Kilo olarak bugün koydum bile, en kısa zamanda 5leri görmek istiyorum 😍

Göğüs için çok etkiliymiş ama ben de duvar dışında yapamıyorum.. Senin gibi ufaktan başlasam belki sonunda başarırım..

Günaydın kızlar

Gelelim buranın haline…

Çok geçmiş olsun..
Bu hastalıklar bitmez oldu nedense :işsiz:
Neyse hoşgeldin cezalarınla beraber :))

Günaydın kızlar,

Geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim 🤭
Sevdiğin şeylerden ye bari, biraz enerjin yükselir belki, halin yok ama yürüyüş de iyi gelir aslında..

Dukan'ın son iki günü, sonra beş gün ara... Eki Görüntüle 2919246

15 güne mi tamamlayacaksın??
Kaç kez kızlar resmini paylaştı hiç birinde köpük görmedim, benimki de köpüklü ve koyu olur 😄

Haklısın.. Kilo olarak bugün koydum bile, en kısa zamanda 5leri görmek istiyorum 😍

Göğüs için çok etkiliymiş ama ben de duvar dışında yapamıyorum.. Senin gibi ufaktan başlasam belki sonunda başarırım..

Ilk yaptigim gun duvardaki bile cok zorlamisti,
burada dinledigim kisi sunu oneriyor, duvarda vs cok tekrar yapin ki harekete alisin, bir de kaslarin hazir olsa bile eklemleriniz bu itme hareketine hazir olmayabilir, bu sekilde eklemlerinizi de hazirlamis olursunuz diyor.

yavas yavas olacak, inanmak istiyorum :dua:

Sen daha nerenden verecen 10 kiloyuu 😅
Senin kiloda olsam belki de korumaya geçerim ama bir ara büyük konuştum ya, kv çok zayıfladın artık yeter falan deyince 55 olmadan durmam dedim :KK53:
Benim hayalim 50 - 51 olmak ama :confused:

Çok şükür bitti gitti..
Kahvaltın da harika görünüyor 😍

Çok geçmiş olsun..
Bu hastalıklar bitmez oldu nedense :işsiz:
Neyse hoşgeldin cezalarınla beraber :))

Geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim 🤭
Sevdiğin şeylerden ye bari, biraz enerjin yükselir belki, halin yok ama yürüyüş de iyi gelir aslında..

15 güne mi tamamlayacaksın??
Kaç kez kızlar resmini paylaştı hiç birinde köpük görmedim, benimki de köpüklü ve koyu olur 😄

Hedefi yuksek tutalimda gitsin canim , gecen hafta daha rahatyedim koruma donemii gibi ustune regl hala olmadim asidan da soguktanda gec kalmis olabilir birkac gunde baslamazsa yine cok sisim😪😪
Nazar etti desede😄