Push up bende başlayacağım da gözüm yemiyor şimdilikyok daha yerde de yapmiyorum, simdi boyle koltuk dan biraz daha yuksek bir yerde yapiyorum,
haftaya yerde yarim pushup denicem bakalim
Push up bende başlayacağım da gözüm yemiyor şimdilik
Cardio ağırlıklarla yapıyorum kollarım agriyor sonrasında bu sıra kolları inceltmeye taktım.
Akşam planları neler kızlar?
Ilk yaptigim gun duvardaki bile cok zorlamisti,
burada dinledigim kisi sunu oneriyor, duvarda vs cok tekrar yapin ki harekete alisin, bir de kaslarin hazir olsa bile eklemleriniz bu itme hareketine hazir olmayabilir, bu sekilde eklemlerinizi de hazirlamis olursunuz diyor.
yavas yavas olacak, inanmak istiyorum
Kendime yeni challenge buldum.
Ben push up yapamiyorum, asla
Su arkidisin taktigi 10-15 gun seklinde uygulayip deneyecegim bakalim.
Hampton on Instagram: "You CAN do pushups, my friend! Reposting because this video is circulating reddit and some people haven't seen this yet. Yes, I'm aware a good chunk of my audience hates reddit, haha. I didn't post it there! . . . . . #cali
5,812 likes, 139 comments - hybrid.calisthenics on October 21, 2020: "You CAN do pushups, my friend! Reposting because this video is circulating reddit and some people haven't seen this yet. Yes, I'm aware a good chunk of my audience hates reddit, haha. I didn't post it there! . . . . ...www.instagram.com
Akşam planları neler kızlar?
haha nerden buldun bunu kuzum :)H3RA_
bak senin icin, cok tatli, tarcin seviyorsun ya, her seyi boyle susleyebilirsin
CinniBird: Bıraksanız Kendi Başına Latte Art Yapabilen Tarçın Kalemi - Yemek.com
Cinnibird ismindeki ürüne Türkçe ne isim verebileceğimizi bilemedik. Başlıkta "tarçın kalemi" dedik ama aslında bundan fazlası.yemek.com
akşam ki planım kocamı kandırmak :))Akşam planları neler kızlar?
Mutfagi yemek pisirilecek hale getirebilirsem firinda tavuk ve bal kabagi corbasi yapmayi planliyorum. Insallah basaririmAkşam planları neler kızlar?
Bana bi kac gun musaade, soz su mutfagi bitireyim tam gaz geri gelcem.Günaydın kızlar
Kaç gündür oğlanın hastalıkla uğraştım. Sonra bana ve eşime de bulaştı neyse ki toparladık. Oğlan da balgam kaldı bir tek onu da bir iki güne atlatir muhtemelen.
Gelelim buranın haline…
Bi rehavet gelmiş çoğu kişiye gitmiyor ? Motivasyonu önce kendi içinizde bulmalısınız kızlar. Burada herkesin yoğun olduğu bir dönem olabilir. Ama sizin diyette olduğunuz kilo vermek istediğiniz gerçeğini değiştirmez. İlla bizim bir şeyler yapmamızı beklemeyin.
Gözünüzüne kestirdiginiz bir arkadaşı rakip olarak belirleyip menü ve spor karşılaştırması yapabilirsiniz.
İnanin benim bu sıra çocukla çok yoğun geçiyor günüm ama buraya zaman ayırmaya çalışacağım. Bu gidişle herkes salacak… Emekler boşa gitmesin lütfen.
Toparlanma zamanı geldi. Geçmiş yaptım. Menü bildirimi yapmayan dolu. Kaçamaklarınız ödülleriniz hiç biri yok !
Lütfen ne yiyorsanız harfiyen yazın !
Bugünden itibaren didik didik edeceğim spor ve adım bildirimi görmediğimden hesap soracağım bilginize !!!
Su balkonda ne guzel cay icilir. Yaninda da hos sohbet, simit ve cekirdek. Diyet miyet tanimam vallaDukan'ın son iki günü, sonra beş gün ara... Eki Görüntüle 2919246
Geldi ya sukur. Cumartesi gelsin eksilergunaydin
biz de haftalik market alisverisine gitmedik, evdekileri bitirmece yapicam,
buzlukta pismis yesil mercimek varmis, onu cikardim, salatasini yapicam, pirinc de ekleyecegim.
esime 1 porsiyon etli yemek cikardim buzluktan
regl oldugum icin 3 ogun yiyecegim bugun, sabah yogurtlu meyveli bir karisim, oglen bol yumurta, aksam da mercimekli pirincli salata olacak.
Hayat boyle, hicbir sey sonsuz degil. Mevcut imkanlardan maksimum duzeyde istifade etmeye bak benceYok yani birine ya da kurallara bağlanmak anlamında değil de hani diyorsun ya menü yazmak, menüleri okumak falan yazan olmayınca bunlar da olmuyor haliyle.. Takımın eski halini özledim sadece..
Dunki siskinligin nedeni belli oldu simdi4 ay sonra, dün regl oldum. Tatlı krizi olmasın diye, kahve yanında minnak bir ballı badem ezmesi yedim. Meyvelerle birlikte tatlı isteğini tamamen geçirdi.
Gecmis olsunGünaydın kızlar
Kaç gündür oğlanın hastalıkla uğraştım. Sonra bana ve eşime de bulaştı neyse ki toparladık. Oğlan da balgam kaldı bir tek onu da bir iki güne atlatir muhtemelen.
Gelelim buranın haline…
Bi rehavet gelmiş çoğu kişiye gitmiyor ? Motivasyonu önce kendi içinizde bulmalısınız kızlar. Burada herkesin yoğun olduğu bir dönem olabilir. Ama sizin diyette olduğunuz kilo vermek istediğiniz gerçeğini değiştirmez. İlla bizim bir şeyler yapmamızı beklemeyin.
Gözünüzüne kestirdiginiz bir arkadaşı rakip olarak belirleyip menü ve spor karşılaştırması yapabilirsiniz.
İnanin benim bu sıra çocukla çok yoğun geçiyor günüm ama buraya zaman ayırmaya çalışacağım. Bu gidişle herkes salacak… Emekler boşa gitmesin lütfen.
Toparlanma zamanı geldi. Geçmiş yaptım. Menü bildirimi yapmayan dolu. Kaçamaklarınız ödülleriniz hiç biri yok !
Lütfen ne yiyorsanız harfiyen yazın !
Bugünden itibaren didik didik edeceğim spor ve adım bildirimi görmediğimden hesap soracağım bilginize !!!
Sen de cayini/kahveni al yanina, sohbet muhabbet eslik etmis olursunYemicem
Günde 1 kez eşimle yemek yiyebiliyorum o da öğlen.. Akşam gelip yemesi 8-i buluyor, o saatte yersem ben kilo veremem, o yüzden 2 öğün yapıyorum şimdi, 2ci öğünü eşimle yiyorum diye bitiyor yemek işi..
Kilo vericem diye uzun süre beraber yemek yemedik, saatler hiç uymuyordu işinden dolayı
Buyur gel şekerim, içeriz. 100 mt ilerimizde simitcimiz, bilumum karbocumuz da var.Bana bi kac gun musaade, soz su mutfagi bitireyim tam gaz geri gelcem.
Su balkonda ne guzel cay icilir. Yaninda da hos sohbet, simit ve cekirdek. Diyet miyet tanimam valla