Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

yok daha yerde de yapmiyorum, simdi boyle koltuk dan biraz daha yuksek bir yerde yapiyorum,
haftaya yerde yarim pushup denicem bakalim
Push up bende başlayacağım da gözüm yemiyor şimdilik
Cardio ağırlıklarla yapıyorum kollarım agriyor sonrasında bu sıra kolları inceltmeye taktım.

Akşam planları neler kızlar?

Yemicem
Günde 1 kez eşimle yemek yiyebiliyorum o da öğlen.. Akşam gelip yemesi 8-i buluyor, o saatte yersem ben kilo veremem, o yüzden 2 öğün yapıyorum şimdi, 2ci öğünü eşimle yiyorum diye bitiyor yemek işi..
Kilo vericem diye uzun süre beraber yemek yemedik, saatler hiç uymuyordu işinden dolayı

Bir kaç çeşidi var duvarın da, sen hangisini yapıyorsun?
Ben yaptığım kolaydı da çok zorlamıyordu o yüzden

Dahlia_ bu adami takip ediyorum, bu sekilde basladim duvarda da

haha nerden buldun bunu kuzum :)
bir dönem süsleme aparatları alırdım, hepsi çekmeceyi bekliyor şimdi
Hevesim varmış demek ki, şimdi elinle sepele yeter modundayım
Alırım ama bunuda mutfağa paldır küldür dalmak değilde keyifle ayıracak vakitlerimde olur belki bir gün

Selam kizlar nasilsiniz bakalim?
Telefonumu evde unutmusum su an boyleyim
Mutfak dolaplarim hala bitmedi, resmen non-stop dolap duzenliyorum. Gecen yil bu eve tasindigimizdan beri yapmak istiyodum ama ayaklarimdan ameliyat olunca yapamamistim, neyseki sonunda basladim insallah bu hafta sonuna kadar bitiririm.
Beslenmemi ve sporumu biraz ihmal ediyorum bugunlerde. Mutfak yemek yapmak icin musait degil dun aksam sushi yedik. Aslinda soya sosu vucutta su tuttugu icin cok yemek taraftari degilim ama cocuklar israr edince bisey diyemedim.
Bas agrilarim da tam olarak gecmedi, buna sukur deyip geciyorum. Covidde oldugu gibi koku alma duyumu da kaybettim. Ikinci dozu da olayim sonra portakal kurunu yapcam. Belliki bu covidin hem kendisi hem asisi bende farkli maceralar seviyor. Napalim hayirlisi olsun.
Hayatimda Ilk defa telefonumu evde unuttum. Cok enteresan cunku dun biri Persembe gunu gidiyormus, Turkiye'ye goturmek icin telefonumu satin almak istedi benden, piyasada yokmus hicbir yerde bu modeli bulamamis, arkadasina goturmek icin soz vermis. Bende olmaz Cumaya kadar telefonsuz kalirim yasayamam dedim simdi evde unuttum geldim gayette yasiyorum yani telefonsuz.
Kalbini kirdim heralde ondan boyle oldu. Simdi aradim Carsamba gunu gel al dedim telefonsuz yasanabiliyomus dedim kahkaha atti resmen

Bana bi kac gun musaade, soz su mutfagi bitireyim tam gaz geri gelcem.
Dukan'ın son iki günü, sonra beş gün ara... Eki Görüntüle 2919246
Su balkonda ne guzel cay icilir. Yaninda da hos sohbet, simit ve cekirdek. Diyet miyet tanimam valla

Geldi ya sukur. Cumartesi gelsin eksiler

Gecmis olsun

Sen de cayini/kahveni al yanina, sohbet muhabbet eslik etmis olursun